< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Opel Türkiye ve Opel Yetkili Servisi Mağduriyeti 95 Gündür Teslim Edilemeyen Onarılamayan Opel Corsa (2. sayfa)
-
-
Model farketmiyor
Her model de müşteri mağdur internette dolu şikayet var.
Opel pişmanlıktır , opel utançtır !
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
devletin ceza yazması için çok iyi bir durum..ama nerde. vatandaşa yazsınlar cezayı
-
Azami tamir süresi 45 gün müymüş ? Benim Fiat 500 l aracımı, Trabzon Fiat Servisi 44 günde tamir etmişti. Bunun içinmiş demek ki ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlginç Audi A8 2008 model arabanın parçalarını Almanya'dan istiyorsun 10 gün bulmuyor gelmesi
2020 Corsa kaputu bile yok çok ilginç
Tamam döviz kuru yüksek artık kimse stok tutmuyor ama 2020 Corsa bu
Ülkenin harbiden içinden geçtiler ya halada peşlerinden giden var hakediyoruz abi
Kendinize iyi bir avukat bulun hemen. mahkemeye verin 2023 corsaniz hayırlı olsun.
Satış sonrası hizmet yönetmeliği otomobiller için azami onarım süresi 45 iş günüdür. Cumartesi iş günü sayılıyor.
Motor kaputundaki tedarik sebebiyle 1 aya yakın bekledim geldi şimdide sigorta kutusu yurtdışı çıktı 1 aydır da onu bekliyorum. Yani 2 kez parçanın yurtdışı çıkması ve tedarik sürecinin uzamasıyla mağdurum. İlk tedarik de araç sunmadılar. 2. Parça gelip araç bitene kadar araç sundular.
Marka imajı müşteri memnuniyeti bu söylediğiniz marka için herşey demek. Bahsi geçen opel için ise hiç bir şey ifade etmiyor. Etmiş olsa Twitter dan başta olmak üzere sosyal medya üzerinden yazdığımın haddi hesabı yok … adamlar her yazdığımı siliyor silmediğini sineye çekiyor. Marka imajı sıfır altı. Koskoca markalar bunlar utanç verici her bir adımları
2011 aveo için 2 kere 35 gün parça gelmesini bekledim, biri otomatik vites kolu, kutusu ve halatı için, biri de fren servo vakum hortumu için ...
psa ya devirden sonra kapıdan bile sokmadılar chevrolet marka araçları...
-
O zaman da azami onarım süresi 30 günmüş araçlarda hiç hakkınızı aramadınız mı ? Bir başvuru bir girişimde bulunmadınız mı ? İnsanları mağdur etmek için adeta yarışıyor tüm psa grubu. Yok böyle bir şey gerçekten de…
opel türkiye ve opel almanya'ya yazı yazdım değişen bir şey olmadı, 10 yıl süreyle gittiğim servis idi yüklü bir indirim yaptılar daha sonraki 3 servisde %25 indirim yerine %35 indirim yaptılar
-
Benim aracım daha 2020 Model
Opel Corsa Ultime 7000 km de daha ilk sahibiyim
Aracın yeni kasası yok bire bir aynısını üretiyorlar
Aynı kasa aynı donanım ve parçasını bırakın stokta tutmayı
1 ay da getiremiyor 97 gündür de serviste yatan aracı teslim edip onarımı tamamlayamıyorlar
Özellikle yerli üretim piyasa arabalarının verdiği kafa rahatlığı hiçbir şeyde yok.
hocanm marka var marka var diyorsunuzda bakın başıma gelen olay keşanda araçta yağ basıncı arızası çıktı. Çekici çağırdım çektirdim. Köhne bir yerde bir atölye buldum. Araçta sensör arızalı imiş. 80 tl verdim sensörü taktı yoluma devam ettim. Hatta adam öyle rahattı ki kesin patlak dedi.
Yani parçayı hemen bulması
parçanın ucuz olması
işçiliğin ucuz olması
ve arızanın kesin çözülmesi.
yani bende mesela şu an fiat var ondada aynı durum. Sorunu hemen bulup çözebiliyorsun ve ucuza mal oluyor.
-
Anlatmak istediğini anlayamadım hocam.
aynen reis.
fiat ve renault'da bilirsin ki türkiye'nin neresine gidersen git parça sorunu yaşamazsın. (hyundai'de parça konusunda sorunsuz olabilir emin değilim.)
ithallerden vw de parça konusunda sıkıntısız.
-
Daha önce Polo kullandım parça sorunu 10 gün yaşadım 10 gün ikame araç sundular bu marka hem sorumsuz hem de müşteri memnuniyetini hiçe Sayıyor.
Bende de Palio vardı. Batıdan doğuya gezi yapıyordum. Akşam saat 19 sularında Diyarbakır'ın şehir dışı bir ilçesinde kontak termiğinden dolayı yolda kaldım. Onarım dahil parça tedariği toplamda 1 saat sürdü.
-
kısaca yerli üretim hariç her markada aşağı yukarı aynı sıkıntıyı yaşarsın onu söylemek istiyorum. bu opele özgü değil.
fiat renault toyora hyundai de böyle durumların başına gelmesi zor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X