Şimdi Ara

opel combo 1.3 cdti mi yoksa 1,7 dti yada cdti hangis daha ii

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
11.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakdaşlar 2001 model opel combo aracım var 1,7 dizel onu satıp yerine tekrardan opel combo almayı düşünüyorumm...

1,3cdti city plus ve 1,7 dti yada cdti modelleri arasında kaldım... bu araçların motorları kaç beygirr yakıt farkı
    nedir...

depoları kaç litre 1 depo ile uzun yolda kaç km gidebiliriz kullananların yardımcı olamalarını bekliyorum..
    şimdiden teşekkürler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Opel Combo: 1.3 CDTi mi yoksa 1.7 DTi/CDTi mi?

Opel Combo, geniş iç hacmi ve çok yönlülüğü ile popüler bir hafif ticari araçtır. Piyasada farklı motor seçenekleri mevcut olup, en çok tutulan modelleri merak edenler için bir karşılaştırma yapacağız.

Opel Combo 1.3 CDTi

• 1.3 litre, 4 silindirli turbo dizel motor
    • 90 bg güç, 205 Nm tork
    • Manuel veya otomatik şanzıman seçenekleri
    • Yakıt verimliliği: Ortalama 4,6 lt/100 km

Opel Combo 1.3 CDTi, düşük yakıt tüketimi ve yeterli performansı ile öne çıkmaktadır. Şehir içi ve kısa mesafe sürüşleri için uygun bir seçenektir.

Opel Combo 1.7 DTi/CDTi

• 1.7 litre, 4 silindirli turbo dizel motor
    • 75 bg veya 100 bg güç, 240 Nm veya 260 Nm tork
    • Manuel şanzıman
    • Yakıt verimliliği: Ortalama 5,2 lt/100 km

Opel Combo 1.7 DTi/CDTi, daha yüksek güç ve tork değerleri sunmaktadır. Daha fazla yük taşıma kapasitesi ve uzun mesafe sürüşleri için daha uygundur.

Hangisi Daha İyi?

İhtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlı olarak uygun olan modeli seçebilirsiniz.

• Şehir içi kullanım ve düşük yakıt tüketimi: Opel Combo 1.3 CDTi
    • Yüksek güç ve tork, uzun mesafe sürüşleri: Opel Combo 1.7 DTi/CDTi

Opel Combo 2023 fiyat listesi için yetkili satıcılara başvurabilirsiniz.

Lütfen bu metnin yalnızca bilgi amaçlı olduğunu ve tavsiye niteliği taşımadığını unutmayın. Satın alma kararınızı vermeden önce profesyonellere danışmanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yakıt 3 aşağı 5 yukarı aynı olur
    1-1.7 cdti 102 bg
    2-1.3 cdti 70 bg
    3-1.7 dti 70 bg

olması lazım tercih sıralamam da yukarıdaki gibi olur. dti daha eski teknoloji bir motor o yuzden cdtiları tercih etmenizde fayda var
  • benim düşüncemdeee 1,3 cdti yeni teknolosi her zaman daha avantajlıdır....... ilgin için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah--deniz

benim düşüncemdeee 1,3 cdti yeni teknolosi her zaman daha avantajlıdır....... ilgin için teşekkürler...

1.3cdti daha yaygın ve tutulan modeldir. İlle de performans için alınacaksa 1.7cdti olabilir.
  • herkes saten 1,3 tercih etmemi istiyorr 1,7 cdti çok yokkk piyasada şu benim 2001 comboyu satımda alcam 2005 üzeri bi city plus
    birde 2006 modellerden sonrakilerdeee yeni tip motor var diorlarr o konuda bilgi verebilirmisin.. şimdiden teşekkürlerr....

ne doblo ne kangoo nede partnerr combonun tadını vermezz sürüş keyfiii bam başka bi araç.....

şu an 2010 connectim varr ama comboo başka bi araba yere yakınn bastınmı gidiyoo .....
  • bende de 2007 combo 1.3 cdti var ama yakıttan cok sikayetciyim.. bende 1.7 almadıgıma pisman olmustum.. surekli 100 tl lik alırım.. yani32.7lt gittigim km yazın klimalı 470-500 kısın 500-550 arasında.. yakıtı cok fazla yani bana sorarsanız. en azından dizel araca gore fazla..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.