Şimdi Ara

OPEL COMBO NİÇİN TUTMADI? (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
388
Cevap
0
Favori
131.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konforda çok detaya inilmediğinden , ve sürüşü çok kötü yol tutuşu filan , o yüzden

Daha önce Combo kullanmadığın çok açık. Konfor bakımından sınfındaki en iyi arabalardan Combo. Ne Doblo da ne Kangoo da ne de Partner da bu rahatlık ve konfor var. Binek araba rahatlığında bir ticari araç Opel Combo. Yol tutuşu ve sürüşü kötü demişsin :) Combo kullanmış olanlar arabanın ne kadar sağlam ne kadar iyi yol tuttuğunu bilir. Hele arabanın frenlerine diyecek sözüm yok. Ama arka bagaj kapıları görüşü gerçekten çok etkiliyor. 2005 Model Opel Combo 1.3 CDTI City Plus Spor paket kullanıyorum aracım 65000 km de. Şuana kadar bakımlar dışında hiçbir parçasını değiştirmedim. Sadece fabrika çıkışlı arızalı olan direksiyon kutusunu değiştirdim. Doblo kullandım sevimli bir araba içi geniş vites kutusunun yukarda olması rahatlık veriyor ama bana kamyonet kullanıyomuşum havası veriyor oysa ki Combo da bu yok, Corsa kullanımı var arabada.

Yeni modelleriyle arasında bagaj kapısı, yan dikiz aynlarının elektrikli olması, cd çaların mp3 özelliğinin olması dışında bir fark yok.

Arabanın sevmediğim tek özelliği kalkışının zayıf olması. Özellikle rampalarda geri geri çıkarken belli ediyor kendini.

1.7 CDTI 100 beygir olan modelini kullandım gerçekten çok güzel. Yeni modellerden almayı düşünüyorum.

Almak isteyen arkadaşların dikkat etmesi gerekenler ;

Arka bagaj kapılarının cam su fıskiye memeleri çok kolay kırılıyor. Arabanızı yıkatırken yıkayan kişiye dikkat etmesini söyleyin 4 kere değiştirdim çünkü.

Spor Paketi alacak arkadaşlar Çelik cantlara dikkat edin kaldırımlara 0 yanaşmayın çok çabuk çiziliyor ve çukurlara sert girdiğiniz zaman lastiklere balon yapıyor.

Arabayı aldığınız zaman ilk 10000 km ye kadar motoru iyi açmanızı tavsiye ederim arabayı biraz devirli kullanın. Ayrıca yağını sürekli kontrol edin ilk aldığınızda yağ eksiltiyor.

Ayrıca ilk 10000 km ye kadar deponuzu çeyreğin altına düşürmemenizi tavsiye ederim.

Opek Combo gerçekten çok güzel bir araç Kangoo, Doblo, Partner, Berlingo arasında alınacak en iyi araç. Binek araba konforu isteyenler, yol tutuşu ve güvenli bir araba isteyenler için biçilmiş kaftan

• quote:

Orjinalden alıntı: Dark Energy

quote:

Konforda çok detaya inilmediğinden , ve sürüşü çok kötü yol tutuşu filan , o yüzden

Daha önce Combo kullanmadığın çok açık. Konfor bakımından sınfındaki en iyi arabalardan Combo. Ne Doblo da ne Kangoo da ne de Partner da bu rahatlık ve konfor var. Binek araba rahatlığında bir ticari araç Opel Combo. Yol tutuşu ve sürüşü kötü demişsin :) Combo kullanmış olanlar arabanın ne kadar sağlam ne kadar iyi yol tuttuğunu bilir. Hele arabanın frenlerine diyecek sözüm yok. Ama arka bagaj kapıları görüşü gerçekten çok etkiliyor. 2005 Model Opel Combo 1.3 CDTI City Plus Spor paket kullanıyorum aracım 65000 km de. Şuana kadar bakımlar dışında hiçbir parçasını değiştirmedim. Sadece fabrika çıkışlı arızalı olan direksiyon kutusunu değiştirdim. Doblo kullandım sevimli bir araba içi geniş vites kutusunun yukarda olması rahatlık veriyor ama bana kamyonet kullanıyomuşum havası veriyor oysa ki Combo da bu yok, Corsa kullanımı var arabada.

Yeni modelleriyle arasında bagaj kapısı, yan dikiz aynlarının elektrikli olması, cd çaların mp3 özelliğinin olması dışında bir fark yok.

Arabanın sevmediğim tek özelliği kalkışının zayıf olması. Özellikle rampalarda geri geri çıkarken belli ediyor kendini.

