Şimdi Ara

==Opel MERİVA'cılar buraya== (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.977
Cevap
37
Favori
346.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boya koruma olarak ne tavsiye edersiniz?
  • ahhh ahh nasıl özledim merivamı anlatamam. 105 gündür ondar ayrıyım. buluşmama daha 52 günüm daha var. ne zaman ki 16 eylülde şafak doğan güneş olacak o zaman kavuşacağım bende çok özlediğim merivama...
  • hayırlı tezkereler...
  • arkadaşlar servise ugradım lastik basınçları için onler 2.6bar arka 2.2 bar (3kişi+yük) 5+yük 2.8 bar 3.0bar yani 35 32 psi tam yük 38 42 olacak yetkili serviste sordum kapak degerlerini basmamı söyledi araca ve lastik e zararı olacagını söyledi az basarsam + yakıt artarmış bilginize
  • 1.3 CDTI yımla full depo ile sürekli klima acıkken ( 170 de gördüm - gaz pedalını sonuna kadar dayayamadım yol bitti ) Ortalama 120-150 arası ve şehir içide dahil olmak üzere 800 km gördüm. Arabayı park ettim Işık yandı.

sevgiler selamlar
  • izmir de meriva sevenler artıyor...
  • benzin fiyatları ne oldu böyle yaw arabamızla rahat rahat gezemez olduk püfffff.. zam yapanları ban lıyorummmm
  • dizel oldu 2.69
  • selam ismim ismail bende 3 ay evvel 1,3 meriva aldım.arabamdan memmunum.bence aileler için süper araç.yanlız birkaç ufak problemimi var.birincisi az bir yağmur yağdığında filan v kayış(cikcik diye) ötüyo,ikincisi rampalarda hararet 90 dereceyi geçip 100 dereceye yaklaşıyor . bunlar normal bir durummu?ilginiz için teşekürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: femrez

selam ismim ismail bende 3 ay evvel 1,3 meriva aldım.arabamdan memmunum.bence aileler için süper araç.yanlız birkaç ufak problemimi var.birincisi az bir yağmur yağdığında filan v kayış(cikcik diye) ötüyo,ikincisi rampalarda hararet 90 dereceyi geçip 100 dereceye yaklaşıyor . bunlar normal bir durummu?ilginiz için teşekürler....

çok normaldir. genelde 80-85 arası olur. Rampalarda heleki bu sıcaklarda 100 olması normal.
  • ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA.FORUM SİTESİNİ GÖRDÜM MERİVACILAR BURAYA DİYE .OK MUTLU OLDUM BENDE BÖYLE BİR PAYLAŞIM SİTESİ ARIYODUM HALKA AÇIK İNSANLARIN TARTIŞABİLİCEĞİ DOĞRULARI YANLIŞLARI EKSİKLERİ FAZLALARI GÖREBİLMEK İÇİN.KENDİM BİR MERİVA MANYAĞIYIM VE A'DAN Z'YE BİLMEDİĞİM ŞEY YOK HAKKINDA MOTORUNDA TAM OLARAK İYİ DEĞİLİM ONU DA SÖYLİYİM.BENDE 2006 MODEL MERİVANIN YENİ YÜZÜ(KASASI) VAR. 1.3 CDTI SİYAH RENK ENJOY SPOR PAKETLİ VE FULL MODELİ Bİ SUNROOF YOK..TAM ANLAMIYLA MÜKKEMEL Bİ ARAÇ..TAMAMEN YAKIT CİMRİSİ.GEÇENLERDE Bİ UZUN YOL DENEDİM 880 KM YOL YAPTIM VE FULL KLİMA AÇIK HİÇ KAPATMADIM 100 TL EURODİESEL YAKIT YAKTI İNANAMADIM..AMA DEVRİMİ HEP KORUDUM 130U GEÇMEDİM..ÇOK MEMNUNUM RAMPADA BENİ HİÇ MAĞDUR BIRAKMIYO.DÜZ YOLDA SONRADA UZUYO KALKIŞLARI BİRAZ KÖTÜ... ARAÇ BENİM İÇİN SON MODEL BMW MERCEDES GİBİ..ALAN SATMAK İSTEMİYOR GERÇEKTEN..SON DERECE DİKKAT ÇEKİCİ (TABİ ARABAN TEMİZSE BAKIYOSAN) FARKLI GÖZ KAMAŞTIRAN MODELDEN..EN ÇOK SEVDİĞİM YÖNLERİ YÜKSEK OLMASI İÇ HACMİNİN ÇOK GENİŞ OLMASI KOLTUKLARIN HER YÖNE HARAKET ETMESİ LAMBALARDA DURDUĞUMDA İNSANLARIN ARABAYI İNCELEMESİ DİKKATLİ BAKMASI..HERKESE TAVSİYE EDERİM...ARACIN RESMİNİ YÜKLEMEK İSTİYORUM SİTEYE PAYLAŞMAK İSTİYORUM YORUM ALMAK İSTİYORUM..AYRICA ŞUAN XENON FAR ARIYORUM ORJİNAL HEM SİSLERE HEM FARLARA....(SİSLER H1 FARLAR H7) AKLINA TAKILIP DA SORMAK İSTEDİĞİ SORULAR OLAN VARSA BEN BURDAYIM..ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMAK İSTERİM..

