Bildirim
Opel vectra 2004 150binde..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Alınır o fiyat'lara en güzel arabalardan biridir.
Dezavantajı kakışları vs biraz hantaldır.Onun haricinde otoban performansı felan yeterlidir.Yakıtı LPG İle 20-25 Krş arası seyir eder. -
quote:
Orijinalden alıntı: FursıonnMann
Alınır o fiyat'lara en güzel arabalardan biridir.
Dezavantajı kakışları vs biraz hantaldır.Onun haricinde otoban performansı felan yeterlidir.Yakıtı LPG İle 20-25 Krş arası seyir eder.
Hocam 407 ile vectra arasinda kaldim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.6 Hdi ve temiz ise 407'de alınır.Ama ben vectra tercih ederdim. -
quote:
1.6 Hdi ve temiz ise 407'de alınır.Ama ben vectra tercih ederdim.
Pejo diye önyargılıyım bende birde 30bin tl civari genel olarak 220/230 bin km de 150binler 37/38 bin
407'de iyi araçtır. Hangisi daha iyi bakımlı ve temizse onu al derim ben. -
2009 da 2004 model tertemiz hiçbir kazası olmayan 40bin km deki vectramızı 23bin liraya satmıştık.Paramız ne kadar çok değer kaybetmiş......
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HoLY.oNE
2009 da 2004 model tertemiz hiçbir kazası olmayan 40bin km deki vectramızı 23bin liraya satmıştık.Paramız ne kadar çok değer kaybetmiş......
Öyle bir vectra şuan 35-40.000'e gidiyor ki bence hakkıda
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HoLY.oNE
Öyle bir vectra şuan 35-40.000'e gidiyor ki bence hakkıda
Bayılırdım şekline çok severdim çok değişik bir tasarımı vardı ..
Biraz hantaldı ilk kalkıştı ama sonrasında 1.6 motorun hakkını veriyordu.Harika yol tutardı şimdikiler kadar elektronik yardımcı sistemleri yoktu belki ama..
Neden vectrayı bitirdi Opel halen anlamamışımdır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X