Şimdi Ara

OPEL VECTRA 2.0 CD ALINIRMI? ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA ARKADASLAR BİR YAKINIMDA 1997 MODEL OPEL VECTRA 2.0 CD ARAÇ VAR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.ARAÇTA;
    2 PARÇA DEĞİŞEN VAR(KAPUT VE SOL ÇAMURLUK)
    BOYA DURUMUNU BİLMİYORUM
    190,000 KMDE
    GRİ RENK ARAÇ DİRİ DURUYOR
    ŞASELERDE HERHANGİ BİR SIKINTI YOK
    MOTOR %90 LARDA
    15,000 TL İSTİYOR ALMAYI DUSUNUYORUM ÖNERİR MİSİNİZ ACİL YARDIM İSTİYORUM.

• Vectra 2 bin motorlarin sıkıntılıı oldugunu duyarim hep iyice arastirin bi siz
  • Degisensiz bulursan alinir ve cok guzel binersiniz. A ve b kasa efsanedir. 2.0 motorlar lpg ile uyumlu yedek parca sikintisi yasamazsiniz. 136 beygir guce sahiptir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BAHSETTİĞİM ARAÇ AMCAMIN ARACI 2 PARÇA DEĞİŞEN VAR. ŞİMDİ GİDİP BAŞKA BİYERDEN ALACAĞIMA TANIDIĞIM BİLDİĞİM BİR ARAÇ OLSUN DİYORUM FAKAT KAPUT VE SOL ÇAMURLUK DEĞİŞMİŞ SATARKEN SIKINTI OLABİLİR Mİ VE FİYAT 15 BİN UYGUN MUDUR BUNLARIN CEVABINI ARIYORUM ASLINDA SUNUDA BELİRTEYİM BİR ÖNCEKİ ARACIM DOĞAN SL İDİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragon85

BAHSETTİĞİM ARAÇ AMCAMIN ARACI 2 PARÇA DEĞİŞEN VAR. ŞİMDİ GİDİP BAŞKA BİYERDEN ALACAĞIMA TANIDIĞIM BİLDİĞİM BİR ARAÇ OLSUN DİYORUM FAKAT KAPUT VE SOL ÇAMURLUK DEĞİŞMİŞ SATARKEN SIKINTI OLABİLİR Mİ VE FİYAT 15 BİN UYGUN MUDUR BUNLARIN CEVABINI ARIYORUM ASLINDA SUNUDA BELİRTEYİM BİR ÖNCEKİ ARACIM DOĞAN SL İDİ.
    Motor ve elektrik aksamı yönünden temizse hiçbir sıkıntın olmasın. 2 yıl boyunca 99 model CD kullandım 141,000 km'de aldım 170.000 km'de sattım. Rutin yağ bakımları haricinde bana toplam çıkardığı masraf fan müşürünün bozulması ve sonucunda kapanmayan fan ile birlikte biten akü oldu. LPG'li her araç gibi bu araç da yağ eksiltir, radyatör sıvısına da dikkat etmek gerekir. Zaten herhangi bir eksilme olduğunda yol bilgisayarında uyarı çıkacaktır. Piyasada 11-12 binlerde şahin doğan satılırken bu araç bu fiyatına göre tam bir uçaktır. İşim gereği günde 220 km yol yapıyorum bu nedenle daha az yaktığı için 2011 accent era aldım ama şimdi olsaydı da yaksaydı diyorum bazen

• quote:

Orijinalden alıntı: adu040

Motor ve elektrik aksamı yönünden temizse hiçbir sıkıntın olmasın. 2 yıl boyunca 99 model CD kullandım 141,000 km'de aldım 170.000 km'de sattım. Rutin yağ bakımları haricinde bana toplam çıkardığı masraf fan müşürünün bozulması ve sonucunda kapanmayan fan ile birlikte biten akü oldu. LPG'li her araç gibi bu araç da yağ eksiltir, radyatör sıvısına da dikkat etmek gerekir. Zaten herhangi bir eksilme olduğunda yol bilgisayarında uyarı çıkacaktır. Piyasada 11-12 binlerde şahin doğan satılırken bu araç bu fiyatına göre tam bir uçaktır. İşim gereği günde 220 km yol yapıyorum bu nedenle daha az yaktığı için 2011 accent era aldım ama şimdi olsaydı da yaksaydı diyorum bazen

ÖNCELİKLE VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN ÇOK TESEKÜR EDERİM.ARACIN 2 PARÇA DEĞİŞENİNDEN BASKA BİR SIKINTISI YOK MOTOR DURUMU ÇOK İYİ. ZATEN FAZLA ARAÇ KULLANAN BİRİSİ DEĞİLİM BÜYÜK İHTİMALLE ALACAĞIM ARACI.

• dragon85 D kullanıcısına yanıt
    97 model araç demek 17 yaşında araç demek, değişen boya illa ki olur ama kaput ve ön çamurluk değişimi neden bunu da öğrenin, araçlarda önden kaza yürüyen aksama daha çok zarar verdiğinden biraz daha dikkatli olmak gerekir.

