Şimdi Ara

OPEL MOKKA 2022 KLİMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MOKKA 2022 DE hareket halindeyken ve klima kapalıyken peteklerden hava geliyor. Aynı soru u yaşayan var mı

• Yapay Zekanın Yanıtı

2022 Opel Mokka Klima Sorunu Giderme

Opel Mokka'nızın kliması sorun mu çıkarıyor? Klima ayarları, otomatik açılma veya kapanma sorunları yaşıyorsanız, aşağıdaki ipuçlarını takip ederek sorunu giderebilirsiniz:

Opel Mokka Klima Ayarları

• Klima kontrol panelindeki düğmeleri kullanarak istediğiniz sıcaklık ve fan hızını ayarlayabilirsiniz.
    • "Auto" düğmesi, klimayı otomatik olarak iç veya dış sıcaklığa göre ayarlamanıza olanak tanır.
    • Hava akış yönünü kontrol etmek için havalandırma menfezlerindeki kolları kullanın.

Opel Mokka Klima Otomatik Açılıyor

• Klimanız kendiliğinden açılıyorsa, bunun nedeni otomatik klima kontrol özelliğinin açık olması olabilir. Bu özelliği klima kontrol panelindeki "Auto" düğmesini kullanarak devre dışı bırakabilirsiniz.

Opel Mokka Klima Kapatma

• Klimayı kapatmak için klima kontrol panelindeki "Off" düğmesine basmanız yeterlidir.

Opel Mokka Klima Ayarı

• Klimanızın performansından memnun değilseniz, aşağıdaki ayarları deneyebilirsiniz:
      • Daha soğuk bir sıcaklık ayarı seçin.
      • Fan hızını artırın.
      • Havalandırma menfezlerinden gelen hava akışını ayarlayın.

Opel Mokka Otomatik Klima Kapatma

• Otomatik klima kontrolünü devre dışı bırakmak için klima kontrol panelindeki "Auto" düğmesini kullanın. Bu, klimanın manuel olarak kontrol edilmesine olanak tanır.

Opel Mokka Klima

• Klima sistemiyle ilgili devam eden sorunlar yaşıyorsanız, aracınızı yetkili bir Opel servisine götürmeniz önerilir. Servis teknisyenleri, sorunu teşhis edebilir ve gerekli onarımları yapabilirler.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Biraz da olsa üfler sizin araçta çok mu üflüyor
  • 2021 model honda civic var bende, aynı şekilde kapalıyken bile bir miktar hava gelmeye devam ediyor. Bir çok arabada benzer durum var sanırım. Çok fazla hava gelmiyorsa sorun değil bence.

• Benim aracımda (Mokka 2021) da aynı durum var. Üflemesinden ziyade klima derecesinden bağımsız olarak hep soğuk üflüyor. Bir ayarı varsa ben bulamadım. Normalde klimanız 22 derecede kapanmışsa buna yakın ılık üfler ama bu araçta hep soğuk hava alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herodoot -- 21 Mart 2023; 17:45:9 >
  • Normal, iç hava sirkülasyonu açarsanız gelmez.

• her araçta olur bu iç sirkülasyonu açarsan keser

• 60'ların sonlarında güvenlik detayı olarak geçildi buna... GM'in verdiği ismiyle "flow-through ventilation". Sistemin default hali her zaman atmosfere açıktır.

Uzun yolculukta iç sürkülasyonda bırakmayın, hissettirmeden oksijen azlığı tehlikeli hale gelebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.