Şimdi Ara

Opel MOKKA mı? Chevrolet TRAX mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
11.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ekim ayında Mokka ya da Trax alacağım. İki aracı da test ettik. Artılarını Eksilerini karşılaştırdım ama bir türlü kararımı veremedim. Mokka ya da Trax sahipleri destek olursa sevinirim.

Mokka 1.4 Cosmo ya da Trax 1.4 LS modellerinden birini seçeceğim.

ilk 5. bin km'nin ardından LPG taktıracağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: grcyln

Arkadaşlar Ekim ayında Mokka ya da Trax alacağım. İki aracı da test ettik. Artılarını Eksilerini karşılaştırdım ama bir türlü kararımı veremedim. Mokka ya da Trax sahipleri destek olursa sevinirim.

Mokka 1.4 Cosmo ya da Trax 1.4 LS modellerinden birini seçeceğim.

ilk 5. bin km'nin ardından LPG taktıracağım.

Siz bi arti eksilerini paylasirmisiniz bi on görüş olarak
    Ben ilk olarak aynı fabrikanın malı dusuncedindeyim çok bi kalite farkı olacağını düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslında iki aracında neredeyse farkı yok ben sadece konsolde farklılıktan dolayı mokka, yada ön panjurdan dolayı trax diyebilirm.Mesela ben anaolg göstergeyi seviyorum traxta dijital gösterge var o yüzden mokka derim, ancak fiyat ve önden daha böyle güzel gözüken trax içinde aynı şeyi söyleyebilirim.Motoruydu donanımıyıd hepsi aşağı yukarı aynı zaten....
  • İki araç arasında kullanılan iç malzeme kalitesinde ve işçiliğinde farklar var.
    Trax gösterge olarak Aveo'ya benziyor..
    Donanım olarak Mokka çok önde. Fiyat olarak Trax makul..
    İkisininde içi ix35 ve sportage a göre dar.. QQ seviyesinde belki daha az iç hacimleri var..
  • tasarımda traxa nazaran mokka ağır basıyor.
  • Merhaba, Sizin yaşadığınız süreci birebir yaşamış biri olarak Mokka diyorum, 10 ekimde 1.4T enjoy aracımı teslim aldım.

İçi ve dışı Mokka benim daha çok hoşuma gitti,daha öncede İnsignia Sports Tourer'im vardı, göstergeler,direksiyon,kumandalar neredeyse birebir aynı.Kullanma kulavuzuna Start stop sistemi harici hiç ihtiyacım olmadı Ayrıca Mokka'yı tanımayanlar daha doğrusu Korede yapıldığını bilmeyenler sıfır km Alman jipine bindiğinizi sanıyor :)

Daha önceki SUV deneyimim Ssangyong Kyronla idi,bu aracın bagajı hariç(oda internet sitelerinde abartıldığı kadar küçük değil) iç hacimde bir darlık hissetmedim,süspansiyonları binek araba kıvamında,özellikle arkada oturan aile büyüklerim Mokkanın arkasının Kyrondan daha geniş ve koltukllarının çok rahat olduğunu belirtti
  • Dün iki araca da bakmaya gittim Chevrolet ve Opel aynı plazadaydı.Ben Chevrolet Trax diyorum .Çünkü mokka nın ön kısmı panjura yaklaştıkça alçalıyor oysa Trax' ın ön kısmı yüksek ve bu da onu daha cüsseli gösteriyor. 1.4 140 BG olanı test ettik performans açısından hiç de küçümsenecek gibi değil otoyolda rampada 160 ı gördük.Zaten motorlar aynı, benim için tek sorun Trax' da Xenon far seçeneğinin olmaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELİT-AŞ -- 31 Ekim 2013; 8:53:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence de bir çok yönüyle trax
  • bazı renkler her iki aracada gitmiyor mesela kahve rengi aracı hantal gösteriyor gibi
  • Ben mokkayı sedefli beyaz renkte satın aldım, ancak tek aklımda kalan renk kahverengi oldu,vazgeçme sebebimde koyu rengin tozu çok gösterme sıkıntısıdır,uzaktan birşey anlaşılmıyor ancak mokkanın kahverengisinde farklı bir ton ve toz yokken :) çok parlak bir renk yakalamışlar.Yakından incelemediğim için Trax te kullanılan kahverengi Mokka ile aynı mı değil mi bilmiyorum(ikisinde ismi espresso kahverengi olarak geçiyor aynı renk olması kuvvetle muhtemel)
  • dün showroom a gidip mokka 1.6 dizelin ne zaman geleceğini sorum. 2014 sonuna dediler. 1.6 dizel otomatik ise 2015 i bulur diyorlar. fiyat olarak zafiranın altında olacağından bahsetti. bana bu çok mantıklı gelmedi çünkü şu an 1.4 otomatik neredeyse zafira fiyatında. şu anda ellerinde hiç mokka kalmamış. sanırım insanlar vergi artışından etkilenmemek için showroomlara akın etmiş.
  • turquaz60 T kullanıcısına yanıt
    chevrolet türkiye ve avrupadan çıkma kararı aldı. Araçlar elinizde patlayabilir. Dikkat.

Ben mokka kullanıyorum.
  • acelika A kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Neden Trax ? Biraz açıklarsanız çok sevinirim ..

Teşekkür ederim ..
  • Traxın dizel motorlu versiyonu yokmu? Yada nezaman gelecek acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.