Şimdi Ara

Opel J kasa 1.6 Lpg'limi - Ford Fiesta 1.5 TDCİ mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar; Uzun zamandır 55.000TL bandında bir araç bakıyorum. Maximum 110.000km civarı. Dizel ve lpg konusunda son derece kararsız kaldım. Malum litre başı fiyatları hepimiz biliyoruz. Opel j kasayı çok beğeniyorum, dizel olan modellerine malesef bütçem yetmiyor. Diğer beğendiğim model ise Ford Fiesta 1.5 TDCİ modelleri onlarında trend modellerine bütçem yetiyor. Donanım, konfor bakımından Opel tartışmasız önde, lakin lpg takıldığında opelde subap yakma problemlerini okudum. Subap değişimide 2000TL'den başlıyormuş ustamın dediği bu. Şimdi kararsız kaldım, Ford Fiesta 1.5 TDCİ mi Yoksa atmosferik Opel j kasa 1.6 mı ? alayım diye. Bu araçlara sahip arkadaşların eksisiyle artısıyla yorumlarını bekliyorum. Ne gibi avantajları ya da dezavantajları vardır ? Ve sizce hangisinde karar kılmalıyım. Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

• Sübapları deistirilmis 1.6 al yada bulabilirsen 1.4t al j kasada en güzel ekonomik ve tatmin edici motor 1.4t 140ps olanıdır aynı motorlu insigniayı 3sene kullandım trigeri zincirlidir 4litre motor yagi alir ve lpg ye cok guzel uyuyor 1.4t de daha süpap eriten gormedim ancak astranın 2012 sonu gibi ürettigi makyajlilar daha bi sorunsuz makyajli 1.4t kovalayin derim.

**şu ara piyasa cok durgun 60 yazana 55 teklif et ben 3 parca boyali deisensiz 68 binde full bakimli insignia 1.4t yi 64.500 e verdim 3e 5e bakmadim parayi dolar yaptim 1 haftada 68 bin oldu ve dolari bozup 0 corolla aldim.

Örnek ilanlar

Facebook astra alim satim gruplarina uye olun cok temiz internette ilani olmayan araclar paylasiolar yabanciya gitesin diye galeri fiyati ndan veriyorlar zaman zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 18 Nisan 2019; 8:56:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mamlamoz M kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim, haklısınız. Çevremden de 1.4t hakkında öneri almıştım. Ne bilim subap aynıdır diye fazladan para vermiyim diye düşünmüştüm. Araç zaten ağır atmosferik motor yetersiz kalıyor da diyolardı, turbo yine dengeler aynı fikirdeyim. Facebook grubuna üye olmamıştım ona bakıcam, teşekkür ederim.
  • C segmentin agir araclarindan astra 1.6 atmosferik yetmio 1.4t tam ideal 1.4tde su eksiltme kronikti 250 tlye termostad göv desiyle yedek su deposunu yeniletmistim bunun disinda 1.4t de hic sorun yasamadim 10 binde bir 4litre 5-30 dexos1 gen2 motul attinmi hicbirsey olmaz daimi bakimi yapilmis baski balatasi gibi agir bakimlari yapilmis bakın kmyede cok takilmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mamlamoz M kullanıcısına yanıt
    İnşallah temizi denk gelirse bakıcam 1.6sını kullandım da ,1.4T kullanmak nasip olmadı daha. Araç temiz olduktan sonra km çok çok önemli değil fakat burası Türkiye mağlum elden çıkartırken sorun yaşıyoruz. O sebeple km o civarlardan düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.