Şimdi Ara

Opel Corsa D Debriyaj Sertliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2011 model, 109binde, dizel Opel Corsa sahibiyim. Aracın ilk sahibiyim. Son senelerde debriyajda sertlik hissetmeye ve bu da dizimde ağrı yapmaya başlamıştı. Bu yaz debriyaj baskı-balatasını yakmam sonucu, İzmir Opel Joker'de baskı-balata ile birlikte volant, rulman ve hidrolik da değişti. O kadar verdiğim paradan ve değişimden sonra yumuşamış bir debriyaj beklerken eskisinden daha sert bir debriyaj pedalıyla karşılaştım. Pedal değişiminden sonra bin km'ye yakın yol yapmışımdır, ama hala bir değişim olmadı, hala sert.

Değişimi yapan tamircinin söylediği, opel corsaların debriyajının telli olmadığı (galiba hidrolikli), bu yüzden de yumuşatma ayarının yapılamadığı oldu. Opel corsaların pedalı sert oluyormuş.

Ben 5 senelik 100binde dizel arabayı pedal sorununu çözemediğimiz için satmak istemiyorum. Yok mudur bunun bir çözümü?

NOT: Bir arkadaşımın 2015 model 10binde bir Opel Corsa'sı var. Onu kullandım, kıyas yapmak için. Yumuşacıktı onun pedal. Ayrıca, ben bu arabayı sıfır aldığımda pedal yumuşacıktı. 100bine geldiğinde niye bir şeylerini değiştirerek pedalın sertleşme sorunun çözemiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sean35 -- 2 Eylül 2016; 10:52:04 >

• yukarıda saydığınız değişimler ne kadar tuttu Hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    Çok tuttu. 2400 lira.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.