Şimdi Ara

OPEL INSİGNİA 1.6 LİTRE DİZEL OTOMATİK TÜRKİYEDE ÖN SATIŞTA[--ANA KONU-] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
8.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır bi turbo yani cift turbolu değil 1.6 cdti 136 lik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burock3427 B kullanıcısına yanıt
    Ne zaman gelecek o motor acaba. Şimdi eski motoru satıp 6 ay sonra yeni motor derlerse ayıp ederler.

• Cosmo paket 108.000 yazıldım.

• Hediye ceki ve sadakat indirimi aldinizmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tatlisevgi

Hediye ceki ve sadakat indirimi aldinizmi?

112 den düştüler . hepsi içinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Cosmo paket 108.000 yazıldım.

4000 tl indirim yapmışlar sanırım değil mi? Araç ne zaman elinize ulaşacak peki ve geldiğinde fiyat aynı mı olacak?
  • gerçeksöz G kullanıcısına yanıt
    Fiyat sabit. +2 yıl garanti. Ekimde gelecek. Test sürüşü yapıp karar vereceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araç forumda neden ilgi görmedi acaba hayret ettim. Millet yirtiniyor. D segmentinde 1.6 dizel otomatik yok diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gecen hafta sorusturdum ankara bursa ve sakarya 104bin dediler hatta ankaradaki gelin yuzyuze goruselim daha inecek gibiydi. Araya bayram girdi iste. Eskisehirdekine gittik 5000 tl kapora istedi vazgecersek kapora yaniyormus yuh bee dedim. Yeni superb yede baktinmi? Flexride sasi eklettinmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tatlisevgi

Bende gecen hafta sorusturdum ankara bursa ve sakarya 104bin dediler hatta ankaradaki gelin yuzyuze goruselim daha inecek gibiydi. Araya bayram girdi iste. Eskisehirdekine gittik 5000 tl kapora istedi vazgecersek kapora yaniyormus yuh bee dedim. Yeni superb yede baktinmi? Flexride sasi eklettinmi?

Cosmo paket mi
    Superb baktım. Hiç bir opsiyon yok fiyatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 24 Eylül 2015; 22:10:41 >
  • Cosmo evet. +2 yil uzatma istemezsem 1200 tl daha dusuyor 102.800 tl oluyor tlf da soyledi. Superb style+xenon+kararan dikiz ayna 110bin dedi inmedi daha anlasamadik pahali yani.

• tatlisevgi T kullanıcısına yanıt
    Hangi bayi bu. Bizimkinin gözüne sokayım. Bir de tanıdık olacak.

• Ankara bursa ve sakarya ile görüştüm 104 bin dediler. Sakarya yada bursa olabilir 1200 tl garanti uzatma istemezsem iniyor 102800tl. Sizin opel araciniz varmi sadakat indirimi aldinizmi? Eskisehir bana yapmadi da

• Hafta başı ben de bir adet için kapora verdim Cosmo Sunrooflu 106.000 tl ye
    bu yüzden daha 5.900 km deki 2014 1.6 170 hp otomatik edition elegance aracım satılıktır ilgilenen olursa 69500'e bırakacam
     OPEL INSİGNİA 1.6 LİTRE DİZEL OTOMATİK TÜRKİYEDE ÖN SATIŞTA[--ANA KONU-]
     OPEL INSİGNİA 1.6 LİTRE DİZEL OTOMATİK TÜRKİYEDE ÖN SATIŞTA[--ANA KONU-]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aganta374 -- 25 Eylül 2015; 18:31:42 >

• Sanirim size opel musteri indirimi yapmislar.

• tatlisevgi T kullanıcısına yanıt
    Sadakat indirimi nedir.

• Bakin 1500 tl sitesinden hediye kuponi indirimi var+ eski opel araciniz varsa ondanda 3 bin civarinda sadakat indirim oluyor birde bayii indirimi boyle 104 bin civarina geliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatlisevgi -- 26 Eylül 2015; 8:49:38 >
  • Ben Astra denemek için gittim ve bu aracın testini de yaptım. Araç 1.6 Dizel Otm. idi. Isıtmalı koltuk, Flexiride şasi, Bose sisteminden tut, distronic'e kadar ağzına kadar dolu bir araçtı.

Araca resmen bittim desem yeridir, 1.6 Dizel otomatiğin şanzıman kaibrasyonu kesinlikle çok çok iyi ayarlanmış, araç sürekli ivmelenme isteğinde. Gayet sessiz ve tok bir araba. Konfor ve 1.6 dizel otm. isteyen bence kesinlikle bu aracı almalı D segmentte. Kafamı kurcalamıyor değil.

Bay-yıl-dım.
  • emrebozkurt800 kullanıcısına yanıt
    tam model nedir ? merak ettim belki onu alırım..
  • normalde otomatiklerde 1.6 yoktu demi ??? 2.0 vardı sanırım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.