Şimdi Ara

opel insignia 1.6 sidi volvo s 60 1.6 drive

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iki aracı ekonomi guvenlik donanim konfor ve genislik acisindan karsilastirirsaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekonomi de 0 km alirken insignia daha cazip ilerki zamanlarda volvo daha az yakacagi icin ekonomi ibresi volvoya kayiyor duzenli bakimlarda muhtemelen servis bakimlari aynidir. Konfor konusunda ikiside rahat ve genis arabalar. Guvenlikte ise her zaman rakibi hangi marka olursa olsun volvo hep biadim ondedir. Donanim konusunda pek bilgim yok ama o iki aracin bos versiyonlari bile baya dolu olur

• Opelin 2. Eli iyidir daha performanslıdır ama gözümde başka artısı yok volvonun artıları sağlamlık dizel motor premium oluşu daha kaliteli olması alıp en az 5 yıl binerseniz volvo yoksa opel

• insignia hakkında bilgim yok ama s60 her yönüyle daha güvenli hissi uyandırıyor
    -kabini sade ve şık, son derece konforlu ve rahat bi araç
    dizel oto seçenegi gayet ekonomik 1.6 dizel ( ford focus ile aynı motor )
    vites geçişleri falan çok rahat hissetmessin bile powersift sanırım 7 ileri bazıları 8 ileri
    müzik sistemi yeterli düzeyde bence iyi yani ( bmw 320 d 2013 modelde bile ses sistemi kötü )
    koltukları biraz dar gibi yada ben yayıla yayıla kullanıyorum ondanmı bilmiyorum
    içinde tuş bolluğu yoktur yukarıdada belirttigim gibi son derece sade ama kullanıslıdır.
    şehir içi güvenlik sistemi gibi bişey var kendi kendine fren yapıyor yengem 2 defa kafasını tavana vurdu :)

yeni makyajlı kasasında gündüz farlarını aşagıya aldılar biraz daha spor olmuş sanki araç göstergelerde değişiklikler var

bence çok hoş bi araç alan memnun kalır premium bi araç başka aklına takılan bişey olursa sorabilrisin.

• xpmagduru kullanıcısına yanıt
    Volvonun guvenlik donanimlarini biliyorum small overlap ttestinde de en yuksek puani aldi bagaj ve arka diz mesafesi dusundurucu bide on konsol tasarimi biraz sonuk ve 2. Eli sikinti o da yavas yavas duzeliyo diye dusunuyorum koltuklar mukemmel dis tasarima zaten soylicek kelime yok insignianin icide cok teknolojik duruyo fakat konfir ve guvenlik konusunda volvoyla yarisamaz ama babama alacagimiz icin 2. Elinden dolayi bir turlu ikna edemiyorum hatta passat dusunuyodu zor vazgecirdim

• benım boyum 1.85 ve kuzenımde hemen hemen aynı boyda yatarak kullanıyoruz diyebilirim :) ona ragmen arkada yer kalıyor ama normal kullanıcılar için ailede uzun boylu yoksa özellikle diz mesafesi yeterli. Ön konsol için bişe diyemem tamamen zevk ama kötü değil onu belirtim daha öncede belirttiğim gibi sadece ve şık

Bakın şöyle söylim volvo kro işi değil kullanıcısı alıcısı bellidir :) ve artık piyasada özellikle flo kiralamalarından dolayı volvo baya görünmeye başladı. Ama s60 a binen adamın insignia ile işi olmaz :)
    Hangi paket kullaniyorsunuz kac paraya aldiniz? Hic 190 in uzerine ciktinizmi ve uzun yolculuj yaptiniz mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane 4 (1.5 dci VS 1.2 TCe)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Insignia da yabana atilacak araba degil hocam. Gayet elit bi araba. :)

• Bende Insignia var ama ayni parayi vereceksem tabi ki Volvo.

• quote:

Orijinalden alıntı: internetyasagi

Hangi paket kullaniyorsunuz kac paraya aldiniz? Hic 190 in uzerine ciktinizmi ve uzun yolculuj yaptiniz mi?

