hayırlı olsun.. |
★★★★★ Opel Mokka Kulübü ★★★★★ (32. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun, ben kaporayı şubatın başında vermiştim mart ortasında teslim aldım. Bayiye faturalandıktan sonra 3 gün içerisinde gelmişti.
-
Merhaba çanakkaleden emre ben aranıza yeni katıldım. elegance paket mokka aldım bugün 3. Günüm hala öğrenmeye çalışıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
istanbul. sanırım kapora verip vazgeçen biri vardı ona denk geldim ben de uzun süredir arıyordum.
-
Merhaba hocam. Çözüm bulabildiniz mi acaba havalandırma sorununa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef, her bindiğimde kapatmakla uğraşıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba 2022 model ultimate paket ile ben de aranıza katıldım. aracı 9000 km'de ikinci el olarak aldım. birkaç gündür kullanıyorum aracı ancak araba daha soğukken motor sesi biraz yüksek gibi geldi bana sanki benzinli değil de dizel motor gibi bir ses duyuyorum araç içinde. sizlerde de benzer durum var mıdır normal midir bu ses sormak istedim.
teşekkürler.
-
arkadaslar merhaba . 2012 Mokka 1.4T AWD Manuel Enjoy arac aldım. far yukseklık hatası verıyor ve uzunlar hıc bır turlu calısmıyor. biraz arastırdım insıgnalarda da boyle hata vermıs ama turlu turlu cozumler uretılmıs.servise gittim deneyerek bulacagız diyorlar. yıl olmus 2023 bu afl arızasına tam bir cozum yok mu, Adana dan servis onerilerine acıgım.
-
Bendeki araçta da aynı durum var. Bu bir sorun değil. Dış sıcaklığa göre araç üst devirde çalıştırıp motoru rölantide hazır hale getiriyor. Acelem yoksa 15-20 sn onu bekliyorum. Devir saati düşünce ve ses normale gelince hareket ediyorum. En soğuk havada bile 30 sn sürüyordu.
-
Merhaba, lastik basınç işareti nasıl sönüyor.
-
Multimedia menüsünden sıfırlarsanız söner ancak öncesinde bir istasyonda basınçların doğru olduğunu kontrol etseniz iyi olur. Eğer ayarları sıfırlamanıza rağmen yine uyarı veriyorsa basıncı ölçen sensörde sorun olabilir.
Benimde bir sorum var.
GS Line pakette şerit koruma açma/kapama sadece vitesin önündeki tuşla mı yönetiliyordu ? Sanki multimedia ekranında da açma/kapama vardı ama benim araç servise gidip geldikten sonra multimediada göremiyorum(Belkide eskidende yoktu, ben yanlış hatırlıyorumdur) Yolda giderkende şeritte tutmaya çalışmıyor gibi hissediyorum. Vites önündeki tuştan kapatıp açmayı denerim ama düzelmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishByte -- 20 Nisan 2023; 16:43:30 >
Bildiğim kadarıyla şerit takip sadece tuşla açıp kapanıyor. (Benim aracımda şerit ortalama yok) Bir de devreye belirli bir hızın üstünde giriyor diye biliyorum...
Not: Aracım elegance paket
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LUCI0 -- 21 Nisan 2023; 11:5:4 > -
Merhaba;
ben de 2023 Mokka Elegance alarak aranıza katıldım. Araç multimedya sisteminde navigasyon tuşuna basınca android telefonu takıp android autoyu başlatmam gerektiğini yazıyor. Samsung telefonumda bu uygulama var, uygulamayı açıp 2-3 farklı data kablosuyla (bilgisayarda çalışıyor) denememe rağmen android autoyu çalıştıramadım.
Acaba ne yapmam gerekli?
-
Merhaba, bende apple car play kullanıyorum. Birkaç tane kablo denedim ama hiçbiri çalışmadı. Ttec marka kablo ve orijinal kablosu çalıştı sadece.
Merhabalar. 2021 model opel mokka aracımda durdugumda start-stop işareti olarak A isareti gostergede yanıp sönüyor ama start-stop devreye girmiyor. Benzer problem yasayan var mıdır?
Motor/dış ortam ısısı, akü seviyesi vb. sebeplerle devreye girmiyordur bence. Sonuçta sistemin aktif olduğunu gösteren işaret yanıyor ama motor durmuyor. Yine de kitapçığa bakmakta fayda var. Çünkü bu sistemin çalışmadığını gösteren başka bir uyarı işareti yoksa aynı işaret yanıp sönüyordur, bu durumda da sistemde arıza olabilir :)
-
Motor ısısından ya da hava sıcaklığından kaynaklı oldugunu düşünmüyorum çünkü ilk aldığımda hava daha soğuktu ve kalkistan 100 metre sonra ışıklarda durdugumda bile devreye giriyordu o nedenle kapatiyordum start-stopu. Bakalım biraz daha böyle devam ederse servise gideceğim sanırım.
Aracınızı alalı 2 yıl olduysa akü zayıflamış olabilir. Mesela akü zayıfsa sistem motoru durdurup siz gaza henüz basmadan bile tekrar çalıştırabilir, aksi halde geriye tek bir sebep kalıyor: arıza
-
-
Hocam benim araçta 2021 seninki gibi start stop devreye girmemeye başladı sonrasında uzun kullanımda devreye girdi bir çok defa test ettim motorun belli koşulları yerine getirmesi gerek belki akü vs başka bişey olabilir uzun kullanımda devreye girip girmediğini kontrol et derim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X