Şimdi Ara

==Opel MERİVA'cılar buraya== (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.977
Cevap
37
Favori
346.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,ben merivalarda yol bilgisayarı var diye biliyordum ama,dün 2004 model enjoy spor paket bir merivası olan kişiyle muhabbet ettik ve aracı inceleme fırsatım oldu.Ön konsoldaki gösterge ekranında sadece radyo-cd bilgileri ve zaman bilgilerinin yer aldığını gördüm.kendisine de sordum merivalarda yol bilgisayarı yok ki zaten dedi.Merivası olanlar bir cevaplarsa iyi olacak gibi.
  • Yol bilgisayarı yok arkadaşım...
  • evet yok sadece opc lerde var...gerçi benim işime yaramıyoor.anlık tüketimi görsem ne degişecek.arabam kırmızıya dayanmadan fullerim . çunku dizel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 17 Nisan 2009; 19:28:27 >
  • selam arkadaşlar..sizlere bişey sorucam merivada geri vitese taktığım anda eğer araba çok az öne doğru ilerliyosa caaarrttt diye ses çıkıyo bu ses acaba hangi parçaların sürtünmesiyle oluşuyo ve geri viteste rampa çıkarken çok kötü balata kokusu geliyo bu olaylar canımı çok sıktı. bunlar normalmidir ? ileride başımı ağrıtırmı? şimdiden çok teşekkürler kendinize iyi bakın..merivanızla kazasız belasız günler dilerim hoşçakalın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nserkan -- 19 Nisan 2009; 0:21:09 >
  • merivacılar diyarbakırdan 7. kolordudan selamlar...

vatani görevi yapıyorum ve ilk haftamı doldurdum. şafak 147. tekrar merivama binip tur atmak için can atıyorum. dualarınızı bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratp87

merivacılar diyarbakırdan 7. kolordudan selamlar...

vatani görevi yapıyorum ve ilk haftamı doldurdum. şafak 147. tekrar merivama binip tur atmak için can atıyorum. dualarınızı bekliyorum...

hayırlı tezkereler muratp87..
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratp87

merivacılar diyarbakırdan 7. kolordudan selamlar...

allah yardımcın olsun .hayırlı tezkereler
  • quote:

Orjinalden alıntı: nserkan

selam arkadaşlar..sizlere bişey sorucam merivada geri vitese taktığım anda eğer araba çok az öne doğru ilerliyosa caaarrttt diye ses çıkıyo bu ses acaba hangi parçaların sürtünmesiyle oluşuyo ve geri viteste rampa çıkarken çok kötü balata kokusu geliyo bu olaylar canımı çok sıktı. bunlar normalmidir ? ileride başımı ağrıtırmı? şimdiden çok teşekkürler kendinize iyi bakın..merivanızla kazasız belasız günler dilerim hoşçakalın..

evet geri takarken araba tamamen durmalı bu bir çok farklı modellerde bu sesi yapar.çarkları zarar görür arabanın ileri gitmesini tamamen durdur ve öyle geriye tak.sonra ileride sorun yaşarsın.

rampa yukarı çıkarken geri geri balata kokusunu bir araştırayım.

• selamlar..rölantide 500 devirin az üstünde 1000 devire gelmeden çalışırken çok az ibre aşağı ve yukarı oynuyor bu normalmidir?..
  • normaldir.arabayı ilk çalıştırdığında motor ısınmadığından yapar bunu.
  • fakat ısındıktan sonrada trafikte fark ettim 1 mm civarında aşağı ve yukarı oynuyor.acaba bujilerde veya yakıt filtresindemi problem var?.. kendi aracındada bi bakarmısın sendede oluyomu?..hoşçakal..
  • bide bakım için nereyi tavsiye edersiniz. bu devir saatinin oynaklığı yüzünden bakıma götürmeyi düşünüyorum.bakımda neler deiğşiyor ve kaç lira tutuyor bilen varsa çok sevinirim araç 39.000kmde..
  • merhaba arkadaşlar,

2005 model meriva 1.6i essentia arabama tüp takmayı düşünüyorum. forumda tüp takan arkadaşlar memnunmu ne gibi dezavantajları olabilir,yüzde kaç yakıt tasarrufu sağladı....vs. bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
  • selamlar.. bakımda değişen parçaları cihanoto varmış sadece opel parçaları satan aksarayda ondanmı alsam orjinalmi satıyo bilginiz varmıdır ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: miro11

merhaba arkadaşlar,

2005 model meriva 1.6i essentia arabama tüp takmayı düşünüyorum. forumda tüp takan arkadaşlar memnunmu ne gibi dezavantajları olabilir,yüzde kaç yakıt tasarrufu sağladı....vs. bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

millet çok memnun...
  • 2003 model opel merivaların hangi modellerinde hız sabitleyicisi var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazymathci

2003 model opel merivaların hangi modellerinde hız sabitleyicisi var.

onu ayrıca tajtırıyorsun ama enjoy sport paketlerinde belki olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mga93

quote:

Orjinalden alıntı: crazymathci

2003 model opel merivaların hangi modellerinde hız sabitleyicisi var.

onu ayrıca tajtırıyorsun ama enjoy sport paketlerinde belki olabilir.

bir tek opc lerde mevcut.
  • motor ısındıktan sonra devir saatinin ibresi 1 mm civarında aşağı ve yukarı oynuyor.acaba bujilerde veya yakıt filtresindemi problem var?.. bu mesajı okuyan dostlar kendi araçlarındada olup olmadığına bakıp cevap yazarsa çok sevinirim. kazasız belasız günler dileğiyle hoşçakalın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nserkan

motor ısındıktan sonra devir saatinin ibresi 1 mm civarında aşağı ve yukarı oynuyor.acaba bujilerde veya yakıt filtresindemi problem var?.. bu mesajı okuyan dostlar kendi araçlarındada olup olmadığına bakıp cevap yazarsa çok sevinirim. kazasız belasız günler dileğiyle hoşçakalın..

yeni diesel aracların elektronik beyinlerinde motorun rolantisini ayarlıyan bir sistem olduğunu söylemişti yetkili servis. benim 1.3 cdti merivamda da rolanti bahesttiğin devir aralığına kendiliğinden çıkıyor. hatta debriyajdan ayağımı yavaşça çektikten sonra araba baya bi hızlanarak gitmeye başlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.