Şimdi Ara

opel vectra kalkış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle merhaba.bu videodaki araba 2000 model opel vectra 1.6 gl
    0-140 km/h arası hızlanma yaptım sizce nasıl?.drag sürüşü fakat yarım debriyaj şeklinde gittim sürekli.size sorum ise bu şekilde sürüşmü yoksa direk yarım debriyaj yapmadan mı daha hızlı olur.bu şekilde sürüşte videodada göründüğü gibi devir 5500'ün altına inmiyor.

[km ibresinin birden 80 e ulaşmasının nedeni yağmuran dolayı zeminin ıslak olması]
    VİDEO 2. MESAJDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utqu-- -- 2 Şubat 2009; 20:16:57 >

• videoyu ekleyemedim galiba
    VİDEO:burdan buyrun arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utqu-- -- 2 Şubat 2009; 20:16:09 >
  • bu teknikle olumlu olumsuz yorumalrınızı bekliyorum arakdaşlar..Veya beni hızlanma teknikleri hakkında bilgilendirriseniz sevinirim
  • ben anlamadım ki videoyu hiç vites atmıyomusun ne yapıyosun hangi viteste kalkış yaptın
  • modıfıye varmı bana bıraz garıp geldıde
  • banada biraz garip geldi en fazla 3 vites değiştirdi bu araba 3. vitesle 140-150 yapıyosa 5 le siz düşünün oldu olacak 6 ileri şanzuman takalımda araba uçsun
  • iyiyde 3. viteste 140-150 yapması gayet normal.
    2008 honda civic triptronik aracımız var 3. viteste 168 km/h'de devir kesiciye giriyor. devir saati 7000'e geliyor. ( manuel kullanma imkanı var f1 vites)

quote:

Orjinalden alıntı: F1SECO

banada biraz garip geldi en fazla 3 vites değiştirdi bu araba 3. vitesle 140-150 yapıyosa 5 le siz düşünün oldu olacak 6 ileri şanzuman takalımda araba uçsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • enteresan bir video
  • quote:

Orjinalden alıntı: erk4n

iyiyde 3. viteste 140-150 yapması gayet normal.
    2008 honda civic triptronik aracımız var 3. viteste 168 km/h'de devir kesiciye giriyor. devir saati 7000'e geliyor. ( manuel kullanma imkanı var f1 vites)

quote:

Orjinalden alıntı: F1SECO

banada biraz garip geldi en fazla 3 vites değiştirdi bu araba 3. vitesle 140-150 yapıyosa 5 le siz düşünün oldu olacak 6 ileri şanzuman takalımda araba uçsun

o honda ile 240 - 250 yi gördün mü ?

• arakadşlar 1. viteste kalktım 1 de 50 yapıyor 2. vitesde 100 3. viteste 145 yapıyor.dikkatli bakarsanız böle ufak duraklamalara oluyor 50 ve 100 km de vites arası olduğu için.araba orjinal favrika çıkışlı en ufak modifiye yok.

(1.vites 50km/h 2.vites 100km/h 3. vites 145km/h 4. vites 190km/h 5.vites 220km/h inanmayan varsa her türlü video getirebilirim dışardan içerden çekim.400 m 140km/h yapıyor 2.5 km 205 km/h
  • ben videoyu göremedim ya :(
  • 1.6 böyleyse 2.0 hatta 2.5 ne yapar allah bilir
  • 2.0 cd otomatik vites ile yokuş aşağı 240 km ye çıktım. Otomatik vites te 4 vites var. 3 ncü vitesten 4' e 190 da attı. 1.6 nın 220 ye çıkıyor olması gayet iyi.
  • vay beeeeee
  • neden yarım debriyaj yaptığınızı anlayamadım? faydası nedir? (zararını çok iyi biliyoruz)
    ayrıca 1.viteste nasıl birden 80'e çıktı? patinaj halinde devir kesiciye kadar gitse yine yapacağı 50 hadi 55 km. nasıl 80 oldu :S:S
  • aracı kaldırdıktan sonra yarım debriyajla gitme,çabuk hızlanamazsın.vites değiştirirken hızlı bir şekilde debriyaja yarım basıp vites atmalısın.ayrıca kaygan zeminde bu kadar zorlaman zararlı...
  • şu yaptığım tekniğin araca zararlı olduğunu biliyorum.piston yatakaları zarar görebilir çünkü sürekli 6000 devirde çalışıyor makine.ama bu şekilde belki inanmıyacaksınız ama arabanın arkası savruluyor önden çekişli olamsına rağmen.neden böle olduğunu anlıyamadım.isterseniz bi kalkışta dışarıdan çekim videoda getirrim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utqu-- -- 31 Ocak 2009; 20:06:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: esrarengiz08

enteresan bir video

bencede çok enteresannn
  • neytttiiinnnn yiğen yavvvv

debrıyaja kastınmı var

bıde anlamadıgım sey 1. vitesle kalkıyon patınaja kaldı dıyorsun araba patınajla 80 gösterıyor ama 1. vıtes 50 yapıyor dıyorsun ...bizide burda yiyorsun

sen böyle bır iki deneme daha yap sonrada git bır debrıyaj setı al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 2 Şubat 2009; 19:31:57 >
  • Video bu konu açıldı açılalı çıkmıyor bende.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.