Şimdi Ara

Opel, Renault ve Honda Bayi Ziyaretleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: passmo

Araba almaya gidince liste fiyatından mı alınıyor

Alıntıları Göster
    pazarlık payı vardır ama aradaki fark pazarlıkla falan kapanmayı bırakın azalmaz bile. forumda bir arkadaş yeni fiyat almıştı benzinli otomatik golf highline için 155 bin. muhtemelen 1.4 motordu. onun da liste fiyatı 159 bin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: passmo

Bu mesaj silindi.
    Sedan araba bakan napsın golfü diyorum, civic golfü içine alacak hacme sahip, ihtiyaç beklenti meselesi bu.

Tüplü elegance civic i' 108 bine veriyorlar, çok daha mantıklı araç genel olarak bakınca.

Ayrıca liste fiyatında behsettiğin golf 132 bin. 110 bine veriyorlarsa biz de alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 21 Mayıs 2018; 14:51:2 >
  • Beş bin lira gibi düşüyorlar liste fiyatından. Aradaki 50000 liralık farkla motor tipi haricinde değişen bir şey yok. Ayrıca öznel bir görüş belki ama Honda çok daha iyi görünüyor.

• Renault bu fiyat politikasiyla batsin! Kendini premium araç sınıfında gormesi de nerden cikti bu fiyatlar da neyin nesi!

Honda da gamze problemini duzelttiyse güzel araba en mantiklisi Civic bu fiyat aralığına.

• leonheart07 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız aslında ama adam gibi bir LPG kiti olmayınca biraz tat kaçırabiliyor aracımız.

Önümüz kriz olmasa Insignia gibi arabanın yanında C sınıfının hepsi çöp kalıyor. LPG ah LPG.

• passmo kullanıcısına yanıt
    Tabii ki mukayese edilir.

Golfün artıları:
    Daha kaliteli iç mekan, daha detaylı işçilik.
    Yalıtım.

Civic'in artıları

Daha geniş iç hacim, bagaj.
    Daha sağlam, sorunsuz. Garantisi 6 yıl.
    Donanım. Comfort golfle kıyaslanmaz bile. Deri koltuk, sunroof, anahtarsız giriş, led far, navigasyon vs vs.
    Tasarım. Golf civicin yaında b segment kalıyor. Civic hb olmasına rağmen aynı durum geçerli.
    Tüketim. Lpg ile civic dizel golften bile az yakar.
    Uygun fiyat.

Civic ile golf gerçekten kıyaslanmamalı bence. Golfün hiç bir cazibesi yok şu şartlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

Haklısınız aslında ama adam gibi bir LPG kiti olmayınca biraz tat kaçırabiliyor aracımız.

Önümüz kriz olmasa Insignia gibi arabanın yanında C sınıfının hepsi çöp kalıyor. LPG ah LPG.
    Anladığım kadarı ile yıllık yaptığınız ortalama km biraz yüksek. Ben sizin yerinizde olsam Insginia'dan sıfır C sınıfı bir arabaya geçerken vereceğim farkı yıllık yaptığım km ile teraziye koyup öyle karar verirdim. Yine en kötü bir 25 bin fark vereceksiniz çünkü. Benim yıllık yaptığım km en fazla 11000. Yıllık 20000 km bulan bir ortalamam olsa bu şekilde bir kıyaslama yapardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 22 Mayıs 2018; 9:5:30 >
  • leonheart07 kullanıcısına yanıt
    Size benzer bir kilometre yapıyorum aslında.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.