Şimdi Ara

Opel, Yeni Corsa'yı tutturdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ağırlık aktarma falan ancak ASTRA K ile çözülecek .

Opel hafifleyene kadar dönüp bakmam . Ayrıca kırmızı Corsa gördüm beğendim ama arka cam manuel olucak bir de o kadar para vericem yok , kalsın .
  • Bulduğuna tutturmaya çalışan bir satış politikasıyla bence zor satar.
  • Fıstık yeşili renk ve baz donanımda sundukları o müthiş siyah plastik renkli kapı kollarıyla tasarım harikası
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

tutturdu derken :D

bişeyleri tutturduğu kesin. o sert koltuklara ve kötü tasarıma 60 bin istemesinden belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: attci

ön parjur.gayet anti hoş.

"Anti hoş" değil de "nahoş" uygundur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öpelin bir şey tutturabileceğıne inanmak zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rusya pazarından cekiliyor tutulmamaktan yakında buradan da gider (nitekim aynı gm fabrikasından chevrolet gitti bile), yeni kasa enboşu 40 bin ,2012 eski kasa temiz (temiz derken sadece kaza boya yapmamış ama içinde bildiğin hayvan yaşamış) 90000km dizellere de 40 bin istiyorlar evet evet b sınıfı araç, ilginç geliyor bana opel...
  • Segmentinin üstünde donanımı var demişsinde arka camların manuel olması ne tür bir donanım üstünlüğüdür anlamak mümkün değil. :)
  • İstanbulda bu zamana kadar 1 adet gordum baskada yok. En cok yeni i20 goruyorum o segmentte.

• quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Segmentinin üstünde donanımı var demişsinde arka camların manuel olması ne tür bir donanım üstünlüğüdür anlamak mümkün değil. :)

onu saymazsakhttps://www.youtube.com/watch?v=9pCNb_IHgfs burda donanımın bol olduğunu görebilirsiniz
  • Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    2002 2006 kasa corsalar benim için efsanedirki dizel otomatiği ile 4 kişi bodrum maceramız mevcut.. 80. 90 kuruş falan yakıyordu.. Güzel arabadır..

• Çirkinlik abidesi.
  • opel corsayı tutturdu.

nerede tutturdu kime tutturdu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğenmiyom

• Tutturdu o bir alman diye tutturdu da tutturdu...

• avm lere vs ye doldurmuşlar sarı rengini tanitiyorlar bakmadım bile.

• Yine tutmayacak astradan artan parçaları buna takmışlar gibi . Hala eski kasanın izleride var üzerinde bariz insan az hatları değiştirir.
  • Opel hala Astra G, Astra H, Vectra B ve bir nebze Vectra C'nin ekmeğini yemekte.
    Astra J, Insignia ve bu dönem araçları ne yazık ki obezitenin otomobil dünyasındaki tanımı olarak karşımıza çıktılar.
    Astra H CDTI kullanıyorum, 1350kg boş ağırlık bana yuh dedirtirken Astra J 1.3 CDTI 100kg daha ağır.
    1.6 CDTI Astra J 1500 kilograma yakın, kimse bana tokluk hede hödö demesin, bu düpedüz beceriksizlik.

• Ben eskiyi de beğeniyordum ve tavsiye ediyordum keza yenisi de aynı lezzeti verdi.
  • Bu para ve motor sanziman ile cok zor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.