Şimdi Ara

Opel, klima hakkında.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009 Opel Corsa nın klimasından memnun kalmadım,
    Arkadaşta 2007 Hyundai ERA var, Era ya binerbinmez klimayı açıyoruz (2. kademede), araba anında buz gibi oluyor.
    Fakat Corsa da klima hiçbirşeye yaramıyor desem yeridir.

Acaba, bütün corsa larda klima yetersiz mi kalıyor?

Bugüne kadar klimayı 4-5 kere açtım, onlardada arabada bunaldığım için klimayı kapattım.
    Klimanında alışması için (motor rodaj süresi gibi) belli bir süre kullanmak mı gerekir?
    Veya klima gazında mı problem var?

Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler.

• Rodajla alakası olduğunu sanmıyorum.
    Bu son gelen araçların bazılarında klişma gazı problemi var Opelde.
    Servise bir ölçtürün

Büyük ihtimal gazdan
  • Aynı sorun bende var 2009 1.6 astra.Neredeyse soğutmuyor.Sanırım klima gazıyla ilgli.Eski aracım c3 bile anında soğutuyor. :(
  • aynen. acaba servise yıllık bakıma giderken bunu kontrol ederler mi? bir çözümü var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 9 Temmuz 2009; 18:10:23 >
  • Yıllık bakıma gerek yok.Araç garantisi devam ediyorsa servise gidin bakmak zorundalar.Ben c.tesi randevu aldım gösterecem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: druc

Yıllık bakıma gerek yok.Araç garantisi devam ediyorsa servise gidin bakmak zorundalar.Ben c.tesi randevu aldım gösterecem.

1 ay sonra yıllık bakıma gideceğiz de o yüzden sormuştum. bir daha git gel olmasın o zaman gösteririz. bakalım size ne diyecekler. sonucu buradan belirtirseniz çok memnun olurum.
  • Sorunum serviste ücretsiz bi şekilde çözüldü. Ben sorunun hala klima gazından olduğuna inansamda servis kompresör ayarlarından olduğunu söyledi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf klima yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.