Şimdi Ara

OPEL VECTRA 2000 MODEL CD Mİ CDX Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
10.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize iyi forumlar kolay gelsin kenarda köşede 16-17 bin lira param var ilk arabam opel corsaydı sattım ve yeni daha büyük ve konforlu beni üzmeyecek bir araç almak istiyorum uzun zamandan beri düşünüyorum aklıma yatan en mantıklı araç opel vectra oldu fakat bu konuda bilgisizim 2.0 motor lpg li istiyorum fakat donanım olarak cd mi cdx mi almalıyım ? Aklımdaki özellikler otomatik vites deri koltuk dijital klima abs ve olmazsa olmaz sanruf :) Şimdiden teşekkür ederim

• Yapay Zekanın Yanıtı

2000 Model OPEL VECTRA CD mi CDX mi?

2000 model OPEL VECTRA'nın CD ve CDX donanım paketleri arasında bazı temel farklılıklar bulunur.

Şanzıman Farklılıkları:

• CD: F18 şanzıman ile donatılmıştır. F18 şanzıman, 5 ileri manuel bir şanzımandır ve daha düşük hızlarda daha iyi yakıt ekonomisi sağlar.
    • CDX: F23 şanzıman ile donatılmıştır. F23 şanzıman, 6 ileri manuel bir şanzımandır ve daha yüksek hızlarda daha iyi performans sunar.

F18 ve F23 Şanzıman Karşılaştırması:

• F23 şanzıman, F18 şanzımana göre daha yeni bir tasarımdır ve daha iyi vites değişimleri sunar.
    • F23 şanzıman, daha yüksek tork kapasitesine sahiptir, bu da onu daha güçlü motorlar için daha uygun hale getirir.
    • F18 şanzıman daha hafiftir ve bu da yakıt verimliliğini artırmaya yardımcı olabilir.

Diğer Farklılıklar:

Şanzıman farklılıklarının yanı sıra CD ve CDX donanım paketleri arasında aşağıdaki gibi başka farklılıklar da bulunur:

• Dış Tasarım: CDX donanım paketi, farklı alaşım jantlar, sis farları ve krom detaylar gibi bazı ek dış özelliklere sahiptir.
    • İç Tasarım: CDX donanım paketi, deri koltuklar ve elektrikli sürücü koltuğu gibi daha lüks bir iç mekana sahiptir.
    • Ekipman: CDX donanım paketi, klima kontrolü, seyir kontrolü ve CD çalar gibi ek donanımlara sahiptir.

Sonuç olarak, 2000 model OPEL VECTRA'nın CD ve CDX donanım paketleri arasında en önemli fark şanzıman tipidir. F18 şanzıman daha iyi yakıt ekonomisi sunarken, F23 şanzıman daha iyi performans ve tork kapasitesi sağlar. Diğer farklılıklar ise dış tasarım, iç tasarım ve donanım seviyelerini içerir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Amcamın arabası 2.0 di son 2 sene lpg taktı aracın motoru bitti bitik halde 15 bine sattı CD donanımdır diye hatırlıyorum kapısında siyah zemin üstünde CD yazıyordu düz vitesti lpg li alacaksan başka modellere bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-93D60FA95

Amcamın arabası 2.0 di son 2 sene lpg taktı aracın motoru bitti bitik halde 15 bine sattı CD donanımdır diye hatırlıyorum kapısında siyah zemin üstünde CD yazıyordu düz vitesti lpg li alacaksan başka modellere bak derim
    2.0 araç bakanlar kaldı mı dünyada artık?
  • Hocam vectraya 1.6 motor çok Hantal kalmaz mı ? Usta peki o paraya daha iyi bir şey bulamam ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahit92

