Şimdi Ara

==Opel MERİVA'cılar buraya== (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.977
Cevap
37
Favori
346.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: mga93

OPC ye benzetmişsin

güzel olmuşlar.

yaw enjoy sport modellerde 6 haporlör mü vardı.
    yani arka tarafta iki haporlör ön kısımda 4 yane var.
    birde bu arka haporlerden az ses geliyor nasıl ses dagılımı yapıyoruz.

eğer cd çalar ise 6 hop. olması lazım ses dağılımınıda ses ayarlarından FADER yazandan yapıcaksınız 0 olması lazım ses menüsüne nota işareti gibi olan bi tuş var onla giriliyor bizdeki cdr 2005 sizin teypte bu tuş farklı olabilir

quote:

saloasın yapıcam mutlaka:)

zaten çok zor bir işlem değil yaparkes stobu güzel temizleyin toz vs kalmasın sonra biraz su sıkın yapıştırın folyoyu iyice yapıştırdıktan sonra içindeki suları iyice çıkartın eğimli yerleri saç kurutma makinesi ile yapabilrsiniz ben çakmak kullandım dikkat etmek lazım çakmak çabuk eritiyor

• 2009 Meriva 1.3 CDTi Dizel - 75 HP Enjoy Spor Paketi 35.175 TL olmuşşşş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 4 Temmuz 2009; 14:20:31 >
  • Nerde Bu merivacılar :D Ben tesisatımı da bağlattım sonunda

==Opel MERİVA'cılar buraya==

• güzel olmuş hocam..aracın orjinal cd çalarında yuksek sesle müzik dinlerken bi süre sonra sesi kısılıyo sendede oluyomu ?..
  • çok uzun süre dinleyince oluyor ses çıkışlarını yakmamak için teyp kendni korumaya alıyor
  • Merhaba Merivacılar...
    Forumu inceledim,inceledim en sonunda beğendiğm Meriva'yı almaya karar verdim.1.6 Essentia 2004 model.17600 TL verdim.Alım-satım dahil,18500'a maloldu.Resimlerini çekmedim ama en kısa zamanda beğeninize sunacağım.
    Tüp taktıran arkadaşlardan ricam,bagajdaki konumlarını gösteren resimlerini yayınlasınlar.Şimdilik bu kadar.Görüşücez inşallah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaBerOk

Merhaba Merivacılar...
    Forumu inceledim,inceledim en sonunda beğendiğm Meriva'yı almaya karar verdim.1.6 Essentia 2004 model.17600 TL verdim.Alım-satım dahil,18500'a maloldu.Resimlerini çekmedim ama en kısa zamanda beğeninize sunacağım.
    Tüp taktıran arkadaşlardan ricam,bagajdaki konumlarını gösteren resimlerini yayınlasınlar.Şimdilik bu kadar.Görüşücez inşallah...

hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun fakat çok yol yapmıyorsanız bence hiç taktırmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaBerOk

Merhaba Merivacılar...

kazasız belasız iyi sürüşler hayırlısı olsun.

merif@st dostum gerçekten iyi olmuş .. nerede ve kaç TL tuttu :)))
  • Çok tşekkürler woofer kabin 210 tl amfide 200 2. el aldım onu 0ı ürteilmio çok kaliteli bi amfidir 75,4 montajda 90 tl tuttu
  • arkadaşlar meriva lastik havaları ne kadar olacak klavuzdaki degerler çok yüksek 35psi gibi 42 psi gibi siz ne kadar hava basıyotsunuz lastige
  • quote:

Orjinalden alıntı: merivacosmo

arkadaşlar meriva lastik havaları ne kadar olacak klavuzdaki degerler çok yüksek 35psi gibi 42 psi gibi siz ne kadar hava basıyotsunuz lastige

genelde iki kişi bindiğim arabama 30 basıyorum ama 32 de normaldir.
  • aracın klavuzundaki degerler neden bu kadar yuksk peki bilgisi olan ve lastiklerinize bastıgınız psi cinsinden degerleri paylaşalım en dogru olanı yapalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: merivacosmo

aracın klavuzundaki degerler neden bu kadar yuksk peki bilgisi olan ve lastiklerinize bastıgınız psi cinsinden degerleri paylaşalım en dogru olanı yapalım

çok şişirirsen Turkiyenin yollarında aleminyum cant lar çabuk deforme olur.ben yüksek şişirdim çukurlar malum sonrada 30 TL ye balans ayarı yaptırmak zorunda kaldım.yaptırmassan direksiyon 110 km titreme yapmaya başlar. benzincilerde öne 32 arkalara 30 bas yeterli.malum önden çekişli.
  • iyide arkadaşım fabrika degerlerinin çok altında söyledigin degerler depo kapagındaki degerlere hiç baktın mı
  • OPEL OTOMOBİLLER ARTIK
    LANDIRENZO SIRALI SİSTEM
    LPG DÖNÜŞÜM KİTLERİ İLE GARANTİ
    KAPSAMINDA DA LPG KULLANABİLECEK…

GM 04.05.2009 Tarihli bülten ile , Opel otomobillerde Landirenzo sıralı sistem lpg dönüşüm kitleri ile garanti kapsamındaki araçlarının lpg kullanabileceğini açıkladı.
    LPG dönüsümü, müsterinin talebine göre, Astra 1.4 benzinli, Astra 1.6 benzinli, Corsa 1.2 benzinli, Corsa 1.4 benzinli, Meriva 1.6 benzinli, Zafira 1.6 benzinli modellerinde yapılacak.
    LPG dönüsümü çerçevesinde aracın 2 yıl sınırsız km. kapsaminda garantisi devam edecek. Bununla beraber, araca takilan LPG dönüsüm kitinin de 2 yil sınırsız km. veya 100.000 km garantisi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bektaşlpg

OPEL OTOMOBİLLER ARTIK
    LANDIRENZO SIRALI SİSTEM
    LPG DÖNÜŞÜM KİTLERİ İLE GARANTİ
    KAPSAMINDA DA LPG KULLANABİLECEK�

GM 04.05.2009 Tarihli bülten ile , Opel otomobillerde Landirenzo sıralı sistem lpg dönüşüm kitleri ile garanti kapsamındaki araçlarının lpg kullanabileceğini açıkladı.
    LPG dönüsümü, müsterinin talebine göre, Astra 1.4 benzinli, Astra 1.6 benzinli, Corsa 1.2 benzinli, Corsa 1.4 benzinli, Meriva 1.6 benzinli, Zafira 1.6 benzinli modellerinde yapılacak.
    LPG dönüsümü çerçevesinde aracın 2 yıl sınırsız km. kapsaminda garantisi devam edecek. Bununla beraber, araca takilan LPG dönüsüm kitinin de 2 yil sınırsız km. veya 100.000 km garantisi olacak.

Good +1

•  ==Opel MERİVA'cılar buraya==

Bir milyonuncu opel meriva üretilmiş.1,3CDTİ 75 hp ecoflex
    KAYNAK=

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.