Şimdi Ara

Opel, Yeni Corsa'yı tutturdu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes fiyat diyor ama sınıfındaki baz donanım araçların fiyatları ne kadar bilinmiyor galiba. Ayrıca bu kadar donanımlısı ve iyi(modern ve şık) iç tasarımlısı varsa gösterin

• Bu fiyat ve bu donanım politikası ile bence opel ayağına kurşun sıktı acilen donanım seviyelerinde ki ve fiyatlardaki saçmalıkları düzeltmesi lazım.
  • Hiç görmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ20 nin en dolusuna en boş 90 hp corsa veriliyor. Araçlarında çok büyük değişikliklermi var acaba?
  • opel kullanıcısı olarak yeni corsaya beş para etmez diyorum. tasarım faciası.
  • inanın gerçekten hayret ediyorum tamam zevkler ve rnekler tartışılmaz ama abi cidddden bu yeni corsanın tasarımını beğenen insan cidden nasıl bir ruh ve piskoloji halidir.

Bildiğin miğdem bulanıyor
  • en başta o arka camların malum durumuyla,sonra verilerine bakarsanız özellikle dizelin performansız ve aşırı ağır oluşuyla,piyasada o kadar ciddi rakibi varken geldigi saçma fiyatla en alınmayası araç.örnek vermek gerekirse en baz ve dizel modelleri hepsinin:

corsa 1.3 cdti essentia:54.460
    clio 1.5 dci joy:50.250
    polo 1.4 tdi trendline:51.900
    fiesta 1.5 tdci trend:49.790
  • Yogurt olsa tutardi, bu bildigin cacık

• Yeni 308 ilk çıktığında hemen hemen hiç yoktu, bu aralar tek tük görünüyor. Mazda 3 ve 6 yı çıktıklarından beri çok az gördüm. Yeni Corsa yı daha hiç görmedim.

İnsanlar fiyat yüksek olunca haliyle direksiyon ısıtma gibi sınıfüstü donanımlardan ziyade manuel arka cam gibi sınıfaltı (!) detaylara takılıyor.
  • Gümrük birliği kabul edilince şahin/doğan fiyatına corsa/polo satılmaya başlamıştı. Doğuş oto servis ağını kuramadiğından ülkeye giren VW aracların sayısını sınırlayıp, almak isteyenlere 6 ay sonra bir yıl sıra yazmaya başladı. ( bugün taktik olarak kullandığı bu durumu zorunluluktan keşfetmişti o zamanlar)

O dönem benim gibi üniversite öğrencilerinin hayallerini süslerdi corsa ve polo. Ayni fiyata doğan slx alanlara enayi gözüyle bakardim.

Corsanin bu hallere düştüğünü görmek ilginç geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 6 Nisan 2015; 16:36:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    Gümrük birliğinden çıkınca ne olacak düşünsenize. Corsayı makam arabası olarak satarlar herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Gümrük birliğinden çıkınca ne olacak düşünsenize. Corsayı makam arabası olarak satarlar herhalde.

Keşke hic girmeseydik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.