• yıLmazer16 hoş geldin.Bende 1 yıldır büyük bir aşk ile arabama biniyorum.çok zevk alarak sürüyorum.
    bende senin arabanın metalik rengi var.
    yolda ne zaman bir meriva görsem kardeş geliyor diye takılıyorum yanımdaki kişilere :)))

benim çözemediğim radio ayarları ve flowme eve kadar beni takip modunu çalıştıramadım.
    radio da ayarları park halinde ikin ayarlardan yapıyorum 3 sn sonra kayıt olur deniyor ama yine eski ses ayarına dönüyor.
    lastiklere 32 basmak yeterlimi?
    genelde hangi devirde kullanıyorsun.

aklıma takılanlan şimdilik bu kadar.
  • arkadaşım ben genellikle cd den yabancı şarkı takılıyorum..radyoda am1 kullanıcaksın diğerleri zaten çekmio biliosundur ben lastik havalarını 30 olarak kullanıyoum mıchelin var üzerinde yumuşak olması lazım biliosun..eve kadar takip özelliğini senden duyuyorum ilk defa ne olduğunu anlamadım tekrar açarak sölersen cvp verebilirim belki..arabayı nazik kullanıyorum şöle söliim 3500 deviri hiç geçmiyorum biliosun zaten 6000 devir var ama normalde gezerken hep 2500 devir ve mükemmel performasn veriyo yakıttada asla eurodieselden başka bişey kullanma.unutma araba ayna gibidir :))
  • Ben eski lastikleri 4 sene boyunca 32 olarak kullandım 185/60/15 hiç bi sorun yoktu yeni lastikler 205/40/17 onlarıda 33 yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: merif@st

Ben eski lastikleri 4 sene boyunca 32 olarak kullandım 185/60/15 hiç bi sorun yoktu yeni lastikler 205/40/17 onlarıda 33 yapıyorum

Ustalar jantları çeviren aksamlar 17 lik jant için uygun değil diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 28 Ağustos 2009; 23:39:15 >
  • Ustalara bakarsan neler neler sölüyolar ne kadar doğru ne kadar yanlış okadar bilgim yok görünüm isteniyorsa biraz da - yönlerine katlanmak lazım
    Buyrun resimler

==Opel MERİVA'cılar buraya==

• güzel olmuş kardeşim yakışmış cantlar stopları iyi düşünmüşsün zevkine güvendim :) de şeyi sorucam jantlar nasıl yakıtta fark ettiriyo mu yada gidişte falan gerçi performans lastik gördüm ama yinede az da olsa farkettirir die düşünüyorum.
  • İster istemez farkettiriyor performansta yakıtta gözle görülür bi artış olmadı
  • Herkese selamlar arkadaşlar;
    Bende Meriva sahibiyim ve aldığımdan bu yana lastik basınçları ile ilgili devam eden bir sorunum var en sonunda miş. taktırdım ve 185/60 olan boyutlarını 195 yaptım yol tutuşu hissedilir derecede düzeldi diyebilirim 205 tavsiye etmediler malum önümüz kış zincir olayı var artı 205 in ilerki zamanlarda lastik yanaklarının araca zarar verceğinden bahsettiler velhasıl kelam lastik basınçlarını önler 35 psi arka 32 olacak şekilde basıyorum ama bu seferde ciddi bir şekilde araç içinde sarsıntı rahatsızlık veriyor makul olan seviye nedir aracım genelde dolu oluyor...
  • ne mutlu hocam sana allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin hayırlıs olsun :))
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.