Şimdi Ara

OPEL VECTRA B KASA ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Opel vectra 1996 model otomatik vites B kasa aracım vites geçişlerinde tak diye ses çıkartıyo D konumuna aldığımda kalkışlarda çok ağır, şanzımanda bi sorun olmadığını söylediler, bilgisayara bağlattığımda bu hataları veriyor tam olarak anlamadım, yardımcı olabilirseniz sevinirim hatalar ŞUNLAR ;

56 : Mevcut selektör şalteri yanlış sinyal

39 : Aktarım çıkışı RPM sinyali yok
    https://store.donanimhaber.com/61/dd/81/61dd81482506367255593f4d800d25cd.jpg
     OPEL VECTRA B KASA ACİL YARDIM

• Camshaft yani egzantrik mili sensörü bozuk. Yüzde 80 ihtimalle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hata uyarısını google'da aratsan daha iyi olurdu. Ben arattım, şu bilgi gözüme çarptı (imla hataları bana ait değildir):

quote:

arkadaşlar ben forum ustası olarak konuyu cevap vereyim sorun vites kol şalterindendir şanumanun üstünde olur sökülüp içi temzilenip tekrar yerine takılması gerekiyor ayrıca soket temziliği yapılacak sorun geçecek

• Çok pahalı birşey de değildir.ayrıca krank mili sensörünü de değiştirin garanti olsun.usta düdüklemeye çalışmasın

• şanzıman uyarı S ışığı yanıyordu aracın 56 kodlu hata vardı sadece konum pozisyon şalterini değiştirdim aracın uyarı ışıkları söndü S modu ve kar moduda çalışmıyo şuan 56 kodlu sorun gitmediği gibi yanınada diğer sorunu aldı anlamadım valla nasıl olucak bu iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garez05 -- 1 Ağustos 2015; 22:25:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPEL VECTRA C KASA HAKKINDA
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.