Şimdi Ara

Opel in yeni modellerinde neden DİZELOTOMATİK YOK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar opel in siteye girdim ve konfiguratör ile araç oluşturmaya çalıştım. Yeni astra ve corsalarda dizel seçeneği ile birikte otomatik şanzuman olmuyor. Eski motorlarda otomatik ile birlikte sorun mu yaşandı? Opel neden artık dizel otomatik getirmiyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Opel Otomatik viteste aslında tam otomatik sorunsuz bir vites tipi kullanmıyor, otomatikleştirilmiş manuel vites olan easytronik şanzuman kullanıyor teknik olarak çok bilgim yok ama normalin üstünde sorun yaratıyor bu vites ve dizel arabada bu sorunlar ayyuka çıkıyor, Easytronik benzinli Astra var bende aldığım an şanzuman sorunu yaşadım allahtan 450 TL ye hallettimde şu anda sorunsuz kullanıyorum ama hala aklımda bir yerde sorun yaratır fikri...

Mesela chevrolet de aynı grubun artık, oda Cruze yi 2.0 motorla çıkardı ve tam otomatik vites easytronik tipi bir vitesleri yok diye biliyorum.

Birde WW nin DSG side aynı opelin vites tipi gibi, ama çok daha sorunsuz zaten o yüzden ww nin her daim dizel otomatiği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozfidelio -- 24 Ocak 2013; 11:52:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.