Şimdi Ara

==Opel MERİVA'cılar buraya== (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.977
Cevap
37
Favori
346.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ayberlev

quote:

Orjinalden alıntı: mga93

2006 sonrasında easytronik meriva yok diye biliyorum.
    enjoy paketlerinde standattır.cosmo ya yoktur.OPC olarak vardır.

Bilgi için teşekkürler.Ama 2006 sonrası eaystronik (tiptronik) olmadığına yönelik opelin sitesinde bir bilgi yok.Anlamadım doğrusu.Ama yokuşta kalkış desteği njoylarda standartmış demek.Tekrar teşekkürler.

Arabaların kasaları komple 5-6 yılda bir değişir genelde. birde 3 yılda birde makyaj yapılır. makyajdan kasıt ön konsol kapı kolları farlar tamponlar yada radio paketlerinde değişikliğe giderler.
    Merivada ise iç arka camları ve radio içeride arka koltuk ayrı dinleme özellikleri ve stop ve sis farları 2005 e kadar aynı daha sonradan ise gerekli olmayan bazı özellikler kaldırılmıştır ve başka görünümde eklenmiştir.Ancak tamamen radio özelliği ve arka camların otomatik özelliği kaldırılmıştır.

bilgine

• Merhabalar bende arınıza Opel Meriva alarak yeni katıldım.
    Aracım 2004 model 1,6 Enjoy modeli 70.000 kilometrede.
    Fakat ön takımdan tıkırtı sesi geliyor.Canımı sıkmaya başladı.Anadolu yakasında Maltepe de oturuyorum .Bu civarda tavsiye edebileceğiniz özel servis varmıdır acaba.
    Ayrıca araçtan çok memnunum .1 oğlu ve 1 kızım var ikiside aracı çok beğendiler,içi çok rahar ve ferah.
  • Tıkırtının yeri önemli. Genelde direksiyondan geliyor. Özel bir yağlama ile yok oluyor. 6 ayda bir bu işlemi yaptırıyorum.Kronik sorundur...
  • ses ön ön takımdan geliyor gibi direksiyondan ses gelmiyor fakat 15 derece falan sağa yatık duruyor.
  • Bende de 2004 enjoy var. Ön düzenden 1 kere rot değişti. Bir de nasıl olduysa salıncak kırılmış. Ses vardı, şimdi yok.
  • bende de aynı sorun olabilir.
    Teşekkür ederim.
  • selam arkadaşlar hararet 95 derecede oluyor devamlı normalmidir?antifirz deposunu nekadar doldurmamız gerekli çizgi falan da yok .hoşçakalın
  • Sevgili arkadaşlar herkese merhabalar. Donanım Haber birinci Ankara buluşmasını 7 Şubat'ta yapmıştık. Şimdi ikincisini düzenlemeye geldi sıra. Sizlerinde desteğiyle düzenleyelim diyorum. Katılmak isteyen arkadaşlar fikir verirse sevinirim.

7 Şubat'taki Ankara buluşmasının konusu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_29459192/mpage_1/key_/tm.htm

Yeni yapmayı düşündüğüm buluşmanın konusu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_32341909/mpage_1/key_//tm.htm#32341909

Gelmek isteyen tüm arkadaşlara kapımız açık.

Selamlar.

• Arkadaşlar 2004 1.6 njoy aracıma geçen yaz yetkili servisinde brc sıralı otogaz taktırdım.Araçta PERFORMANS ARTISŞI OLDU. Yakıt tüketimi bir hayli azaldı neredeye yüzde 60-70 tasarruf sağladı. Halada sapa sağlam tıkır tıkır.Tüm merivacılara öneririm.

Bu arada: Ben taktırmadan önce çok araştırdım.Yetkili servis dışında takılan sistemlerin çoğundan verim alınamuyor ve tekrar sökülüyormuş. Bu konuda yetkili servisten şaşmayın....
  • Bu opeL merivada bi Mercedes havası var sanki
  • quote:

Orjinalden alıntı: FrééDy

Bu opeL merivada bi Mercedes havası var sanki

varrr
  • arkadaslar bi baksanız hararet kaç derece oluyo sizlerde yazarsanız çok sevinirim hoşçakalın..
  • bugün akşam yola çıkarken bakarım ama hangi koşullar
    gündüz
    gece
    ilk motor çalışmada
    kaç saatlik yol yapınca???
  • uzun yola çıktığımda 90 da sabt kalıyo ama trafik olunca 95-100 arası değişiyo.antifirz deposunda çizgide yok ağzına kadar doldurmamızmı gerekiyo bide ona bakarsan çok sevinirim eyw saolasın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nserkan

uzun yola çıktığımda 90 da sabt kalıyo ama trafik olunca 95-100 arası değişiyo.antifirz deposunda çizgide yok ağzına kadar doldurmamızmı gerekiyo bide ona bakarsan çok sevinirim eyw saolasın..

full doldurmayın diyor.Ama ben gecen gece yolculuğu yaptım 90 civarında idi.
  • eyw çok saol ilgilendiğin için.
  • Herkese slm lar yeni jantlarımı aldım geldim :) bakalım beğenicekmisniz sırada coilover var 5-6 cm alçaltmayı planlıyorum
    Stoplarıda kırmızı yaptım

Tesisatta yavaş yavaş tamamlanıyor ekipmanlar tamam bi tek montaj kaldı

• süper olmuş ..stopları naasıl kırmızı yaptın?..
  • Transparan kırmızı folyo ile reklamcılarda oluyor ucuz bişi ben sadece şeffaf kısımları yaptım
  • OPC ye benzetmişsin

güzel olmuşlar.

yaw enjoy sport modellerde 6 haporlör mü vardı.
    yani arka tarafta iki haporlör ön kısımda 4 yane var.
    birde bu arka haporlerden az ses geliyor nasıl ses dagılımı yapıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.