Bildirim
Opel astra vs Ford focus
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 sinide kullanmış gibi olarak astra -
Astra ama 136 beygir olanı derim. Hala piyasadaki en güçlü dizel ünitelerden birisi. Torku da 320 nm.
Donanım olarak da sport ya da elite olursa mutlu mesut binersiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.6 dizel otm. 136 bg kullanıcısı olarak baya zevkli bı araç sürekli dur kalka gelmez ağırdır biraz ama yolu buldu mu yapıştır geç.
Dün ve bugün araba işiyle uğraşan 7-8 kişiye sordum hepsi focus tercih ederim dedi. Forumdaki 3 kişi ise direk astrayı. Kararsızlık gerçekten kötü
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
1.6 cdı 136 bg le istanbul 'dan kocaeli ne geldim kendi arabam
clio III 1.5 dcı bana sanki özel jet le yolculuk yapmış hissi vermişti
Beni hayran bırakan 4.viteste 30km den gaza dokunmamla birden fırlaması olmuştu
Focus a yan koltukta bindim astra daki ağırlık güven yok gibi geldi bana
Astra da belli bi hızdan sonra direksyon yumuşuyor diyorlar bu yoruma katılıyorum focus ta bu olay yokmuş
Ama aklım kaldı bir gün belki nasip olur.
2018 aralık ayında edition paketi120bine orjinal aracı 70 bine zar zor satmıştık.
Astra motordan dolayı daha keyifli olur duygusal olarak burda onu önerirler
Ama türkiye gerçekleri focus gerek ekonomisiyle gerek 2.eliyle gerek yürütme maliyetiyle sürüş keyfiyle daha mantıklı
kesinlikle 136 lık astrayı al. 95 lik focus hiç çekilmez. -
Trend X Focuslarda perde hava yastıkları yok. Astra hem güvenlik hem motor olarak tercihim olurdu.
Tam olarak bu yorum açıklıyor her şeyi. Ben de astrayı hem motor gücü olarak hem de dış görünüş olarak çok beğendim ama Türkiye şartlarında focus daha mantıklı sanırım..quote:
Orijinalden alıntı: ZETEC SE
Ama türkiye gerçekleri focus gerek ekonomisiyle gerek 2.eliyle gerek yürütme maliyetiyle sürüş keyfiyle daha mantıklı
Astra 136 hp olsa da sürekli şehir içi kullanımda çok da gerekli değil, ama sürekli uzun yol kullanacaksanız iyi olabilir. Ben gider Focus alırdım, ama Astra da kötü araç değil biraz da zevkinize kalmış. -
Astra tabiki, 136 beygir motor nere 95 beygir nere, donanım artısı da var astranın.
Ayrıca sürüş keyfi olarak da focustan aşağı kalır bi araba değil.
Focus tabiki.
95 beygir yetersizse 115lik alınır.
120lik efsane oldu ama manüeli çok para olduğundan almıyorum.
3 senedir Focus 3.5 kullanıyorum memnunum.
Astra hakkında yorum yapamam o da kötü değildir elbet.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
115'lik manuel olursa kesinlikle Focus.quote:
Orijinalden alıntı: Alisilin07
Focus tabiki.
95 beygir yetersizse 115lik alınır.
120lik efsane oldu ama manüeli çok para olduğundan almıyorum.
3 senedir Focus 3.5 kullanıyorum memnunum.
Astra hakkında yorum yapamam o da kötü değildir elbet.
Astra'nın Focus'a göre tek artısı performans olur geri kalan bütün kriterlerde Focus öne çıkar.
3.5 trendx 95 hp alacağınıza 3 2013 2014 titanium 115 hp alsanız daha avantajlı olur.
Kesinlikle focus ama 115 HP olandan bulacaksın.quote:
Orijinalden alıntı: EuronGreyjoy
Dün ve bugün araba işiyle uğraşan 7-8 kişiye sordum hepsi focus tercih ederim dedi. Forumdaki 3 kişi ise direk astrayı. Kararsızlık gerçekten kötü
125 bin tlye kadar bakıyoruz otomatik 1.5 120 hp focuslara ama pek temiz araç bulamadık..
Focus sürücü arabasıdır. Direksiyon, devriyak kavramı ve sürüş keyfini asla astrada bulamazsın. Bmw gibi bağımlılık yapar. 95 beygir gayet iyi kaldırıyor kasayı, mümkünse 115 olanı tavsiye ederim. Yolculuklar inanın keyifli geçecek.
Trend x focusta arka tavan kol tutamacı bile yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 11 Mart 2020; 21:39:5 >
Ilginçtir ki yokuş kalkış desteği var.quote:
Orijinalden alıntı: DoctorEconomy
Trend x focusta arka tavan kol tutamacı bile yok
Dün 2015 model focus 120hp 1.5 dizel otomatik aldık. Yaklaşık 300 km sürdüm ve aracı çok beğendim şimdilik. 6 senedir 2008 model 2.0 passat süren biri olarak araç çok atik geldi. Gaz pedalı çok hassas direk atılıyor araba. Beklediğimden iyi. Otomatik vitesi ilk kez kullanıyorum ve çok hoşuma gitti, vites geçişleri fazla hissedilmiyor. Passattan sonra çok rahat olmayacağını düşünüyordum ama konforlu rahat geldi. Araçtaki tek sıkıntı aux girişi yok, onda da usb ile telefonu bağlıyorum aux gibi şarkı çalıyor idare eder düşünen vardır belki şahsi görüşümü yazayım dedim. Sürüşü de çok keyifli geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuronGreyjoy -- 14 Mart 2020; 15:7:40 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
115'lik manuel olursa kesinlikle Focus.
Astra'nın Focus'a göre tek artısı performans olur geri kalan bütün kriterlerde Focus öne çıkar. 3.5 trendx 95 hp alacağınıza 3 2013 2014 titanium 115 hp alsanız daha avantajlı olur. |
Ama türkiye gerçekleri focus gerek ekonomisiyle gerek 2.eliyle gerek yürütme maliyetiyle sürüş keyfiyle daha mantıklı |
Benzer içerikler
- a3 sedan limousine farkı
- mg araba yorum
- kia ceed yorum
- toyota corolla efsane kasa tutulan modeli
- arka şase işlemli araç alınır mı
- renault logan
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X