arkadaşlar merhaba bi,zim vectrada orjinal phlips car 400 teyp takılı bugun birdden durduk yere tuşlar kilitlendi yani biraz daha açim konuyu sadece bir kanalda takılı kaldı ne başak radyo kanalına geçiş yapıyor nede kaset çalıştırıyor.tuşlara teyp açıken basıyorum işlemiyor fakat beynini sıfırlayım filan dedim onun içni kodunu tekrar girmek için AS tuşuna basılı kaldım işlem yaptı kodu girmek için 1-2-3-4-5-6 tuşlarını kullanıyoruz onalrda çalıştı yeni kodla birlikte açtım yine aynı kanalda takılı hiç bir tuş ozamn çalışmıyor.arkadaşlar lütfen yardımcı olun kafayı yicem şimdiden teşekkürler..
quote:
Orjinalden alıntı: utqu--
arkadaşlar merhaba bi,zim vectrada orjinal phlips car 400 teyp takılı bugun birdden durduk yere tuşlar kilitlendi yani biraz daha açim konuyu sadece bir kanalda takılı kaldı ne başak radyo kanalına geçiş yapıyor nede kaset çalıştırıyor.tuşlara teyp açıken basıyorum işlemiyor fakat beynini sıfırlayım filan dedim onun içni kodunu tekrar girmek için AS tuşuna basılı kaldım işlem yaptı kodu girmek için 1-2-3-4-5-6 tuşlarını kullanıyoruz onalrda çalıştı yeni kodla birlikte açtım yine aynı kanalda takılı hiç bir tuş ozamn çalışmıyor.arkadaşlar lütfen yardımcı olun kafayı yicem şimdiden teşekkürler..
merhaba sizin cihaz yerel bı radyonun frekansına takıldı otıp radyolar bozuk rds yayını gönderıyorlar ozamnada cıhaz kıtlenıyor sadeo o radyoyu çalıyor cihazı sokun arka antenı çıkartın ondan sonra kodu girin ve radyo kanlaraını sıfırlayın yanı anteni takmadan 6 tane kanalı farklı fakrlı kanla hafızaya alın sonra anteni takın düzelmış olur not: yanlız aynı radyoya tekrar gleırse yıne kıtlenır
kolay gelsin
slm ayni sorun ankaradada yasandi tgrt fm e gelince cihaz alarm yazip o kanala kitleniyor
@ locked13 teşekkürler bugun opel servisine gittik 2dk da olay çözüldü.
quote:
Orjinalden alıntı: utqu--
@ locked13 teşekkürler bugun opel servisine gittik 2dk da olay çözüldü.
geçmişolsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme