Şimdi Ara

Opel, Renault ve Honda Bayi Ziyaretleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu millette matematik olsa su fiyatlara araba falan almazdi, tabii malum parti de bu kadar oy alamazdi :)

Mesela 120bine satilan civic su an sifir araclar arasindaki en mantikli secenek. Yari fiyatina benzer donanimda mazda 6, subaru legacy gibi secenekler alinabiliyor. 60bine altin alsan iki sene sonra en az 100bin olur. Aldigin araba cop olsa yine karli cikarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

200.000 liranın üzerinde fiyatı dostum. Gönül ister tabi ki ama...
    140 a sıfıra yakını var. 200 e insignia kimse almaz.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-0-kis-paketli-insignia-grand-sport-567306937/detay

• Megane en cok satan arac :) 68 e aldik 7 8 ay once suan 90 bin ekstralari ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinizdeki araç gayet iyi bence. Bana kalırsa değiştirmeyin.
  • kesinlikle insigniadan civice geçmek mantıklı değil, aracınız güzel binmeye devam edin, fazladan vereceğiniz bir 30 bin tl ile zaten yıllarca benzin paranız çıkar.O parayı dolara yatırsanız daha çok kar edersiniz.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

İyi bir kit bulursam taktırırım. Siz biliyor musunuz?
    Lpg de kitten ziyade usta önemli, tabi sizin araca ne tür bir kit uyar çok emin değilim. Muhtemelen sıvı sisteme gerek kalmaz. Standart bir prins veya brc işinizi görür.

• klaudio K kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu düşünmedim değil.

• Aradaki 50k tl farkı bankaya yatır 580 TL aylık getirisi var

6.27 den 92 lt benzin alırsın civic den daha karlı olur

• Araba yamuluyor honda resmi bir aciklama yapmiyor ooo civic super araba. yemisim oyle arabayi

• Bende de 2013 Cosmo 1.6T otomatik Insginia mevcut.Civic HB ilk çıktığı zaman aklıma bir girmedi değil, satıp Civic HB alayım demiştim(Spor ve sıradışı duruşu hoşuma gitmişti). Ardından test sürüşü yaptım. Araba gidişi ve direksiyon tepkilerindeki eğlencesi dışında Insignia' yı bana sattıracak hiçbir şey sunmadı. Sizin gibi diğer C segmenti araçlara da göz attım ama yok yani olmuyor. Ben de daha uzun yıllar Insignia ile devam kararı aldım. Aracın ederi 85000 demişsiniz, 85000' e Insignia gibi bir araba bulabilir misiniz ikinci elde bir bakın derim. Sıfır araç fiyatlarına girmiyorum bile zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 21 Mayıs 2018; 9:50:59 >
  • Şu an geniş sedan olarak Honda ve Toyota harici uygun fiyatlı araç yok. Boşuna gezmesin kimse,ayakları ağrıdığı ile kalır

Honda, LPG'li olsa bile yakar tek dezavantajı bu, Corolla , LPG ile daha makul bir tüketime sahip. Artık hangisi size uyar ise alın derim.
  • 118 civic e verene kadar Benzinli alınacaksa şuanda piyasadaki en mantıklı araç Golf 1.0tsi DSG bence ve ya Leon
  • quote:

Orijinalden alıntı: passmo

118 civic e verene kadar Benzinli alınacaksa şuanda piyasadaki en mantıklı araç Golf 1.0tsi DSG bence ve ya Leon
    en mantıklı dediğiniz golf 1.0 dsg highline 153 bin lira ve muhtemelen civic executive çok daha donanımlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 21 Mayıs 2018; 14:11:0 >
  • Navi kullanıcısına yanıt
    civic ile golf mukayese edilmez. ayrıca comfortline gayet yeterli. bayide civic in bagajını aç bi kaplamasına bak bakalım. halıflex koymuşlar resmen ben orda arabadan soğudum
  • passmo kullanıcısına yanıt
    Bence de mukayese edilemez, geniş iç mekan-bagaj arayan adam golfe bakar mı?

Kaliteli kaplama isteyen daha boş araca 30 bin fazla verir kendi tercihi.

• keşke megane ı da test etseydiniz varmışken. en azından civic ile mukayese ederdiniz. renault inanılır gibi değil.yeni megane ilk çıktığında çok hesaplıydı, özellikle 1,5 dizel baz versiyonları. şimdi hepsini solladı mübarek. göçüklü civice mum olacaz.
  • elbette haklısınız, civic tu kaka, kalite, işçilik, detay sorunlar var ama arada da neredeyse 40 bin lira fark var. golfteki o bahsettiğiniz güzellikler için 5-6 bin lira hadi diyelim 10 bin lira ben öderim ama 35-40 bin lira asla. çok lezzetli yapıyorlar diye 150 liraya döner yer misiniz ? bu da bana göre öyle birsey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 21 Mayıs 2018; 14:40:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Navi

elbette haklısınız, civic tu kaka, kalite, işçilik, detay sorunlar var ama arada da neredeyse 40 bin lira fark var. golfteki o bahsettiğiniz güzellikler için 5-6 bin lira hadi diyelim 10 bin lira ben öderim ama 35-40 bin lira asla. çok lezzetli yapıyorlar diye 150 liraya döner yer misiniz ? bu da bana göre öyle birsey.
    Araba almaya gidince liste fiyatından mı alınıyor
  • HONDA HAYAT ONDA

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.