Şimdi Ara

opel corsa teyp şifre kırma yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 model aracımın teyp bloke oldu.şifreyi doğruda girsem kabul etmiyor.kırdırmak lazım diyorlar.tafsiye edebileceğiniz ümraniye civarlarında bir usta varmı.yada bu işin başka yolu varmı yardımcı olan olursa sevinirim.

• ataköy opele gelmen lazım, veya cihazı getirmen gerek,ataköy şirinevlerde sorarkta bulabiliceğin bir yer.senin bulunduğun yerde varsa opel servisine bir danış derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 10 Mart 2009; 21:44:35 >
  • araba teybinde sifre ne alaka
    ilkkez duyuyorum
    nette arastirnca bunu buldum

r a p i d s h a r e .d e/files/45993217/araba_radio_code.zip.html
  • orjinal araba teyplerinde hırsızlığa karsı güwenlik amaclı şifrelerdir ama bi işe yramıyor türklerde çare tükenmez hırsızlarımız hemen buluyo akıl sıra ermiyo tabi
  • evet çalınmaz,çalınamaz denilen aracı bile çok rahat götürüyorlar adamlar,teknolojiye göre kendilerini nasıl eğitiyorlarsa bunu başarıyorlar.
  • arkadaşlar,yeni arabalarda teyp çalınmaya karşı kodlu oluyor.kontağı çevirince kodu okuyup çalışıyor.aküden kutup başı sökülmediği sürece,teyp bloka olmaz.sökülürsede akü bağlanınca,kodu 10 kere deneme şansı var,sonra bloke olur.servis haricinde kodların çözülemediğini duymuştum.mutlaka opel servisine götürmek gerekir.yoksa teyp birdaha kullanılmaz.
  • servise ne gerek var gece bi hırsız gör onu çağır 1 dk da açsın teyibini sonra hırsızı bırakma tabi doğru polise
  • elektronikci kıramadı
    amcamın teybini götürmüştük tamire çıkarıp tekrar yerine konulduğunda şifre istedi şifreyi unutmuş
  • hırsız çağır diyorum ya
  • bu işleri yapan elektronıkcıler var onları bul yada servise götür.
  • hirsiz cagirmak in iyisi gibi :D
  • ya sizinde konuştuğunuz işmi tabiki TÜRK HIrSIZI çağırmak lazım.
  • neden bu kadar gelişmiş bi ülkeyiz hırsızlarımız bile herşeyi biliyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.