Şimdi Ara

OPEL'CİLERDEN ACELE CEVAP BEKLİYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Firma sahibimizin aracıdır. İlk sahibinden , full bakımlı , çok temiz (içinde sigara içilmemiştir)Ceviz kaplamalı orjinal ön konsolu vardır .Tüm bakımları yetkili serviste İzmir'de OPEL EGEM'de yapılmaktadır. Hasarsız orjinal bir araçtır.Lastikler ve fren diskleri yeni takılmıştır. Isıtmalı ve elektrikli ayarlanabilir deri koltukları vardır.Gorulmeye değer bir omega olup ayrıca öteki omega serilerine göre %30 luk bir benzin tasarrufu saglamaktadır.
    • ABS
    • Deri koltuk
    • Hava yastiği (sürücü)
    • Çelik jant
    • Otomatik Vites
    • Hava yastiği (yolcu)
    • CD
    • Elektrikli Cam
    • Elektrikli Koltuk
    • ESP
    • Klima
    Dijital Klima
    • Sis Lambası
    • Parkpilot
    • Radyo / Kaset
    • Hidrolik Direksiyon
    • Isıtmalı Koltuk
    • Sabit Hız Kontrolü
    • Xenon far
    • Merkezi kilit
    • Elektrikli Ayna
    • Katalysator

Yılı: 2002
    KM: 40000
    Silindir hacmi: 2198 cm³
    Yakıt Tipi: Benzin
    Motor gücü: 144 BG (106 KW)
    Renk: Gri-met

Yukarıda özellikleri yazılı araç ilan fiyatı 28000YTL idi , görüştüm 25000 YTL'ye kadar indirdiler.Araç hakkında araştırma yaptım KM'si doğru ve garaj arabası. Sahibi Almanya'da yazın gelip-gidiyor.Yetkili Servisten ekspertiz verilebileceği söylendi.Kendi aracım 2000 model Megan RTE 105000 KM'de.Aracımı satıp Omega'yı alıp almama konusunda fikirlerinizi bekliyorum.Birde bu araca sıralı sistem LPG taktırabilirmiyim.
    Saygılarımla.

• inan ben olsam kaçırmazdım yok yok arabada omega birde karizma araçtır al derim meganenin yanında lafı bile olamaz kaçırma derim.
    sıralı sistem taktırabilirsin neden taktıramayasın ki
  • arkadaşım güzel araba güvenli araba benimde hayalimdeki araba
    fakat bir arkadaşımda vardı ş. içi 450 ykr.yaktığını söylemişti
    göze lıyorsan mükemmel araba
  • zaten arkadaş lpg taktırcakmış sıralı sistem hemen hemen yarı yarıya düşürür onun yakıtını
  • harika bi fırsat sakın kaçırma. megane yi arabadan saymıcaksın ona binince emin ol!
  • Arkadaşım;

Bu araca ait teknik verilere nereden ulaşabilirim, opel'in sitesinde yeni model araçlara ait veriler bulunuyor. Bu modele ait özellikleri nereden öğrenebilirim.Yakıt (Ş.İçi/Ş.Dışı) güvenlik vb.gibi.Bakımlarda parça bulmada sorun olur mu?Parça fiyatları nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badesev -- 2 Nisan 2007; 11:43:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.