Şimdi Ara

OPEL CORSA CDTİ 95 BG 75 BG KİYASLAMASİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yılbaşından sonra eve 2. Bir araç almak istiyorum
    Aklımda bir kaç model var ama butcem maximum 38.000 TL ~ 2000 tl
    En ağır basanı CDTİ motor opel 75 veya 95 lik
    Diğer alternatifler seat ibiza ve polo ama bu iki aracın en büyük dezavantajı 1.4 motor ve TDI motorlar çok pahalı
    Siz olsanız ne ALİRSİNİZ ?
    CDTİ 95 lık 75 lık hakkında ne düşünüyorsunuz yorumunu ne olur
    Herkese tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Km maximum 50 bin km olacak
    Bu sebepten dolayı seat ve vw aşırı pahalı Corsanin güncel kasa olmaması fiyatlarını dizginliyor
    Şimdiki aracim 2014 B8 TDI Passat manüel

• Hocam corsanın hala 2. El fiyatları yüksek, 95 hp lik 2012-2013 modelleri temizse 42 bin -45 arasında dağılıyor.
    Benim tavsiyem 2. El corsa alacağınıza ; 1,2 tsi comfortline Polo almanız. Sıfır ya da 2. El.
    Corsa artık üretilmicek, son çıkan kasa da opel sınıfta kaldı.

• 1.4 dizel i20 daha iyi bir seçenek.
  • 2012 model 1.3 95lik ecoflex sahibiyim. 75liklerle fark var hocam; hem yakıt hem performans anlamında. Eğer performans anlamında beklentiniz yoksa 75lik tercih edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

1.4 dizel i20 daha iyi bir seçenek.

İ20 nin eski kasası pek hoşuma gitmiyor işin aslı o yüzden pek bakmadim yeni kasası on numara beş yıldız ama pahali

• quote:

Orijinalden alıntı: Mumford

2012 model 1.3 95lik ecoflex sahibiyim. 75liklerle fark var hocam; hem yakıt hem performans anlamında. Eğer performans anlamında beklentiniz yoksa 75lik tercih edebilirsiniz.

95 lık ile uzun yolda yakıt sarfiyatı nasıl
    Mesajla 110 100 km ile sakin bagaj dolu 2 yetiskin 2 çocuk diye ornek verebilirsiniz
    Ben genelde 2 yetiskin 2 çocuk bagaj full giderim
    Aklındaki de 95 lik aslinda 75 lık ile karşılaştırıldığında yakıtı ne kadar fark ediyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

quote:

Orijinalden alıntı: Mumford

2012 model 1.3 95lik ecoflex sahibiyim. 75liklerle fark var hocam; hem yakıt hem performans anlamında. Eğer performans anlamında beklentiniz yoksa 75lik tercih edebilirsiniz.

95 lık ile uzun yolda yakıt sarfiyatı nasıl
    Mesajla 110 100 km ile sakin bagaj dolu 2 yetiskin 2 çocuk diye ornek verebilirsiniz
    Ben genelde 2 yetiskin 2 çocuk bagaj full giderim
    Aklındaki de 95 lik aslinda 75 lık ile karşılaştırıldığında yakıtı ne kadar fark ediyor

Hocam ben henüz uzun yola çıkmadım bu araçla, o yüzden yorum yapamıyorum. Şehir içinden örnek verirsem; Ankara'da ikamet ediyorum; ortalamam 5 - 5.5 litre aralığında. Kışın en fazla 5.8leri gördüm.

Yakıt konusunda 75liklerle en az yarım en fazla 1 litre farkeder diye düşünüyorum.

• 75-95 arasinda 1500-2000 tl oynuyorsa 95 alirdim, fazlasini vermezdim.

• Haziran ayında 75 beygir corsa aldım 36 bin tlye. 2012 model enjoy donanımlı ilk sahibinden ve 40 bin kilometrede. Ben baktığım dönem 95 beygir olanların fiyatı ortalama 5 bin tl daha pahalıydı o yüzden 75 lik tercih ettim. Performans beklentiniz yoksa öneririm.
  • Performans beklentisi varsa 1.4 crdi i20 alın derim.yoksa ucuzundan 75 hp corsa iş görür.

• Evet 95 lık 5000 TL pahalı
    Olmadı 75 lim alıp oturacağım

• 75 lik gayet yeterlidir
  • 95'likte ara hızlanmalar daha seri ve 6 ileri olması şehirdışında yakıt tasarrufu sağlar. Ancak 90lık ve 95lik CDTi'lada ilk kalkışta bir hantallık var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

95'likte ara hızlanmalar daha seri ve 6 ileri olması şehirdışında yakıt tasarrufu sağlar. Ancak 90lık ve 95lik CDTi'lada ilk kalkışta bir hantallık var.

Şehir dışı sadece ailenle olacaksa orta uzunluk yeni arabam olacak ama uzun olacaksa kesinlikle Passat
    Corsa yı genelde genelde S.içi ve arkadaşlarla yada sadece annemle gidecekse kullanacağım
    Ama 95 lık o hafif kasaile Passati bile tokat manyağı eder 2 kişi ile 95 bg büyük motor vergia vantajida var

• navigator_ N kullanıcısına yanıt
    VW den biktim bir değişiklik olsun
    Benzinli motor bana uymaz zaten ve sahipleri aracını satarken burnundan kil aldırmıyor gerçek satıcısını bulmak zor
    Şimdiye kadar 3 tane sıfır ve aldım ikisini sıfırdan daha fazla fiyata sattim ve internete koyduğumuz 4. Günü sattim
    2012 md highline jetta TDI manüel 69 a verdim 27 binde sınırını 77 ye buldum 2014 model sadece opak renkti ama ben bayiye gidene kadar satılmıştı :)pPassat aldım onu 3000 km de 83 E sattim 85600 E almıştım ama sattigim da bayide 81500 E sıfırı vardı opak renk
    Anlamiyorum
    İste bu yuzden vw ni sadece sifir km dizel ve ya jetta ya passat alirim

• Aynı motoru astra jde kullandım. Motor corsaya ideal performansı verir. Yakıt ve performansta da üzmez

• zgbayraktar kullanıcısına yanıt
    Motoru lineadan biliyorum.95 beygirligini alın bence.90 hp linea kullanmış birisiolarak 70 hp fiorinno yetişemedi.Yük altında 95 hp daha iyi stabil olur.Trafikte kalmadığınız sürece daha az yakar 95 hp olan her türlü favori özellikle rampalarda ve araç dolu iken.1. vitesteki hantallık lineada bile vardı.
  • Puntoda kullandım 95lik olanı, kalkışta 1.6 tdi octaviayı biçiyor, sonra kafa kafaya gidiyorlar hacmine göre çok seri motor gerçekten ortalaması 5.5 6 arası, şehir dışı 4 litreler görülür ama 3 litreleri bilemiyorum.

Ayrıca 45 bine çıkabiliyorsanız 1.6 multijet bravo çok daha iyi tercih olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Puntoda kullandım 95lik olanı, kalkışta 1.6 tdi octaviayı biçiyor, sonra kafa kafaya gidiyorlar hacmine göre çok seri motor gerçekten ortalaması 5.5 6 arası, şehir dışı 4 litreler görülür ama 3 litreleri bilemiyorum.

Ayrıca 45 bine çıkabiliyorsanız 1.6 multijet bravo çok daha iyi tercih olur.

Biçiyor

Abi çok güzel yorumların var çok objektifsinde Senin 1.6 TDI'ı çok gömüyorsun bea

Arabadanmı soğudun acaba her yorumunda bir TDI'a giydirme var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.