Şimdi Ara

OPEL VECTRA 2.0 CD ALINIRMI? ACİL YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yine kötü üne sahip bir araba. Herkes uzak dur, sıkıntılı, masraflı der. Ama doğru bilgiyi gerçek kullanıcılar verecektir. Ben beğeniyorum şahsen fiyatına göre.
  • 98 model kum grı aracım vardı 2.0 cd . gayette memnundum sunroofu olsun dıs dızaynı ıcı desen pahabıcılemez guzellıkteydı degısen yoktu ama on taraftan macun guzelıydı. 14500 e verdım. konforlu aractır 1.2. vıtesı harıkalar yaratır :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragon85

quote:

Orijinalden alıntı: muammer 42

quote:

quote:

2 98 model opel vectra kullanıyorum aracım yaklaşık 300 binde hiç bir sıkıntım yok.Rutin motor bakımlarının haricinde arıza çıkarmadı sağ olsun.
    Yakıt olarak şehir içi yaklaşık 35 kuruş yakıyor benzin dahil (manuel vites) motor olarak sorunsuz diyebilirim,en azından ben bir problem yaşamadım.
    Başka sormak istediğiniz varsa cevaplıyabilirim.

VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN TEŞEKÜR EDERİM.1997 MODEL 2.0 GLS SİNİ ALDIM ARACIN ÇOK GUZEL BİR ARAC KONFORU VE PERFORMANSI TARTISILAMAZ. İNŞALLAH SIKINTISIZ OLARAK UZUN YILLAR KULLANABİLİRİM.

Hayırlı olsun kazasız sürüşler.97'den sonraki modellerde çift hava yastığıvar.

SAĞOLUN TEŞEKÜR EDERİM.DAHA ÖNCE 92 MODEL DOĞANA BİNİYORDUM BU ARABA BANA MERCEDES GİBİ GELİYOR.HAVA YASTIĞINI FALAN PEK TAKMIYORUM ARAÇ TEMİZ DEĞİŞENSİZ 2 PARÇA BOYA VAR BEL ALTINDA.MOTORU ÇOK İYİ DURUMDA DOĞANA GÖRE YAKITI AYNI AMA PERFORMANSI 10 KATI DİYEBİLİRİM.

Bulunduğunuz bölge neresi bilmiyorum ama yakıt olarak havalar ısınınca doğandan daha az yaktığını göreceksiniz sıralı sistem lpg den dolayı aracın sınız tüpe geçmesi zaman alıyor,buda yakıt sarfiyatına ciddi bir katkısı oluyor.Herkez tofaş kaloriferini öve öve bitiremez ama siz birde bunun kini deneyin fırın gelecektir size

• Hayırlı uğurlu olsun 3 aya yakın bir süredir 99 2.0 CD modelini kullanıyorum. 54.000km de iken aldım şuan 61.000 km oldu ilk baskı triger değişimi hatta abartmıyorum ilk lastik değişimi bende oldu.

Almadan önce millet çok tepki göstermişti her aracımda yaptığım gibi bildiğimi okudum iyiki de öyle yapmışım. Oldukça keyifli sürüşe sahip uzun yolda gemi niyetine binebileceğin bir arabadır.
  • DcD-Semih kullanıcısına yanıt
    sizin aldiginiz yer trakya tafafindamiydi bide hb gibi arkasi degisikti galiba biara cok aramistim. 54binde bitane vardi acaba dedigim araci sizmi aldiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

SAĞOLUN TEŞEKÜR EDERİM.DAHA ÖNCE 92 MODEL DOĞANA BİNİYORDUM BU ARABA BANA MERCEDES GİBİ GELİYOR.HAVA YASTIĞINI FALAN PEK TAKMIYORUM ARAÇ TEMİZ DEĞİŞENSİZ 2 PARÇA BOYA VAR BEL ALTINDA.MOTORU ÇOK İYİ DURUMDA DOĞANA GÖRE YAKITI AYNI AMA PERFORMANSI 10 KATI DİYEBİLİRİM.

