Şimdi Ara

Seat İbiza Klima Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, aracımı geçen yıl aldım ancak klima ile ilgili sıkıntı var. Dün bir serviste aşağıdaki işlemleri yaptık. Ankara' da bu konuyu çözebileceğim bir servis önerisi olan var mı ?

- AC tuşuna basınca kompresör devreye girmiyordu havanın bir yerden kaçtığı söylendi. Ancak kompresörün baş kısmı dönüyormuş, yani kırılmamış.
    - Kompresör açıldı o-ring değiştirildi kaçak giderildi.
    - Dış taraftan bakıldığında bir parçalanma v.s görülmüyordu.
    - Kompresör yerine takıldı hava basıldı beklendi Ancak kompresör yine devreye girmedi
    - Fanlarda çalışmadığı için elektrik gelmediği tespit edildi.
    - Aküden kablo çekilip direk elektrik verildi ancak kompresör yine devreye girmedi.
    - Usta kompresörün bozuk olduğu değiştirmesi gerektiğini söyledi ayrıca kompresöre giden elektrik kablo bağlantılarında da hasar var dedi.
    - Kompresör bozulduğu için peteği değiştirmenin faydalı olduğunu söyledi. Bana maliyetinin 1250 tl civarında olacağı bilgisini verdi
    - Kompresörün markası Denso. Şu an için yaptırmadım ancak usta bu araçlarda bu arızanın sürekli olduğunu söyledi. Şu an için yaptıramadım.
    - Daha az maliyetli bir çözüm önerisi olan var mıdır ? Bu kompresörü tamir ettirmek mümkün değil mi ?
    Teşekkürler

• Aracı geçen yıl aldıysanız garantisi var. Ha yok ikinci el ise biraz detay yazsanız daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, araç 2004 model ikinci el aldım.
  • Bu tarz bir sorunla karşılaşan hiç olmadı mı acaba ?
  • 2004 model araca o kadar para çok. İllaki tamir olur veya çıkma parça bulunur, biraz araştırın.

• Cikma vereyim kompresor 700 tl

• Direkt elektirik verince calismiyorsa kompresorun kafasindaki kavrama arizalidir.
    Sasmazda klimaci naci yi bulun. kime sorsaniz gosterir yerini. O ne derse dogrudur kaziklamaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Ibiza hararet sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Vw polo cam otomatiği problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

Direkt elektirik verince calismiyorsa kompresorun kafasindaki kavrama arizalidir.
    Sasmazda klimaci naci yi bulun. kime sorsaniz gosterir yerini. O ne derse dogrudur kaziklamaz.

Teşekkürler, cumartesi günü götüreyim belki daha farklı bir sonuç alırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.