Şimdi Ara

Opel resmen Citroen ve Peugeot ortaklığına dahil oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
4.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Volvoyu çinli geely denen yolda görseniz bu ne lan diyceniz bir marka aldı.

Bmw psa grubunda motor kullandı belki halen kullanıyor.

Mercedes kötü dediğiniz reno-nissan ortak yapımı dci dizel motor kullanıyor halen.

Ama efendim ney lak luk görende herkes lamborghini pagani ferrari maserati gibi özel araba kullanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Aslında parada sorun yokmuş devlet bile alabilirdi.

neden türkler almıyor bunu geçerli bir sebebi vardır

çünkü opel bir karpuz markası değil otomobil markası, fiyatı uygunmuş hadi alalımla olmuyor marka satın almak, gm de opel i bu fiyata verirken alın kendi fabrikalarımız da sizin demiyor, hali hazırda otomobil üreten bir firma kendine bir marka daha satın alıyor o kadar, opel markası altındaki tekonoloji kullanma hakkı kazanıyor, anlaşmaları sürdükçe mevcut sistemleri kullanmaya devam edip bir süre sonra da kendi yapısına göre üretimi yönlendirecektir

öyle hiçbir altyapısı, teknolojisi ve kadrosu olmayanın yapacağı iş değil bu
  • Yerli otomobil markası bizim için hayalden öteye gidemeyecek anladığım kadarıyla :) Türkiye'nin yerli otomobil markası olmaması çok üzücü bir şey. Montajcılıktan öteye geçemeyeceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Opel Astra 1.6 çöp edition

Çok comic ama gülmedim allaalla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bu el degişiminin opel servislerine yansimasi nasil olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalker(1979)

Yerli otomobil markası bizim için hayalden öteye gidemeyecek anladığım kadarıyla :) Türkiye'nin yerli otomobil markası olmaması çok üzücü bir şey. Montajcılıktan öteye geçemeyeceğiz.

Malesef. yuzde yuz yerli diyerekde bu halka pazarlama yaparlar, ve komediside bu halk inanir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmelihx

Peki bu el degişiminin opel servislerine yansimasi nasil olacak

bisey olmaz mevcut ve eski GM donemindeki araclara, butun yedek parcalarini GM yine temin etmek ve bulundurmak zorunda... elbette yedek parcalar temini biraz daha sikintili olabilir ama temin edilir. servis ise belli bir donem aynen devam eder, ilerde tek cati altinda toplanir ama onun olmasi icin epey bir zaman gerekli, iki tarafin teknisyenleri tekrar egitim falandan gecmesi lazim..lojistik sorunlar falan filan...
  • osmangazi köprüsü kara delik gibi kaç milyoar dolara patlayacağı belli bile değil. opeli 15 milyara alsak ne olacaktı ki. yıllık 125 milyar tl ötv veriyoruz. keeeşke bizim olsaydııı...
  • artık opelin kaportalar naylondan xd

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

artık opelin kaportalar naylondan xd

Çok komikmiş
    Boş kefeden sallamak kolay, PSA grubu son zamanlarda ciddi yatırımlar yapan bir firma. GM de malzemeden çalmayı çok seven Amerikan otomotiv devlerinden.
  • Memleketin %90' mercedes'e biniyor ya ondan hep bunlar.

• En azından astarda olduğu gibi her sene bir parça araçtan çıkartılmaz astra ilk çıktığında walts bağlantısı renkli yol bilgisayarı gibi özellikleri var iken teker teker hepsi çıkarıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: PsychicPower

quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

artık opelin kaportalar naylondan xd

Çok komikmiş
    Boş kefeden sallamak kolay, PSA grubu son zamanlarda ciddi yatırımlar yapan bir firma. GM de malzemeden çalmayı çok seven Amerikan otomotiv devlerinden.

Dizel motoru dönük noktasıdır eyvallah ama bi güney kore pazarı gibi olamıyorlar mesela aracın içinde bindiğiniz zaman güven veren tek model ? 308 başka yok.

• aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    508 ya da 3008 in içine hiç bindiniz mi?
  • kmlb K kullanıcısına yanıt
    508 bindim 3008 binemedim ama güzel arabalarda trde para değmiyor

• aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    Dostum hangi araçlarına bindin? DS3 kullanıcısıyım bu arada. Birkaç Citroen modeline daha bindim. 208'e ve 301'e de binmiştim. 301 ve C-elysee güven vermiyor desen haklısın ama diğerlerinde hiç böyle bir durum yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsychicPower

Dostum hangi araçlarına bindin? DS3 kullanıcısıyım bu arada. Birkaç Citroen modeline daha bindim. 208'e ve 301'e de binmiştim. 301 ve C-elysee güven vermiyor desen haklısın ama diğerlerinde hiç böyle bir durum yaşamadım.

Ya ben öncelikle bir hata ettim türkiye piyasına göre yorumladım ama siz daha evrensel düşündüğünüz için ben yanlış anlaşıldım neyse konuya gelirsek psa grubunu çok seviyorum ancak tr pazarına göre konuştum yoksa acrupada olsam elime para geçse ilk alacağım araç inanın ya 308 yada 508dir ds modellerine hiç binme fırsatım olmadı ama çok güzel görünüyorlar hayırlı olsun

• Wir léğeen autos

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan_kolay

Yorumları okuyorumda genelleme yapmak istemem ama memleketin ne kadar cahil kaldığını DH'de yorumlara bakarak görebilirsiniz, PSA Group avrupanın 2. en büyük otomobil üreticisidir.

Almanlar emisyonda sahtekarlık yaparken adamlar HDi, e-HDi ve BlueHDi teknolojisi ile almanlara ders verdiler, almanlar dizel konusunda hiçbir zaman franszıları yetişemedi, almanlar sorunlu çift kavramalı yarı otomatikleri kullanıcılara itelerken, onlar sabrettiler beklediler ve Tork Konvektörlü Tam Otomatik EAT6 şanzımanı tüketiciye sundular, üstelik eski tam otomatik şanzımanların düşük perfonmansı ve yüksek yakıt tüketiminin aksine bir araca uyarlanabilecek en iyi dizel motor ve şanzımanı sundular ki yakıttan ve performanstan ödün vermeden.

PSA Group şasisinden tasarımına motoruna civatasına kadar kendi otomobil teknolojisini üreten bir markadır ama gelmiş üç beş tane kuş beyinli Opel'i satın aldı Opel bitti diye yorum yapıyor, ya şu foruma rica ediyorum cahil cühela girip yorum yapmasın..

Alıntı yapayım da...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.