Şimdi Ara

opel vectra kalkış (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: utqu--

arkadaşlar ben size bi soru sordum am siz şamata peşindesiniz

Akadaşım o zaman mantıklı bişey sor o aracın o hıza ulaşamadığı gayet açık.Ya patinaja kalıyor yada boşta çalışıyor.Ayrıca 0--100 km zamanlamasını en aza indirmek için dip gaz yapmak çok mantıksız.Eğer yanlış hatırlamıyorsam wrc araçları 3000 devir cihazlarında kalkış yapıyor.Ama daha önce hiç denemedim, bu nedenle tavsiye etmiyorum
  • zaten ben size o hıza ulaşıyor demiyorum sadece lasik yerinde sayıyor.sizden kalkış tekniği hakkında bilgi edinmek i,stedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: utqu--

quote:

Orjinalden alıntı: tolga86

Bi defa her ne olursa olsun ani kalkıs sırasında videoyu ceken arkadas ani ivmeyle geriye fln savrulur. ama sadece hafif saga sola fln yatırıyo kamerayı. dynoda yada lifte kaldırıp çekmemişindir inş.

hem debriyajı sıyıra sıyıra daha iyi hızlamamazsın

arkadaşım videoyu 6630 la çektimm direksiyona sabitlemiştim

direksiyona sabitlediğini herkes biliyor ancak kusura bakma ama mantıklı düşününce ne araç birden o hızla 80'e çıkar ne de 0-100 denemesinde okadar çok direksiyon çevirilir. direksiyon hareketlerin bana açıkçası saçma geldi, şehir içinde bile okadar çok sağ-sol yapılmaz, üstüne birde 0-100 denemem diyorsun. benim bildiğim 0-100 düz yolda yapılır, sen dağ yolunda yaptın sanırım

• evet yol düz fakat sonlara doğru viraj var 120 140 arasında viraj var hafif.şehir içi değil beyaz çakıllı asfalt köy yolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utqu-- -- 3 Şubat 2009; 18:51:42 >
  • Yarım debriyaj yapmanın artısı nedir?
  • gazı biraz daha hızlı yiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.