Şimdi Ara

==Opel MERİVA'cılar buraya== (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.977
Cevap
37
Favori
346.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu mesaja cevap geldi mi bilemiyorum, ancak ben lastik tamir kiti aldım, LPG li araçlar için birebir. Deneyemedim tabi ki henüz ama, yorumlarını okudum çalışmadığını söyleyen olmamış.

http://www.hepsiburada.com/stac-italy-lastik-tamir-edicisisirici-sprey-lastik-tamirine-son-091153/productDetails.aspx?categoryid=262977&productid=otm091153
  • Seviyorum Meriva' mı..
  • bende çok seviyorum özellikle motor sesini 4bin devir ve üstü...:)
  • sağlam araba...

sizce C4 ile arasındaki büyük farklar nelerdir.
  • 2004 meriva enjoy+spor paket çift sunroof lu modellerde arka yolcular için ayrı radyo dinleme özelliği varmı birde ses sistemini 10 üzrnden değerlendrrsenz kaç verirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellesharr -- 1 Haziran 2009; 9:20:15 >
  • Arkadaşlar Bende merivamdan Çok memnunum (Benzin tüketimi hariç)
    Geçen hafta Cmax dizel bir araçla takas ediyordum. Allahtan hafta sonu cmaxı olan bir arkadaşımla sapancaya gittik;
    Cmaxın ön kısmı merivaya göre çok dar, dizelin gürültüsü vazgeçmeme neden oldu.

Şimdi LPG ye dönüşüm yapsam yakıt konusunu halletmiş olacağım ama
    lpg nedeniyle düşecek performansı nasıl kurtarabilirim?
    Hava filtresini değiştirerek 10 HP gücün arttırıldığını duyuyorum lpG li kitte bu olabilirmi?

Merivaya chip tuning yapılırmı? kim yapar? ne kadar bir güç kazanırım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ellesharr

2004 meriva enjoy+spor paket çift sunroof lu modellerde arka yolcular için ayrı radyo dinleme özelliği varmı birde ses sistemini 10 üzrnden değerlendrrsenz kaç verirsiniz

ayrı radio dinleme özelliği vardır.
    ses sistemi bence 9 ayrıca 4 büyük 4 küçük ses çıkışı var.
    son ses açmadım hoplatıyor :)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: alitiras

Arkadaşlar Bende merivamdan Çok memnunum (Benzin tüketimi hariç)
    Geçen hafta Cmax dizel bir araçla takas ediyordum. Allahtan hafta sonu cmaxı olan bir arkadaşımla sapancaya gittik;
    Cmaxın ön kısmı merivaya göre çok dar, dizelin gürültüsü vazgeçmeme neden oldu.

Şimdi LPG ye dönüşüm yapsam yakıt konusunu halletmiş olacağım ama
    lpg nedeniyle düşecek performansı nasıl kurtarabilirim?
    Hava filtresini değiştirerek 10 HP gücün arttırıldığını duyuyorum lpG li kitte bu olabilirmi?

Merivaya chip tuning yapılırmı? kim yapar? ne kadar bir güç kazanırım?

hava filitresini sonraya bırakmalısın.bende çok düşündüm ama yakıttaki yanmayı hızlandıracağından HP kazanırken yakıtta eş oranlı artıyor.
    öncelikle LPG li kullanan arkadaşlar çok memnun fark etmiyor diyorlar.Kalitelisinden taktırırsan :)))

• 2009 meriva

==Opel MERİVA'cılar buraya==

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademi51 -- 5 Haziran 2009; 16:52:51 >

• bu TR için çok lüks bir modeli büyük ihtimalle bir çok fonksiyonundan eksiltip getireceklerdir. ilk geldiği zaman canlı canlı resimlerini vereceğim sizlere. bayilerden önce hemde...
  • ne zaman çıkacak bu araç hangi ay bilen varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mga93

quote:

Orjinalden alıntı: ellesharr

2004 meriva enjoy+spor paket çift sunroof lu modellerde arka yolcular için ayrı radyo dinleme özelliği varmı birde ses sistemini 10 üzrnden değerlendrrsenz kaç verirsiniz

ayrı radio dinleme özelliği vardır.
    ses sistemi bence 9 ayrıca 4 büyük 4 küçük ses çıkışı var.
    son ses açmadım hoplatıyor :)))

sevindim açıkçası baya tereddütlüydüm teşekkürler cevap için
  • bu kriz devam ederse zor
    belki 2010 modeli olarak ağustosta ya gelir ya da bir dahaki zaman 2010 martta getirirler.
    şuan 2010 model olarak yeni astra ve insignia lar gündemde.merivanın işi biraz zor.
  • 2003 eNJOY SporPaket (Hız sabitleyicili) Meriva mı satıyorum. Beyaz,40.000 km.de orijinal ve çok temiz. 17,500 istiyorum.Bilgilerinize...
  • Merivacı arkadaşlar bir sorum olacak sizlere.Bu merivalarda (easytronik) olanlarda hangi model ve serilerde yokuşta kalkış desteği standart? Ya da var mı? Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.Model(yıl) ve seri olarak belirtirseniz iyi olur.
  • Model yılı 2005 ve enjoy paketlerde.2006 dan sonra easytronik çıkarmadı galiba.
  • quote:

Model yılı 2005 ve enjoy paketlerde.2006 dan sonra easytronik çıkarmadı galiba.

Bilgi için teşekkürler ama 2006 sonrasında easytronik meriva yok mu? Ve eğer bilen varsa yıl-seri(essentia,njoy,spor paket,cosmo) olarak şu hild-holder da dedikleri yokuşta kalkış desteği hangilerinde standarttır? Olmayanlara takılabiliyor mu? 2006 sonrası easytronik yoksa otomatik mi var? Bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar.
  • 2006 sonrasında easytronik meriva yok diye biliyorum.
    enjoy paketlerinde standattır.cosmo ya yoktur.OPC olarak vardır.
  • quote:

2006 sonrasında easytronik meriva yok diye biliyorum.
    enjoy paketlerinde standattır.cosmo ya yoktur.OPC olarak vardır.

Bilgi için teşekkürler.Ama 2006 sonrası eaystronik (tiptronik) olmadığına yönelik opelin sitesinde bir bilgi yok.Anlamadım doğrusu.Ama yokuşta kalkış desteği njoylarda standartmış demek.Tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.