Şimdi Ara

Opel Corsa'a ses sistemi tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ses sistemlerinden ciddi sekilde anliyan kisilerin bilgilerine ihtiyacim var.

Aracim Opel Corsa 2011 olup ses sistemi takdirmak istiyorum. Öyle gumbur gumdur sagi solu innetecek sistemlerden degil, kaliteli ses sistemlerinden istiyorum.. Eski aracimda Bose ses sistemi vardi kayet memlundum ve evde pc basindada Sennheiser HD595 kulakligi kullaniyorum kalite icin. Yani ince bir tis bozulmasini bile fark edebiliyorum

Benim istegim Corsa nin orjinal teyibini bozmadan guzel bir ses sistemi dosemek arabaya. Mumkunse orjinal hoparlorleri sokup onun yerine daha iyilerini takmak, Tis - Mid - Bass icin ayri hoparlorler baglamak... Hersey dengeli olmasini istiyorum, Bass in midleri bastirmasini istemiyorum ornegin, yada tislarin mid tonlari bozmasini, yada mid in yuksek olup tiss larin az duyulmasini.. Bu tur konularda cok inceyim.

Fakat tam nasil yapicagim bilmiyorum. Baglama olayini kendim yapabilirim orda hic bir problemim yok ama hangi urunleri almaliyim bunlar uzerine dusunmek istiyorum.
    Ayrica Hollandada oturuyorum, bu yazin bu aracla Turkiyeye gelicegim Allahin izniyle. O yuzden tam model bilgilerini verirseniz buranin ve oranin arasindaki fiyat farkinida bakmak istiyorum. Butce konusuna giremiyecegim cunku hic bir bilgim yok.

Dinledigim muzik tarzi daha cok %90 trance, geri kalan slow veya melodi tarzlardir. Yeri geliyor hafif rock dinledigimde oluyor hatta bazen piyono bile dinliyorum

Ilgilenen herkeze simdiden tessekkurler!

Edit: muzik oynaticinin fotografi (navigasyon yoktur arabada):http://www.km77.com/fotos/bbtcontent/clipping/KM7KPH20091111_0139/5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 29 Şubat 2012; 2:06:29 >

• guncel :)
  • Banada lazım bi öneri Corsaya sistem istiorm
  • guncel
  • takip
  • aynı şekilde bende istiyorum :D

6 hoparlçr var 2 mid 2 tiz 2 de normal hoparlör var .

ekstradan woofer a gerenk yok arkadaşımız gibi sadece dengeli ses istiyorum.
  • orijinal ana ünite çıkış güçleri çok düşük (sanırım 15 watt x 4 kanal) o nedenle sadece hoparlörlerin yerine daha kalitelilerini takmanız iyi bir müzik kulağına sahip olduğunuza göre sizi asla tatmin etmez.illa ana ünite orijinal kalacak diyorsanız önce bu işlerden anlayan birine gidip ana ünitenizden bir amfi çıkışı (belki de birden fazlası da gerekebilir) yaratmanız gerek sonra da bu çıkışı kaliteli ve güçlü en azından jbl amfiye girip amfi çıkışlarını da kapılarınıza orijinal hoparlörlerin yerine takacağınız component ( 2 mid,2 crossover filtre ve 2 tweeter dan oluşan hop.seti) lere vererek güzel bir ses elde edebilirsiniz.
    bagajı küçültmek istemiyorsanız subwoofer kullanmazsınız yada portsuz kabinle 20 cm çapında derinliği az olan bir subwoofer da fena olmaz.

özetle ;

4 kanal bir amfi
    2 takım mid
    amfi ile ana ünite arasına kaliteli sinyal kabloları
    amfiye çekilen elektrik için iyi bir elektrik kablosuyla işe başlayabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ford focus ses sistemi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güncell
  • takip

ben aracıma bi arkdaşın tanıdığı vasıtasıyla xetec 1000lik woofer (jbl 1000w lık ile aynı bası alıyorum) ve jameson 1500w amfi yaptırdım . Arkadan iyi bas vuruyor güzel ama tiz çok iyi değil yinede idare eder benim için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.