1.7 CDTI 100 beygir olan modelini kullandım gerçekten çok güzel. Yeni modellerden almayı düşünüyorum.

Arka bagaj kapılarının cam su fıskiye memeleri çok kolay kırılıyor. Arabanızı yıkatırken yıkayan kişiye dikkat etmesini söyleyin 4 kere değiştirdim çünkü.

Spor Paketi alacak arkadaşlar Çelik cantlara dikkat edin kaldırımlara 0 yanaşmayın çok çabuk çiziliyor ve çukurlara sert girdiğiniz zaman lastiklere balon yapıyor.

Arabayı aldığınız zaman ilk 10000 km ye kadar motoru iyi açmanızı tavsiye ederim arabayı biraz devirli kullanın. Ayrıca yağını sürekli kontrol edin ilk aldığınızda yağ eksiltiyor.

Ayrıca ilk 10000 km ye kadar deponuzu çeyreğin altına düşürmemenizi tavsiye ederim.

Opek Combo gerçekten çok güzel bir araç Kangoo, Doblo, Partner, Berlingo arasında alınacak en iyi araç. Binek araba konforu isteyenler, yol tutuşu ve güvenli bir araba isteyenler için biçilmiş kaftan

bir fanatikle karşı karşıyayız

• quote:

Orjinalden alıntı: kirei

quote:

quote:

Fanatik olduğunu nerden biliyosunuz. Gayette doğru diyor. Combo'yu övdüğünden falan değil. Diğer ticarilerin hepsi kamyonet gibi dururken Combo otomobil rahatlığındadır. Çünkü bildiğim kadarıyla Combo Corsa iç mekanına sahiptir. Karşılaştırın bakın.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

quote:

quote:

Fanatik olduğunu nerden biliyosunuz. Gayette doğru diyor. Combo'yu övdüğünden falan değil. Diğer ticarilerin hepsi kamyonet gibi dururken Combo otomobil rahatlığındadır. Çünkü bildiğim kadarıyla Combo Corsa iç mekanına sahiptir. Karşılaştırın bakın.

demi ondan herkes combo alıyo

• quote:

yok usta fanatik fln değilim yav
  • quote:

demi ondan herkes combo alıyo

Şİmdi bişey diyecem de olmayacak.

Herkes almasın zaten. Ticaret yapan Combo almaz. Bu yüzden Combo tutmadı. Otomobil kokpiti olan bi arabayı kimse ticari olarak kullanmaz.
  • büyük bagaja, ferah iç tasarıma ve oldukça sağlam şasiye sahip olduğundan benim de gözdem. Ticari düşünen zaten ne doblo ne kangoo ne connect nede caddy alsın, gitsin traffic, vivaro, transporter veya scudo alsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberfox -- 13 Ağustos 2008; 19:21:54 >
  • alacak olanlara 1,7 motoru tavsiye ederim. ilk dizel arabam olan combo'mdan memnunum fakat kalkışlarda hele de klima açıksa bayılıyor. arkayı simsiyah bir egzoz dumanı kaplıyor. kalktıktan sonra bir problem yok gayet seri hareket ediyor. bunun haricinde konforlu ve binek araçları aratmayan rahata ve özelliklere sahip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell-im -- 23 Ağustos 2008; 15:36:47 >
  • 1.7 CDTI larda bu duman atma işi hiç mi hiç yok ben o kadar sıkıştırdığım oluyor hiç görmedim.. Ama 1.3 lerde çok görüyorum..
  • ya ßizim kiRacıda 1.3 var 2006 aRaßayı süRdüm ßizim orda ßi rampa var 1de kökledim araqaz verdim 2 ye attım zor yedi titreme yapıo ßide bayılıo ßnm 1.7yi aLdıqım qün aynı hareketi onunla yaptım 2 de ßi yüklendim hiç titreme bayılma yok anında 5000 dewir ibre 80de oLay ßudur dedim
  • Combosu olan arkadaşları DH nin en çok üyeye sahip araba topiğini kurmak için bekliyoruz!....

http://forum.donanimhaber.com/m_24592347/tm.htm
  • bencede tipsizliğinden ve türk halkının sabit fikirliğinden
  • bence güzel bi aile aracı..Combo almaya karar verdim ama 1.3 mü 1.7 mi tam tercih yapamıyorum.Şu aylarda fiyatları birbirine çok yakın denebilir.Ailecek binek olarak kullanacagız ve genelde şhirdışı kullanacağımız için klima dan dolayı rampalarda sorun yaşamayalım istiyorum.Bu yüzden gönlüm 1.7 den yana. Acaba 1.7 ile 1.3 arasında iç donanım farkı var mı? Birde ikisinin yakıt oranı arasında fazla fark olur mu?
  • @bayazıt_35,kardeş 1.3ü önermem açıkcası,yani 1.3ü pek performans beklemeyen nasıl olsa varmıyo muyuz gittiğimiz yere diyen aileler için,ama 1.7 versiyonuyla çok rahat rampa çıkarsın,hemde klima açık olduğu halde..bende dtı var ankara/küçük esatın yokuşlarını bilen bilir,klima açık balina kasa mersolarla kalkıyorum,bide bunun 100lüğünü düşün yanitabii karar senin ama 20 milyar 1.3e verceğine 25 ver 1.7 al
  • quote:

