Şimdi Ara

OPEL Vectra 1,6i Elegance...??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
52.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: volkan59

benceee 1,6 hiç almaa derim o kasa için ufak bi motoruuu war kasayıı zorla kaldıracağı içindee 2,0 motorlar gibiii yakıt harcıcakk onn yerinee üstüne az biraz daha bi para verip gidip 1,9 dizel vectra al derim

dostum aracı aldım kullanıyorum ve performansındanda memnunum bana fazlasıyla yetiyor...e bide sadece üst segmentlerde bulabileceğin tonla özelliğede sahip olunca bu arabaya hasta olmamak elde değil
  • o zaman allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan_2120

yani pek sevmesende gidecen servise yada opelden anlayan bi özel servise ama illa servis özel yada yetkili farketmiyo

Servisle görüştüm ayna katlanma açılma sorunumu,cvbı yazıyorum ;

Aynalar kumanda ile kapanır fakat kapıları açtığınız zaman otomatik açılmaz çünkü aynaları kapatıp duvara yada dar bi yere park yaptığınız zaman kapıları açınca aynalarda otomatik olarak açılıp duvara yada araca çarpıp zarar görebilir???ama istenirse program yüklemesi ile yapılabilir...cvp aynen bu şekilde???
  • merhaba arkadaşlar.konuyu tekrar tekrar hortlatmak istemezdim ama gerçekten yardıma ihtiyacım var.Arabam satıldı,günlerdir araba bakıyorum.2004 Vectra elegance 1.6 araç buldum özellikleri çok çok iyi sunrof,deri döşeme,ısıtmalı koltuk vs..km si 42 bin.Fiyat 29 bin.değişeni boyası yok.Bu işlerden çok fazla anlamayan biri olarak sizlere sormak istedim.Fiyat çokmu pahalı yoksa ideal sayılabilir mi?Bu konuda bilgili arkadaşlar lütfen yorum yaparsa çok sevinirim.Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecce1978

merhaba arkadaşlar.konuyu tekrar tekrar hortlatmak istemezdim ama gerçekten yardıma ihtiyacım var.Arabam satıldı,günlerdir araba bakıyorum.2004 Vectra elegance 1.6 araç buldum özellikleri çok çok iyi sunrof,deri döşeme,ısıtmalı koltuk vs..km si 42 bin.Fiyat 29 bin.değişeni boyası yok.Bu işlerden çok fazla anlamayan biri olarak sizlere sormak istedim.Fiyat çokmu pahalı yoksa ideal sayılabilir mi?Bu konuda bilgili arkadaşlar lütfen yorum yaparsa çok sevinirim.Saygılar

Bence çok pahalı,temiz ve düşük km bile olsa 2004 Vectra Elegance için çok çok pahalı...
  • peki bu aracın piyasası nedir sizce?
  • 27 ye veriyosa çok temizze al
  • 2000 model 1.6 vectram var. motoru az filan gelmiyor bastınmı uçuyor mübarek

sorunsuz araçtır başımızı hiç ağrıtmadı tavsiyemdir
  • dediğim gibi araba piyasasını iyi bilen biri değilim,sonuçta 3 yıl kredi ödeyeceğim bunun için ve pahalı almakta istemiyorum.Çok teşşekür ederim bilgileriniz için.
  • quote:

peki bu aracın piyasası nedir sizce?

en fazla 25-26, fazlası gerçekten fazla olur,2004 için. 2006-2007 için yine fazla, ne kadar temiz olursa olsun.
  • fazla diyen arkadaşlara katılıyorum bende bakıyorum bu araçlara ama senin söylediğin aracın fiyatı oldukça fazla. o fiyata 60bin veya 80bin km aralıklarında 2006 ve üstü (yani yeni kasa olanlar) bulabilirsin . biraz daha araştırmanı öneririm ilan sitelerine günlük takip etmen yararına olacaktır. kafanı karıştırmak istemem ama 29bin tl fiyat aralıgında avensislerede göz atmanı isterim o araçlarıda oldukca çok övüyorlar . hayırlı olsun şimdiden
  • yokmu iyi diyen fiyatı yahu :)
  • O parayı o arabaya ancak hastası verir,Vectranın o kasasının hastasına da hiç rastlamadım.Satıcısı o fiyata o arabayı satma şansı %0,1.Aracı takipte tutun,25-26 dolaylarına mutlaka inmek zorunda diye düşünüyorum
  • Kesinlikle 29 a falan satılamaz bence.Nihayetinde 5-6 yaşında bir araba.Her ne kadar elegance olsa da her malın bir ederi var.Bence de o arabayı takip edin düşecektir.Geçen yıl benden önce 30 istediği bir arabayı 24 milyara sattı adam resmen kahrolmuştum ...
  • bugün 26 teklif ettim kabül etmedi yahu :)
  • quote:

bugün 26 teklif ettim kabül etmedi yahu :)

seneye o 26'yı çok arar bana göre
  • Tok satıcı o demekki nasola kafasına dank eder bir yerde ...
  • 2004 boyasız vectra eleganceyi 60 bin kmdeydi,25.750 ye sattık,29 çok yüksek ve ben satalı 1 yıla yaklaşcak...
  • merhaba arkadaşlar.
    bende opel vectra almayı kafasına yavaş yavaş koymaya başlayanlardanım. ama kullanıcılarına birkaç soru sormak istiyorum.

1- mp3 çalma özelliği var mı? yoksa nasıl böyle bir özellik eklenebilir.
    2- lpg ile kullanan arkadaşlar memnunlar mı? yani soskaklarda gördüğümüz normal bir astra hunday renault gibi mi yakıyor yoksa kasanın hafif ağırlığından dolayı lpg tüketiminde değişme yükselme oluyor mu?
    3- aynalar geri vitese takınca otomatik olarak aşağıyı gösterecek şekilde mi kendini ayarlıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtolgacengiz

merhaba arkadaşlar.
    bende opel vectra almayı kafasına yavaş yavaş koymaya başlayanlardanım. ama kullanıcılarına birkaç soru sormak istiyorum.

1- mp3 çalma özelliği var mı? yoksa nasıl böyle bir özellik eklenebilir.
    2- lpg ile kullanan arkadaşlar memnunlar mı? yani soskaklarda gördüğümüz normal bir astra hunday renault gibi mi yakıyor yoksa kasanın hafif ağırlığından dolayı lpg tüketiminde değişme yükselme oluyor mu?
    3- aynalar geri vitese takınca otomatik olarak aşağıyı gösterecek şekilde mi kendini ayarlıyor?

(Vectra sahibi değilim ve hiç Vectra kullanmadım ama bir süre araştırmıştım.)

1. Bilmiyorum.
    2. Landi Renzo LPG Kiti taktırmış bir kullanıcının görüşleri şu linkte var:http://forum.donanimhaber.com/m_19452704/tm.htm
    3. Geri viteste otomatik ayarlanabilen ve elektrikli açılır-kapanır aynalar Elegance donanım seviyesinde standart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 1 Mart 2010; 0:08:38 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.