Şimdi Ara

opel combo c 1.7 cdti 100 hp f23 şanzıman çözülemeyen debriyaj sertliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Aracım 2008 model 1.7 cdti f23 şanzımanlı 100 hp olan model. Dti degil. ben 2014 hazirandan beri kullanıyorum. aracım 112.000 de aldım suan 145.000 de. Çok hevesle aldığım aracımın aldıgımdan beri debriyaj sertliğini bir türlü çözemedim. Aracın debriyajı çok sert. Baskı balatasını luk marka alıp kavrama problemi olmamasına ragmen değiştirdim. Olmadı. Hidrolik yagını komple boşaltıp yenilettim havasını aldırdım olmadı. Sonra(1.3 lerle kıyaslayıp bunlarda volanda degişiyor sen volanla komple degiş baskı setini düzelir dediler) Baskı balata bilya üst merkez ve orjinal gm volanla değiştik sonuç aynı. Parçalar orjinal ama yumuşama yok. Sırf bu sebepten aracı satıcam. Bunun çözümü var mıdır.1.3 e biniyorum debriyaj direksiyon pamuk gibi benim arac kütük.

2. sorun aracın bir silkeleme problemi var.Kulaklar komple kontrol edildi, saglam ama her viteste giderken gazdan ayagımı cekince sanki bişey düşüyor (yığılma değil) gaza tekrar dokununca devrinde de olmasına ragmen küt küt vuruyor.. . Arac soğuk sıcak ne olursa olsun her viteste yapıyor. acaba bunu oynar volandaki 2 cm lik bi boşluk var esneme payı hariç oradan mı yapıyor. bu araçla ilgili tecrübe ve çözümlerinizi paylaşmanızı isterim. Cevap vereceklere şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leaderbig89 -- 8 Aralık 2015; 9:26:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.