Orjinalden alıntı: mfd538

bencede tipsizliğinden ve türk halkının sabit fikirliğinden

nesi tipsiz??türk halkının aklı olsa zaten hyundai almazkitekerlekli tenekeyakıtı nasıl içiyo öyle

• combo GTS arkadaşım bu forumu takip ettikçe performans konusunda size hak veriyorum . netice de alacağımız otomobili binek amaçlı ve uzun süre kullanmayı düşündüğümüz için sanırım 1.7 daha yerinde bir tercih olacak.Yıl sonuna doğru fiyatların biraz daha aşağı ineceğini düşünüyorum. Fakat Okuduğum kadarı ile 1.7 cdti ler bayilerde pek bulunmuyo siparişle getiriliyo.Bu yüzden 1.7 cdti lerde diğer 1.3 lerde olduğu gibi stok olmadığı için indirim beklenmediği söyleniyo siz ne dersiniz..
    Ben başlangıçta 1.3 spor pakete göre hesap yapıyordum ama şimdi gönlüm 1.7 den yana bu yüzden kasım - aralık gibi almayı düşünüyorum ya fiyatta indirim ya da sıfır faiz kampanyası olur diye ümit ediyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: ~ Féano[R]

murat 131 den bahsetmiyoruz opel combo diyoruz..
  • arkadaşlar epeydir bu combo muhabbetini takip ediyorum.bende 1.3 combo sahibiyim.bazı arkadaşlar 1.3 çekmediğini söylüyorlar.ralli yapacak arkadaşlar 1.3 almasın 1.7 alsın.fakat mazotu su gibi içiyor onuda söyleyeyim.mecburen güç ve torku bulması için malum biraz mazot içmesi lazım.1.3 doğrudur biraz kalkışlarda zayıf ama yola tutunmu taksiden farkı yok.şunu da belirteyim bundan önce kango sahibiydim.ancak arabaya bindiğimi anladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunterxt41

arkadaşlar epeydir bu combo muhabbetini takip ediyorum.bende 1.3 combo sahibiyim.bazı arkadaşlar 1.3 çekmediğini söylüyorlar.ralli yapacak arkadaşlar 1.3 almasın 1.7 alsın.fakat mazotu su gibi içiyor onuda söyleyeyim.mecburen güç ve torku bulması için malum biraz mazot içmesi lazım.1.3 doğrudur biraz kalkışlarda zayıf ama yola tutunmu taksiden farkı yok.şunu da belirteyim bundan önce kango sahibiydim.ancak arabaya bindiğimi anladım.

1.3 MOTOR NE KADAR YAKIYOR?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bayazıt_35

combo GTS arkadaşım bu forumu takip ettikçe performans konusunda size hak veriyorum . netice de alacağımız otomobili binek amaçlı ve uzun süre kullanmayı düşündüğümüz için sanırım 1.7 daha yerinde bir tercih olacak.Yıl sonuna doğru fiyatların biraz daha aşağı ineceğini düşünüyorum. Fakat Okuduğum kadarı ile 1.7 cdti ler bayilerde pek bulunmuyo siparişle getiriliyo.Bu yüzden 1.7 cdti lerde diğer 1.3 lerde olduğu gibi stok olmadığı için indirim beklenmediği söyleniyo siz ne dersiniz..
    Ben başlangıçta 1.3 spor pakete göre hesap yapıyordum ama şimdi gönlüm 1.7 den yana bu yüzden kasım - aralık gibi almayı düşünüyorum ya fiyatta indirim ya da sıfır faiz kampanyası olur diye ümit ediyorum..

abi şöyle söyleyim,bazı bayiiler 1.3ü çok olduğu için ellerinde 1.7 olsa bile 1.3ü övüp ellerindeki stok durumunu eritmeye çalışıyolar, bazıları ise 1.7yi 1.3deki gibi normal satıyo, ama tabii fiyatı isteklerinize bağlı olarak değişir..
    Bu aralar opelin indirimleri söz konusuydu ama tam bi bilgi benimde yok,bi araştırın derim..En son opelin tüm modellerinde 6 milyar vardı ama şu an kampanya devam ediyo mu bilmiyorum..Araştırın derim abicim

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.