Satarken de 500-1000 aşağı fiyat istediğin tüm araçlar satılır. Benim vectra otomatikti ve 4 parça boyası vardı, herkes elinde kalacak demişti hatta dost bildiklerim bu nedenle arabama 16000-16500 gibi fiyatlarla müşteri oldular ama ben 18.000'e sattım. Vectra'da önemli olan motor ve elektrik aksamı bunu vectra kullanıcısı bilir, vectra almak isteyenler de alırken araştırır öğrenir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

97 model araç demek 17 yaşında araç demek, değişen boya illa ki olur ama kaput ve ön çamurluk değişimi neden bunu da öğrenin, araçlarda önden kaza yürüyen aksama daha çok zarar verdiğinden biraz daha dikkatli olmak gerekir.

Satarken de 500-1000 aşağı fiyat istediğin tüm araçlar satılır. Benim vectra otomatikti ve 4 parça boyası vardı, herkes elinde kalacak demişti hatta dost bildiklerim bu nedenle arabama 16000-16500 gibi fiyatlarla müşteri oldular ama ben 18.000'e sattım. Vectra'da önemli olan motor ve elektrik aksamı bunu vectra kullanıcısı bilir, vectra almak isteyenler de alırken araştırır öğrenir.
    2.0 tipli motorlar alınmaz

• adu040 A kullanıcısına yanıt
    TABİKİ ARACA İYİCE Bİ BAKTIRACAĞIM. AMA BUYUK BİR KAZASI OLMADIGINI BİLİYORUM ARACIN.
  • quote:

TABİKİ ARACA İYİCE Bİ BAKTIRACAĞIM. AMA BUYUK BİR KAZASI OLMADIGINI BİLİYORUM ARACIN.
    2 yıl 2000 modelini kullandım.Bana bakım haricinde sorun çıkarmadı.Bakımları zamanında yapıldığı takdirde sorun çıkaracağını sanmıyorum.2.0 motor olması sebebi ilede performansı iyidir.Araca güveniyorsanız alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekskalibur

2 yıl 2000 modelini kullandım.Bana bakım haricinde sorun çıkarmadı.Bakımları zamanında yapıldığı takdirde sorun çıkaracağını sanmıyorum.2.0 motor olması sebebi ilede performansı iyidir.Araca güveniyorsanız alınır.

Alıntıları Göster
    Bende 97 model otomatik 197 binde 2.0 CD vardı.Çok yakıyor diye satmıştım.Sonra gittim geri istedim alan kişi vermedi.Benim arabamın hiçbir sorunu yoktu.Bu araçların kronik sorunları elektrik aksamı(çok şükür benim arabada yoktu),üst kapak contasının belli bir süre sonra yağ sızdırması(üst kapak contası 30 tl).Satışı ağır gider.Ben 3 ayda sattım.Ama hala arıyorum konforunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert.AK.47

mesaj sayısı nick uyumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VgrooveR

quote:

mesaj sayısı nick uyumu

Gülüyor muyum
  • quote:

yav he he
  • quote:

quote:

yav he he

Alıntıları Göster
    2 98 model opel vectra kullanıyorum aracım yaklaşık 300 binde hiç bir sıkıntım yok.Rutin motor bakımlarının haricinde arıza çıkarmadı sağ olsun.
    Yakıt olarak şehir içi yaklaşık 35 kuruş yakıyor benzin dahil (manuel vites) motor olarak sorunsuz diyebilirim,en azından ben bir problem yaşamadım.
    Başka sormak istediğiniz varsa cevaplıyabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muammer 42 -- 1 Şubat 2014; 11:40:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muammer 42

2 98 model opel vectra kullanıyorum aracım yaklaşık 300 binde hiç bir sıkıntım yok.Rutin motor bakımlarının haricinde arıza çıkarmadı sağ olsun.
    Yakıt olarak şehir içi yaklaşık 35 kuruş yakıyor benzin dahil (manuel vites) motor olarak sorunsuz diyebilirim,en azından ben bir problem yaşamadım.

Alıntıları Göster
    Bu kasanın dizelini cok almak ıstemıstım ama bıraz etrafa sordum arasıtırdım vazgecırdıler.Hep begendıgım bır araba.Benıznlısınden cok memnundu ama kullananlar.2.0 gayet guzel performans verır yolda uzmez.

• quote:

VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN TEŞEKÜR EDERİM.1997 MODEL 2.0 GLS SİNİ ALDIM ARACIN ÇOK GUZEL BİR ARAC KONFORU VE PERFORMANSI TARTISILAMAZ. İNŞALLAH SIKINTISIZ OLARAK UZUN YILLAR KULLANABİLİRİM.
  • 15 bin için uygundur
  • quote:

quote:

VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN TEŞEKÜR EDERİM.1997 MODEL 2.0 GLS SİNİ ALDIM ARACIN ÇOK GUZEL BİR ARAC KONFORU VE PERFORMANSI TARTISILAMAZ. İNŞALLAH SIKINTISIZ OLARAK UZUN YILLAR KULLANABİLİRİM.

Hayırlı olsun kazasız sürüşler.97'den sonraki modellerde çift hava yastığıvar.

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun kazasız sürüşler.97'den sonraki modellerde çift hava yastığıvar.

SAĞOLUN TEŞEKÜR EDERİM.DAHA ÖNCE 92 MODEL DOĞANA BİNİYORDUM BU ARABA BANA MERCEDES GİBİ GELİYOR.HAVA YASTIĞINI FALAN PEK TAKMIYORUM ARAÇ TEMİZ DEĞİŞENSİZ 2 PARÇA BOYA VAR BEL ALTINDA.MOTORU ÇOK İYİ DURUMDA DOĞANA GÖRE YAKITI AYNI AMA PERFORMANSI 10 KATI DİYEBİLİRİM.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.