Şimdi Ara

Opel resmen Citroen ve Peugeot ortaklığına dahil oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
0
Favori
4.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.3 milyar bişey değilmiş biz alsaydık lan.
  • 2 saray parasına gitti canım opel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel için GM den daha hayırlı oldu. Keko Amerikalılar markayı yamalı bohçaya çevirmişti. Avrupalıların eline geçti çok şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadp00L

Artık Astra'da leğen grubuna geçtiğine göre Golf'ün karşısında kimse duramaz.

Tok ses mok ses diye dalga geçmeye çalışıp kendinizi kandırırsınız.

Not: Golf kullanmıyorum, hayatımda da kullanmadım.

Hayatında golf kullanmamış adamın bu yorumu yapması komik olmuş, kendini belli etmişsin hemen
  • Saab gitti,

Volvo gitti,

Opel gitti,

Biz de gittik 26 Milyar doları suriyelilere harcadık, getirisi olmadığı gibi götürüsü devam ediyor.

• Opel bitti direnmeyin.

• Grubun yeni adı POSA olur artık.

• 308'e 136'lık dizel motor yakışır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

308'e 136'lık dizel motor yakışır

Astra'ya da hafiflik ve eat6 yakışır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Halilowich

quote:

Hayatında golf kullanmamış adamın bu yorumu yapması komik olmuş, kendini belli etmişsin hemen

Ben alıcı açısından psikolojik olarak bakıyorum olaya. Kızkardeşime 2016 Astra K aldık ama arabasını değiştirirken bidaha Opel alır mıyım? Almam. Gider Golf alırım. Leğen plastiğinden arabayla kızkardeşimin hayatını tehlikeye atamam.

Hocam leğenden kastınız nedir biraz açar mısınız? 308'e de bindim 3008 de sürdüm gayet kaliteli iç mekana sahipler, güvenlikleri de iyi?

• "Fransız alınmaz"
    "Fransa arabaları kötü"
    "Fransız mı , ıhh o ne"

tayfasını bu konuya bekliyorum.

hele ki altındaki araba Opel ise, yakında değişime sen de şahit olacaksın..
  • quote:

Kendine otomobillerden başka hobiler edinmelisin. Mesela futbol olabilir.

• C4 308 3008 falan süper araçlar sınıflarında en iyilerden bence opeli almaları iyi oldu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben alıcı açısından psikolojik olarak bakıyorum olaya. Kızkardeşime 2016 Astra K aldık ama arabasını değiştirirken bidaha Opel alır mıyım? Almam. Gider Golf alırım. Leğen plastiğinden arabayla kızkardeşimin hayatını tehlikeye atamam.

Hocam leğenden kastınız nedir biraz açar mısınız? 308'e de bindim 3008 de sürdüm gayet kaliteli iç mekana sahipler, güvenlikleri de iyi?

Yeni seride değişmiş olabilir. Citroen C5'e 2 sene bindim arabada kalite adına hiçbirşey yoktu, o zamanlar üst modellerindendi Citroen'in.

Peugeot ve Citroen zamanında yolda giderken halk otobüsü gibi ses yapıyordu değiştirdilerse bilemem dediğim gibi.

Birdaha bendeki marka algısını değiştiremez PSA grubu. Kızkardeşime aldığımız Astra K'da gayet güzel bir araç, Opel'e sempatim oluşmuştu ama dediğim gibi sırf PSA'nın eline düştüğü için almam da aldırmam da.

• Sanirim bazi akillilar, Opel`i keske Turkler alsaydi diyor... Iyi kulaga guzel hos geliyorda, kim alacak???

bugune kadar sadece `MONTAJ` tekniginde var olan otomativ sektorumuzde, kim satin alacak?

Hadi isin AR-GE ve teknik kismini biraktim, Lojistik ne olacaK?

Hadi onuda gecelim, satin alma butcesi ve devamini getirebilme butcesi ne olacak?

yoksa siz halen devlet satin alsin, isletsin ve piyasaya sursundemisiniz?

• `Montajci` ulke vatandaslari, Fransiz araclari elestiriyor :)

Aziz Nesin aptallik oranini az bile soylemis... gulsemmi, aglasammi.....

• Yorumları okuyorumda genelleme yapmak istemem ama memleketin ne kadar cahil kaldığını DH'de yorumlara bakarak görebilirsiniz, PSA Group avrupanın 2. en büyük otomobil üreticisidir.

Almanlar emisyonda sahtekarlık yaparken adamlar HDi, e-HDi ve BlueHDi teknolojisi ile almanlara ders verdiler, almanlar dizel konusunda hiçbir zaman franszıları yetişemedi, almanlar sorunlu çift kavramalı yarı otomatikleri kullanıcılara itelerken, onlar sabrettiler beklediler ve Tork Konvektörlü Tam Otomatik EAT6 şanzımanı tüketiciye sundular, üstelik eski tam otomatik şanzımanların düşük perfonmansı ve yüksek yakıt tüketiminin aksine bir araca uyarlanabilecek en iyi dizel motor ve şanzımanı sundular ki yakıttan ve performanstan ödün vermeden.

PSA Group şasisinden tasarımına motoruna civatasına kadar kendi otomobil teknolojisini üreten bir markadır ama gelmiş üç beş tane kuş beyinli Opel'i satın aldı Opel bitti diye yorum yapıyor, ya şu foruma rica ediyorum cahil cühela girip yorum yapmasın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

Vayy be koskoca OPEL borç harç dahil WhatsApp in yarısı etmiyor. Biz hâlâ araba yapacaz diye yırtalım kendimizi.

Hocam aslinda en kilit nokta burasi. Bazilari hala neden araba uretemiyoruz, kendi arabamizi uretmemiz lazim vs. derdinde.
    Dunyanin nasil degistigini gelecegin nerede oldugunu goremiyorlar.
  • Aslında parada sorun yokmuş devlet bile alabilirdi.

neden türkler almıyor bunu geçerli bir sebebi vardır

• Fransız malı dandik diye düşünsem pejo almazdım.

Dandik, leğen vs diyen arkadaşlar bi 3008'in içine binip havayı solusunlar. O iç mekan preimumlara göz kırpıyor, hatta bazılarının üzerinde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.