Şimdi Ara

OPEL Vectra 1,6i Elegance...??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
52.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vectra'nın 1.6 kasalarından alınırsa ancak elegance versiyonu alınır full bir araç 30.000 ytl civari gayet makul.
  • 30 milyarda az para deil iyi para

ne oldu aldınmı arabayı kaç para verdin
  • 2003 1.6 elegance kullandım araç 220 max hız gördü hafif meyilli yolda ztn ibre 220 motor biraz güçsüz gibi ondan sonra birde passat trendline kullnadım 2004 araçta arka park sensörü yağmur ssensörü cd çalar gibi lükseler bulunuodu ve vectradan daha sağlam gidio yolda bunu söyleyeyim
    vectra ağırlık : 1280
    passat ağırlık:1358
    passatın süspansiyonu vetraya oranla biraz daha yumuşak ondan dolayı daha konforlu ama 110 dan sonra adeta araç boğa gibi ağır stabil ve sağlam seyir ediyor benim tavsiyem passattan yana
  • vectralarda egr valfi problemi vardı hala o sorun devam etmekte ise seni yol ortasında bırakır zor anlar yaşatabilir.
  • selamınaleyküm arkadaşlar ben 2004 opel vectra elegance almak üzereyim opellerde en çok vectraların ön takımda sürekli sorun çıkardığı söyleniyor doğrumu acaba bilgisi olanların açıklamasını isterim şimdiden teşekkür ederim..... kullananların olumlu ve olumsuz yönlerini söylerseniz memnun olurum....
  • Konu hortlatmak olacak ama ben haftasonu 2004 1.6. elegance alıyorum ilk sahibinden tamamen orijinal 32binde gümüş...25.500e alıcaz sanırım...22-23 lerede var ama 1-2 fazla olsun kafamız rahat olsun 32binde orijinal araç bulmak kolay değil...

elegance sahiplerine bi kaç sorum olacak;

-hafızalı koltukta,yan aynalar ve iç dikiz aynasıda hafizaya dahilmi yoksa onlar manuelmi?

-xenonun aydınlatma performansından memnunlarmı,bi kaç forumda nasıl güçlendirebilirim başlıkları gördüm kafam karıştı?

-yakıt konusunu hiç sormuyorum çünkü 2000model 186hp e200(LPG SİZ) compdan bu araca geçeceğiz,çok ekonomik geleceği kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reymor01 -- 11 Mart 2009; 10:49:44 >
  • madem konu hortlamış sorularına cvp vereyim arkadaşım hafızalı koltuklara iç ayna yan aynalar dahil
    xenon performansından ben memnunum aydınlatması oldukça iyi
    yakıt olaynın ben lpg ile 180 200 tl arasına çektim ki bence 1.6 motor bir araç normal diye düşünüyorum
    aklında bulunsun alacağın araç mutlaka koyu renk olsun ki içi bej olsun birde deri koltuk falan bulunsun araçta opsinlarıyla full bir araç olsun
    km oldukça iyi fiyatta ona göre ben benim aracı 140 binde darbe boya yok lpg siz 23 milyara aldım ki araç koyu lacivert galeriler şuan 25 veriyo araca ama benim satmaya hiç niyetim yok aranızda bir bağ oluşacağı kesin
  • Cvpların için teşekkürler...

Bulduğum araç gümüş renk ve doğal olarak malesef içi siyah,bende siyah ve içi bej istiyordum ama 2.el olunca temiz ve düşük km bulmak çok zor,sunrrof ve deri yok,geri kalanları zaten standart...
  • 1.6'yı bilmiyorum ancak dizel Vectra'da koltuk ve ayna, anahtara göre de hafızaya alınıyordu. yani başkası bindiğinde tekrar tuşa basmıyor, takılan anahtara göre koltuk kendi ayarlıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: dctcagri

1.6'yı bilmiyorum ancak dizel Vectra'da koltuk ve ayna, anahtara göre de hafızaya alınıyordu. yani başkası bindiğinde tekrar tuşa basmıyor, takılan anahtara göre koltuk kendi ayarlıyor

Gerçekten çok güzel özellik,yedek anahtarla açına otomatik benm ayarlar gelmesi umarım bizimkindede vardır...
  • vectramıza kavuştuk sonunda,yedek anahtar olayı gerçekten çok hoş,araç babamın olduğu için zırt pırt koltuk ayarını bozuyordum ve fırça yiyordum,şimdi kendi kumandasıyla açıyor ve herşey eski halinde :)

yalnız ufak bi sorun daha var,elegance sahibi arkadaşlar yada bilenler varsa;

kumandadan otomatik olarak katladığım aynalar,yine kumandadan kapıları açınca kendiliğinden açılmıyor,içerdeki düğmeden açıyorum?kapı açılınca otomatik olarak açılabilme şansı varmıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: reymor01

vectramıza kavuştuk sonunda,yedek anahtar olayı gerçekten çok hoş,araç babamın olduğu için zırt pırt koltuk ayarını bozuyordum ve fırça yiyordum,şimdi kendi kumandasıyla açıyor ve herşey eski halinde :)

kumandadan otomatik olarak katladığım aynalar,yine kumandadan kapıları açınca kendiliğinden açılmıyor,içerdeki düğmeden açıyorum?kapı açılınca otomatik olarak açılabilme şansı varmıdır?

eğer ayna ayar düğmen ortada yani serbestse hiçbir aynaya ayara yapmıyacak şekildeyse ve sen kumandayla kapattıysan kumandayla açarsın ama ayna ayarın bi tarafa doğru ayarlıysa ancak içerden açabilirisin
  • Ben de çok beğeniyorum bu araçları. Hayırlı olsun arabanız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan_2120

quote:

vectramıza kavuştuk sonunda,yedek anahtar olayı gerçekten çok hoş,araç babamın olduğu için zırt pırt koltuk ayarını bozuyordum ve fırça yiyordum,şimdi kendi kumandasıyla açıyor ve herşey eski halinde :)

eğer ayna ayar düğmen ortada yani serbestse hiçbir aynaya ayara yapmıyacak şekildeyse ve sen kumandayla kapattıysan kumandayla açarsın ama ayna ayarın bi tarafa doğru ayarlıysa ancak içerden açabilirisin

İş çıkışı ilk fırsatta deneyceğim çok saol...benim ayar düğmesi sağ aynaya ayar vermeye ayarlıydı,çünkü ancak bu şekilde geri vitese takınca otomatik olarak ineceğini söylemişti aldığım kişi...

quote:

Ben de çok beğeniyorum bu araçları. Hayırlı olsun arabanız.

teşekkür ediyorum :)

• Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah hastasıyım bu arabaların ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: historiyst_45

Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah hastasıyım bu arabaların ...

saolasın,bende hastasıydım halada hastasıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan_2120

quote:

Denedim fakat yine kapanmadı :(

ayar düğmesi aynen söylediğin gibi ortada duruyor yani hiçbir aynayı ayarlamicak şekilde,

kapıyı kapttım düğmeye basılı tutup aynalarıda katladım fakat açma düğmesine basınca açılmadı? neden acaba?

• vectra elegance sahipleri tek yol servise gitmekmi diyorsunuz şimdi :)
  • yani pek sevmesende gidecen servise yada opelden anlayan bi özel servise ama illa servis özel yada yetkili farketmiyo
  • benceee 1,6 hiç almaa derim o kasa için ufak bi motoruuu war kasayıı zorla kaldıracağı içindee 2,0 motorlar gibiii yakıt harcıcakk onn yerinee üstüne az biraz daha bi para verip gidip 1,9 dizel vectra al derim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.