Şimdi Ara

Opel Corsa 1.4i Twinport Enjoy'a LPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
22.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Opel Corsa 1.4i Twinport Enjoy (Tam Otomatik Şanzıman) (2009 Model)

Bu araca LPG taktırmak verimli olur mu? Hangi marka tercih edilmeli? Belki bu bölümle ilgili değil ama sıfır Nissan Micra alacağıma bu aracı alıp LPG taktırsam daha fazla kâr etmiş olur muyum?

• İyi günler opel corsa 1,4i Twinport enjoy araç için Lpg de Hiçbir sorun olmuyor.
    Aracın manuel vites veya Otomatik olması lpg de sıkıntı yaratmaz.
    Otomatik vites araçlada da sorunsuz performans sağlar

Marka olarak Prins & Atikerde hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
    Sıfır Nissan Micra Araç yerine ikinci el Opel corsa alabilirsiniz o sizin tercihiniz
    Sıfır kilometre araçlarma Prins de motor garantisi veriyoruz.

Montajını yaptiğımız diğer araçları web sayfamızdan takip edebilirsiniz
    www.cetinsayotogaz.com
    Detaylı bilgi için info@cetinsayotogaz.com

• Selamlar Skull_

Twinport aracınız montaj hassasiyeti ve tecrübesi gerektiriyor. Lovato verimi %40 şehiriçi %50 şehirlerarası tasarruf yaptırmaktadır. İstanbul bölge distribütörüyüz. 20 yıla varan ustalık tecrübemizle montajınıza talibiz. Net tasarruf hesabı ve teknik detaylar için bize ulaşabilirsiniz,

Çözüm Otogaz Sistemleri: 0216 540 23 56-57
    Bostancı C. Yol S. No:3 Yukarı Dudullu/Ümraniye
  • merhaba,
    temmuz ortası gibi Corsa, Enjoy, 1.4 i Twinport, Otomatik Şanzıman araç almayı planlıyorum. Bu araç için lpg dönüşümü için ne kadar zaman beklenmeli?(belli bir km kadar benzin kullanımı gereklimi?) ikinci olarak lpg dönüşümü yapılınca aracın garantisi bozulur mu?
    Allah kazasız belasız sürüş nasip etsin,
  • sayın kullanıcı aracınıza landirenzo markası tam uyum sağlar opel ile anlaşmalı tek firma landirenzo dur iki yıl motor garantisiyle montaj yaptırabilirsiniz
    keyifli sürüşler

ANKARA KONYA YOLU OPAL PLAZA İÇİNDE OPEL CHEVROLET KİA VE TÜM DİĞER MARKA ARAÇLARA
    2 YIL MOTOR GARANTİLİ LPG DÖNÜŞÜMÜ YAPMAKTADIR.SIFIR ARAÇLARDA GARANTİ BOZULMAMAKTADIR.3FARKLI MARKA SEÇENeĞİYLE SERVİS ORTAMINDA TEMİZ İŞÇİLİĞİMİZLE HİZMETİNİZDEYİZ ...
    LANDİRENZO, İNKAGAS(BMD), brc 2 YIL SİSTEM VE MOTOR GARANTİLİDİR

AnKARA \ KONYAYolU OPAL PLAZA:0312 583 05 09
  • Bugün itibari ile opel corsa 1.4 twinport essentia aracıma araştırmalarım sonucu atiker nanofest taktırdım 0 sorun hissetmiyorsun bile. Atiker asla taktırmam diyordum ustaya zavoli taktırmaya gittim buna atiker takalım o daha iyi olur dedi. Ustanın namını duyarak gitmiştim zaten benimde işime geldi taktık. Antalya eski sanayi protek otogaz galip usta. kefilim.:) gerçekten işini iyi yapıyor. Kesinlikle müşteriyi kazıklama peşinde değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtuluş07

Bugün itibari ile opel corsa 1.4 twinport essentia aracıma araştırmalarım sonucu atiker nanofest taktırdım 0 sorun hissetmiyorsun bile. Atiker asla taktırmam diyordum ustaya **** taktırmaya gittim buna atiker takalım o daha iyi olur dedi. Ustanın namını duyarak gitmiştim zaten benimde işime geldi taktık. Antalya eski sanayi protek otogaz galip usta. kefilim.:) gerçekten işini iyi yapıyor. Kesinlikle müşteriyi kazıklama peşinde değil.

Marka Ve Tip tercihiniz Mükemmel ! tebrik ederim hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fluence 1.6 16v PRİVİLEGE
    10 yıl önce açıldı
    OPEL ASTRA 1,6 ENJOY EASYTRONİC
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar lpg den memnunmusunuz ne kadar yakıyor aşağı yukarı? yarın ben de alıcam 1.4 active manuel şanzıman.
  • Arkadaşım benimde 2014 model opel corsa 1.4 enjoy kullanmaktayım Aracıma prins markalı sıralı ,sibop yağlamalı kit takıldı 80 km sabit hızla km başına 17 kr yakıyor 120 km hızla gidildığinde
    21 kr yakıyor ve hiçbir sıkıntı yaşamadım gayet memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borayegin -- 24 Aralık 2014; 19:38:16 >
  • boray bey özelden mesaj yazıcam telefon numaramı ya da siz verebilirmisiniz yarın kaporayı göndericem araçla ilgili bi kaç sorum olacak size müsaitseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtuluş07

Bugün itibari ile opel corsa 1.4 twinport essentia aracıma araştırmalarım sonucu atiker nanofest taktırdım 0 sorun hissetmiyorsun bile. Atiker asla taktırmam diyordum ustaya zavoli taktırmaya gittim buna atiker takalım o daha iyi olur dedi. Ustanın namını duyarak gitmiştim zaten benimde işime geldi taktık. Antalya eski sanayi protek otogaz galip usta. kefilim.:) gerçekten işini iyi yapıyor. Kesinlikle müşteriyi kazıklama peşinde değil.

hocam bende landrenzo taktıracaktım usta gerek yok atiker bu modeli yeni çıkardı tam uyumlu dedi geçen hafta birine takdık hiç sorun olmadı dedi atiker taktırdık. Taktırmaz olsaydık araç bazen arıza lambası yakıyor arıza lambası yanınca arabanın çekişi %50 düşüyor benzinde hiç arıza lambasını yakmadı takan ustaya götürdüm bobin yada bujide sorun var dedi ancak bobinide bujileride değiştirdim sorunu çözülmedi

• hyasing40 kullanıcısına yanıt
    takilan ayni araç mi?

değilse aracin marka modeli ve motor hacmi nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: murataycicek

takilan ayni araç mi?

değilse aracin marka modeli ve motor hacmi nedir?

hocam 2004 model 1,4 twinport enjoy
  • hyasing40 kullanıcısına yanıt
    normalde kutudan ciktigi gibi takilinca problem olmaması gerekirdi. kutudan çikan nozzle lar 1.4 motora uygun.

twinport opel araçlarda emme manifoldu üzerinde delinen deliklerin emme manifoldu sokulup, emme manifoldundaki kanallara uygun her iki hava akis yoluna yakut besleyecek şekilde yapilmasi önemli diye biliyorum.

çok sorun yasayanlar olmuş uygun olmayan delikler yüzünden.

öncelikle bu detayi kontrol etmekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murataycicek -- 13 Ekim 2015; 10:19:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.