Neden tanıdığının CD modelini almadım ? Cd modeli en full olanı diye biliyorum.GLS modelini ne kadar aldın ? Km si nedir ve cd ye göre farkları nedir ? Bu arada hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2 98 model opel vectra kullanıyorum aracım yaklaşık 300 binde hiç bir sıkıntım yok.Rutin motor bakımlarının haricinde arıza çıkarmadı sağ olsun.
    Yakıt olarak şehir içi yaklaşık 35 kuruş yakıyor benzin dahil (manuel vites) motor olarak sorunsuz diyebilirim,en azından ben bir problem yaşamadım.
    Başka sormak istediğiniz varsa cevaplıyabilirim.

VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN TEŞEKÜR EDERİM.1997 MODEL 2.0 GLS SİNİ ALDIM ARACIN ÇOK GUZEL BİR ARAC KONFORU VE PERFORMANSI TARTISILAMAZ. İNŞALLAH SIKINTISIZ OLARAK UZUN YILLAR KULLANABİLİRİM.

Hayırlı olsun kazasız sürüşler.97'den sonraki modellerde çift hava yastığıvar.

Bulunduğunuz bölge neresi bilmiyorum ama yakıt olarak havalar ısınınca doğandan daha az yaktığını göreceksiniz sıralı sistem lpg den dolayı aracın sınız tüpe geçmesi zaman alıyor,buda yakıt sarfiyatına ciddi bir katkısı oluyor.Herkez tofaş kaloriferini öve öve bitiremez ama siz birde bunun kini deneyin fırın gelecektir size

ANKARADA YAŞIYORUM.EVET KALORİFERİ MUHTEŞEM DOĞAN HALT ETMİŞ BUNUN YANINDA BU ARAÇLA DOĞAN HİÇ BİR ŞEKİLDE KIYASLANAMAZ SIFIR LİNEA ARACADA BİNDİM BU ARACIN KONFORUNU BULAMADIM KESİNLİKLE.

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

Neden tanıdığının CD modelini almadım ? Cd modeli en full olanı diye biliyorum.GLS modelini ne kadar aldın ? Km si nedir ve cd ye göre farkları nedir ? Bu arada hayırlı olsun.

TŞK EDERİM.TANIDIĞIMIN ARACINDA KOMPLE BOYA VE 2 PARÇA DEĞİŞEN VARDI O YUZDE ALMAKTAN VAZGECTİM.CD MODELİNDE 3 ADET HAVA YASTIĞI VE YOL BİLGİSAYARI ARTISI VAR DİYE BİLİYORUM.(YOL BİLGİSAYARLARI ÇOK FAZLA ARIZA ÇIKARIYOR BU MODELLERDE) KMSİ 190 BİNDE FAKAT ARAÇTA DEĞİŞEN YOK KAPUT VE SOL ÇAMURLUĞUN UFAK BİR KISMINDA BOYA VAR MOTORU SAĞLAM 15 BİNE ALDIM.ANKARA PİYASASI ÇOK PAHALI. GLS MODELİNDEN 1 AY ÖNCE BİR TANIDIĞIM ALMIŞTI YEŞİL RENK HERYERİNDE GÜNEŞ YANIĞI VAR VE 280 BİNDE İDİ ARAÇ KISACASI YIKIK DÖKÜK BİR ARAÇTI 13 BİNE ALDI 1996 MODELİNİ.BENCE BU ARACA 15 BİN AZ BİLE.

• DcD-Semih kullanıcısına yanıt
    TEŞEKÜR EDERİM SİZİN ARACINIZDA HAYIRLI UĞURLU OLSUN.GERCEKTEN ÇOK GÜZEL BİR ARAÇ ALMIŞSINIZ BU PİYASADA SİZİN ARACINIZ GİBİ ARAÇ BULMAK GERÇEKTEN İMKANSIZ GİBİ BİRŞEY. İLK SAHİBİ HİÇ BİNMEMİŞ GİBİ BİRŞEY.BÖYLE BİR ARACA TEPKİ GÖSTERMEK SAÇMALIK OLUR İYİKİ ALMIŞSINIZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN TEKRARDAN.
  • Bu 54.000 deki vectra 254.000den düşmüş olmasın hocam? bu arada bizde de vardı 97'de vectra 2.0 GLS o zaman performansı Efsaneyi halada eminim çok iyi gider biraz kalas konfor suz arabadir şarttır ama sağlamdir. Motor sesi çok güzel bildiğim kadarıyla ses jeneratör u var motorda. Hayırlı olsun 240 görmüştüm tem de sene 1998 :)