Hocam vectraya 1.6 motor çok Hantal kalmaz mı ? Usta peki o paraya daha iyi bir şey bulamam ki
    iycene baktır,bende vectra alıyordum 17 bine araba pert çıktı,şanzımanına falan detaylıca 2-3 tane servise baktır,ayrıca çok elektronik aksamı olduğu için biraz sorunlu diyorlar
  • Teşekkür ederim hocam zaten direk ekspertize götürücem zaten Detaylı baktıracam heryerinde ondan sonra direk sanayi yine bi baksınlar son kere bi usta daha var yine elektronik bi testten geçirdin iyice baktıracam Başıma geldi çünkü corsada ABS beyni Arızalı Çıktı
  • Hocam, 16 bin civarina cd donanim bulabilirsiniz fakat cdx in temizi biraz zor bulunuyor temiz olanlar cok ucuk fiyatlarda.Ama temiz cdx bulursaniz kacirmayin derim.Orjinal Xenon far cdx de standartti.O yillarin imjanlarina gore cok ust donanim bi aracti bana gore.. Saygilar.
  • ErdallBaggal kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim çok yardımcı oldun aynen öyle piyasa aldı başını gitti ya 2000 model torosa 20 bin isteyen var adamlardaki zihniyet görüyor ilanı benim aracım daha temiz yaz 1000 lira üstünü öyle öyle gidiyor piyasa yoksa 15-18 senelik arabalar ya km olmuş 250 bin o arabanın hakkımı Allah aşkına o paralar ya
    Neyse dediğin gibi üstadım inşallah temiz bi cdx bulursam alıcam Allahın izniyle
  • Motor olarak 2.0dan altina bakma vectrada. Koskoca arabaya 1.6 yakismaz. Tuple fazla yakmaz o konuda korkun olmasin
  • Eyvallah kardeşim aynen benim görüşümde öyle zaten kasa çok heybetli ve ağır ancak 2.0 kurtarır onu aynen öyle tüp yeter bana temizini bulurum inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahit92

Eyvallah kardeşim aynen benim görüşümde öyle zaten kasa çok heybetli ve ağır ancak 2.0 kurtarır onu aynen öyle tüp yeter bana temizini bulurum inşallah :)
    Ne arabaydı be 1998 model vardı bizde konfor hızlanma yol tutuş o zamanların mükemmel araçlarından biriydi.
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Valla üstadım paramız kısıtlı olduğu için hala bana göre en güzel araçlardan biri tank gibi insana güven veriyor
  • Renault Laguna 2.0 rxt 140hp
    Peugeot 406 2.0
    Düşünebilirsiniz o fiyat aralığında temizleri var.
    O kasa vectralara elektronik olarak nazik diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

Renault Laguna 2.0 rxt 140hp
    Peugeot 406 2.0
    Düşünebilirsiniz o fiyat aralığında temizleri var.
    O kasa vectralara elektronik olarak nazik diyorlar
    iki araç arasında donanım farkı var fark ettiysen cdx lerin ön farlarında mercek var cd lerde yok.cdxlerin xenon farları var ayrıca
  • reodentreomantik R kullanıcısına yanıt
    Evet hocam baktığım forumlarda 10/2 öyle diyorlar ama alırken baktıracagım valla heryerine o yüzden sıkıntı çıkarmaz inşallah yazdığın araçlar da güzel ama sağlamlık oturaklık ve gösteriş donanım açısından vectra daha iyi değil mi ?
  • Hocam bu araçların vergisi ne kadar? Bende 23 civarı araç bakıyorum mk1 ford focus veya mitsubishi lancer düşünüyorum. Eğer vergisi makulsa bu aracı da düşünebilirim.
  • bedaesoldier kullanıcısına yanıt
    Üstadım 6 alık 140 lira yılda eder 280 lira çok iyi bence 2.0 motor bir araca göre
  • bedaesoldier kullanıcısına yanıt
    Üstadım 23 bin liran varsa bu aracı çok rahat alabilirsin fiyatlar almış başını gidiyor zaten baksana kartal şahin 15-16 hatta 20 bin lira isteyenler varya
  • 2.0 CD aracı amcam 10 sene kullandı hız konfor herşeyi güzel anck son 2 sene lpg kullandı yakıtından dolayı ancak motoru bitik halde sattı lpgsiz kullanacak şan kaçırma ama lpg li ben onermem
  • Kardeşim Haklısın da benzin mi dayanır 2.0 motor arabaya Allah aşkıma ögrenci adamım ben yorulmamış diri buluruz inşallah bitene
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.