Şimdi Ara

OPEL CORSA 1.3 CDTI Sport

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • f/p iyi hocam. alınabilir bence. astra-corsa tarzı bişey düşünüyorum ben de ileride. easytronic bi vites iyi oluyor şehiriçi.
  • tesekkurler kardesim

olumsuz yonleri varmı?
  • açıklamayı okudunuz mu. "arabamın tek bir kazası vardır sag kapıdan. yaklasık 3.5oo tl tutarında araç komple boyalıdır çiziklerinden doları degişeni sadece sag kapı" tamam kazalı olabilir ama neden komple boyalı orasını anlayamadım. bu araç benim gözümde alınmaz
  • tesekkurler.

bu arabalar van sınıfındaymış. her yıl muayenesi gerekiyormus ve vergileride yuksekmiş.

bunları dusunursek alınmaz gibi geliyor artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlasi

tesekkurler.

bu arabalar van sınıfındaymış. her yıl muayenesi gerekiyormus ve vergileride yuksekmiş.

bunları dusunursek alınmaz gibi geliyor artık.

Kesin olarak öyleyse avantajını yitiriyor.
  • Van olmayan versiyonlarına bakın derim. 1.3 cdti sport olarak geçer, donanımı yüksektir, 90 beygirlik motoru yeterlidir, dış tasarımı da gayet hoştur ama 25000 liradan aşağıya düzgününü bulmak zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPEL ASTRA 1,6 ENJOY EASYTRONİC
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

Van olmayan versiyonlarına bakın derim. 1.3 cdti sport olarak geçer, donanımı yüksektir, 90 beygirlik motoru yeterlidir, dış tasarımı da gayet hoştur ama 25000 liradan aşağıya düzgününü bulmak zor.

van sınıfında olmuyormu onlar ??

• parasını hakeden araçlardandır alınır. 5 kapısı van olarak geçmiyor hocam. rahat rahat binersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

parasını hakeden araçlardandır alınır. 5 kapısı van olarak geçmiyor hocam. rahat rahat binersiniz.

VAN OLARAK GECMEYEN 3 KAPILI ARAÇLARIN VERGİSİDE NORMAL Mİ ARKADASLAR. KAMYONET VERGİSİ VERİLMİYOR DİMİ

NOT:CAHİLLİGİMİ MAZUR GORUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlasi

quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

parasını hakeden araçlardandır alınır. 5 kapısı van olarak geçmiyor hocam. rahat rahat binersiniz.

VAN OLARAK GECMEYEN 3 KAPILI ARAÇLARIN VERGİSİDE NORMAL Mİ ARKADASLAR. KAMYONET VERGİSİ VERİLMİYOR DİMİ

NOT:CAHİLLİGİMİ MAZUR GORUN

Van olarak geçmiyorsa tabiki normal olacaktır.

Dizeli şart değilse 1.4 Sport'larına da bakabilirsiniz.
  • Arkadaşlar, konu biraz binek-kamyonet tarafına doğru yolculuk etmeye başlamışken aracımız yerinde duramamış, satılmış :) Satana/alana/yorumlayana hayırlı uğurlu olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.