• quote:

Orijinalden alıntı: akayogullari

sizin aldiginiz yer trakya tafafindamiydi bide hb gibi arkasi degisikti galiba biara cok aramistim. 54binde bitane vardi acaba dedigim araci sizmi aldiniz.

Trakya tarafından aldım hb kasası doğrudur hocam büyük ihtimal aynı araçtan bahsediyoruz. Kilometresine inanmayarak aldım ilk başta ancak kilometresini de doğrulayınca içim tamamen rahatladı.
  • fiyati biraz fazla gibi 12-13 ancak eder ayrica 2.0 lari cok yakiyor hatta iciyor diye biliyorum :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: IMPROVER

fiyati biraz fazla gibi 12-13 ancak eder ayrica 2.0 lari cok yakiyor hatta iciyor diye biliyorum :-)

FİYAT KONUSUNDA ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM ARACIN TEMİZLİĞİNE GÖRE DEĞİŞİYOR 12 BİNEDE VARDI AMA ARACI ALDIĞINDA EN KÖTÜ 2 BİN-3 BİN MASRAF EDİLECEK ARAÇLAR.FAKAT BEN BU ARACI ALDIM VE SADECE GAZA BASIP GİTTİM. YAKIT KONUSUNDA 34 KURUŞ CİVARI YAKIYOR. DAHA ÖNCE KULLANDIĞIM DOĞANDA BU CİVARDA YAKIYORDU.YAZ AYINDA CİDDİ BİR DÜŞÜŞ OLACAĞI İÇİN SIKINTI YOK SU ANDA GAZA GEÇ GEÇİYOR HAVA ŞARTLARINDAN DOLAYI.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meganers

Bu 54.000 deki vectra 254.000den düşmüş olmasın hocam? bu arada bizde de vardı 97'de vectra 2.0 GLS o zaman performansı Efsaneyi halada eminim çok iyi gider biraz kalas konfor suz arabadir şarttır ama sağlamdir. Motor sesi çok güzel bildiğim kadarıyla ses jeneratör u var motorda. Hayırlı olsun 240 görmüştüm tem de sene 1998 :)

Hayır böyle nadir de olsa çok az kullanılmış araçlar var.

Yakın zamanda ben 38 bin km de olan bir vectra b2 cdx alıyorum. Konu açınca görürsünüz mutlaka.

• 2.0 CD Vectra'nın en çok tutulan motor hacimlerinden biri.
    Değişenlerini önemsemenizi tavsiye etmem, aracın mevcut şu halinde bir eksikliği var mı ona bakın bence.
    Motoru sağlam mı ?
    Kaportada çürükler var mı ? vs vs.
  • dragon85 D kullanıcısına yanıt
    temiz olup parçalar orjinal ise 2 3bin tl çıkmaz cepten
    araç hakkında bilgi de vereyim peder 98 vectra cdyi 2002de aldı hala duruyor tüpü yok! ortacaya gidip geliyo diş tedavisi için gidiyoruz her neyse
    aldıktan sonra ateşleme sisteminde basit bir arıza vardı 3000deviri geçmiyordu bu 1,2. olarak 2011de oksijen sensörü bozuldu değişti,3. olarak 2011de rölanti sensörü değişti ismi böyle bişey herhal boşa aldın mı stop ediyordu hitachı marka takıldı( bozuunca yolda kaldık söyliyim zar zor götürdük eve) iki senede patladı geçen sene sıemens takıldı yani toplam 3 arıza verdi
    arac 130binde alındı şu an 183binde :) peder yumuşak kullanır 5000devirde honda gibi kullanmazsan sıkıntı çıkarmaz ama orjinal parça önemli işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 5 Şubat 2014; 15:12:56 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.