S60 D2 1.6 dizel Şirket aracı en son 170 bandına geldim sonrasnda yol kalmadı dahada asılmadım acıkcası performans bekletiniz var ise 2.0 181 hp olanlara baksanız daha iyi olur çünkü performans anlamında 1.6 tatmin etmeye bilir ama yanlış anlaşılmasın hantal yada gitmiyor değil ama ne olursa olsun 1.6 motor :)
  • tabiki değil üstadım :) ama s60 varken insignia gölgede kalır biraz :) volva daha sade hanı sanki iş adamı arabası yada agır kişiliklere hitap ediyor gibi iç dizayn olarak insignia ise daha genç işi gibi ama benim o kadar param olsa kesinlikle volva s60 alırım ayrıca sokakta volvo baya baya dikkat çekiyor
  • Onu baska bi sey icin sordum performans beklentimiz yok 1.6 yeter 1.4 corolla kullanmisligimiz var zaten her taraf radar
  • Zizu Z kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.6 sidi ortalama istanbulda sakin bur kullanimda ne kadar tuketir? Bir de babam memlekete orduya gidip geliyoda 900 kmde kac tl yakacaktir 120 140 yapar bazen 160

• quote:

Hocam 1.6 sidi ortalama istanbulda sakin bur kullanimda ne kadar tuketir? Bir de babam memlekete orduya gidip geliyoda 900 kmde kac tl yakacaktir 120 140 yapar bazen 160

Hocam, bendeki bi onceki kasa 2012 model. Yeni aldim zaten. Yasadigim yerin trafigi istanbula pek benzemediginden yorum yapamam ama ben ful depo ile (320 tl) sehir ici 650-700 km yapiyorum. Yol bilgisayari 9 lt gosteriyor. Heralde istanbul da 10-11 olur. Uzun yol henuz yapmadim ama tahminim 6,5-7 lt olacagi yonunde.

• Zizu Z kullanıcısına yanıt
    Heralde yeni kasasi daha az yakar ?

• quote:

Heralde yeni kasasi daha az yakar ?

Sanirim otomatigi eski kasa manuel gibi. Manueli ise sehir ici 7,5 lt diye biliyorum.

• Yeni insigniadaki motor 1.6 170 hp yenilenmiş motor ben tamamen şehiriçi , ortalama kullanımda(ara sıra kalkışlarda zorlayarak) 9 litre yakıyorum. Şehirdışı 7 litre civarı yakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interestedintech33 -- 7 Nisan 2014; 21:02:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

insignia hakkında bilgim yok ama s60 her yönüyle daha güvenli hissi uyandırıyor
    -kabini sade ve şık, son derece konforlu ve rahat bi araç
    dizel oto seçenegi gayet ekonomik 1.6 dizel ( ford focus ile aynı motor )
    vites geçişleri falan çok rahat hissetmessin bile powersift sanırım 7 ileri bazıları 8 ileri
    müzik sistemi yeterli düzeyde bence iyi yani ( bmw 320 d 2013 modelde bile ses sistemi kötü )
    koltukları biraz dar gibi yada ben yayıla yayıla kullanıyorum ondanmı bilmiyorum
    içinde tuş bolluğu yoktur yukarıdada belirttigim gibi son derece sade ama kullanıslıdır.
    şehir içi güvenlik sistemi gibi bişey var kendi kendine fren yapıyor yengem 2 defa kafasını tavana vurdu :)

yeni makyajlı kasasında gündüz farlarını aşagıya aldılar biraz daha spor olmuş sanki araç göstergelerde değişiklikler var

bence çok hoş bi araç alan memnun kalır premium bi araç başka aklına takılan bişey olursa sorabilrisin.

powershift 6 ileridir, 8 ileri aisin şanzıman 2014 D4 2 litre ve 240 hp T5 benzinli motorda satılıyo, D4 yaklaşık 150K T5 170K...

sizin sorunuza gelince donanım olarak volvodaki özelliklerden bazılarını para versenizde opelde alamazsınız, yok çünkü...

tüketim konsunda sıdı 1.6 9-10 lt/100 km, s60 1.6 drive 6,5-7 lt/100 km şehir içi görürsünüz...

fiyat ve bakım konusunda opel tabiki daha ucuz ama ikinci elde satış fiyatlarına bakarsan volvoda daha az zarar edersin...

aslında ikisine de binseniz zaten çok düşünmez, volvo dersiniz. (her iki aracıda test sürüşü yaptım)

• Opel orta direğe oynuyor ne premium nede alt kalitede bence f/p orani en iyi markalardan biridir volvonun yeri tabiki her zaman ayridir ama opelide yabana atmamak gerek

• Her iki arada her köşe başında her evin önünde olan araba değiller. Bence araç tercih ederken buda önemli. Volvo elbette iyi araçtır ama insignia da kötü araba değil. Segmentinin en iddialı modelerindendir. Hayırlı olsun .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.