Şimdi Ara

Opel Corsa İcin Çok Acele Karar Vermem Lazım.Yardimlarinizi Esirgemeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Opel Corsa 1.3 Crdi Enjoy 111 2010 model 102 binde tum bakimlari yapilmia muayene yeni 34bin diyor sizce nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam benzinli otomatik 1.4 2011 model 35 bin lira civarı temizleri fiyat bence makul ama aracın motoru ne durumda emin olmak laızm

• Aracin ikinci sahibi temiz kullanilmis arac.kasada boya vs yok.ama fiyat kirmiyor daha fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: WinstoN #

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-137-favori-icin-son-firsat-boyasiz-celik-jant-camon-paket-258795606/detay

hocam bu en bosu dimi donanimn olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumi_35 -- 11 Ocak 2016; 15:46:53 >
  • Evet hocam essentia ondan sonra orta donanım enjoy diye biliyorum ilanda hasar kayıtsız boyasız olması gozume carptı
  • Bence pahalı 2012 enjoy 40 binde corsayı 36 bine aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • WinstoN # kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam ozman benim aldigim fiyat daha iyi 103 binde arac 34 birakti 111 yil serisi ama 2010 model tabiki

• dizel mi benzinli mi hocam?

• C'mon pakert denilen aracın essentia dan farkı; Mp3 çalar, Direksiyondan kumanda, 15" alaşımlı jant.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinstoN #

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-137-favori-icin-son-firsat-boyasiz-celik-jant-camon-paket-258795606/detay

3 yılda 148 bin km yapmış. Şirket aracı gibi binilmiş ne kadar temiz olur soru işareti bence.

Bakımları zamanında yapılmış lafına açıkçası ben pek inanmıyorum. Kullanılan parçanın orjinalliği, ustanın yetkinliği gibi konulardan dolayı (İstisnaları hariç tutarsak) sanayide yapılan bakımlara pek güvenemiyorum. Eğer tüm geçmişini yetkili servis kayıtlarına dökebiliyorsa o zaman ayrı en azından karşınızda bir muhatap bulursunuz.

Bir de boyasız olması demek aracın çok sağlam olması anlamına gelmez. Araba kazasızdır ama motoru bitiktir belki. Alırken iyi incelemek lazım, hatta mümkünse kompresör testine sokmak lazım arabayı.

148 bin km multijet motor için çok da büyük bir rakam değil fakat ağır bakımların geldiği bir kilometre. Dizel araç alırken bin iki bin fazla verilip bütün bakımlarının yetkili serviste yapılmış bir araç alınması bence çok önemli. Satarken de daha rahat satarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shamsheytani -- 11 Ocak 2016; 16:09:40 >

• Valla hocam km si donanım olarak daha avantajlı bu aracın motorlarıda baya gidiyormus zaten icinize siniyorsa alın zaten 1.3 motorlar kokluyor yakıtı tam sehir ici arac bence.
  • Tamam hocam tsekkurler fiyatta biraz daha kirsak super olacak ama 34 den inmiyor

• 1.3 dizel 75 beygir euro 5 motor

• 2,5 yıl kullandığım araçtır. 75 hp motoru sizi yokuşlarda 3. vitesin altına düşürmez.https://www.youtube.com/watch?v=KYwKgXCoNL8 video kaydını da ben yaptım. Alacağınız araçta hız sabitleyici mutlaka olsun. Yolculuk keyfe dönüşüyor. 1 depo 1000 km gidiyor. Samsun-Bolu gidiş- dönüş yolu)2 kişi ve full bagaj. Fotolar ile belgeli .
     Opel Corsa İcin Çok Acele Karar Vermem Lazım.Yardimlarinizi Esirgemeyin

• 2012 makyajli kasa alin bari, bu arada 6ileri 90bg bulursaniz daha avantajli

ekleme:eski bir corsa d kullanicisi olarak fiesta tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.