Şimdi Ara

Opera 10.51 ADETA UÇUYOR! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
4
Favori
29.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • reklam engelleme işinin ayrıntılarını soran arkadaşlar önce aşağıdaki siteye giriyoruz aradaki boşluğu kaldırın sitede ad block ismi sansürlenmiş o yüzden
    http://www.fanboy.co.nz/ad block/opera/
    orada türkish kısmına girip içinde yazanların hepsini kopyalayıp kullandığınız işletim göre söylenen yerdeki urlfilter dosyasının içine kopyalayın operayı kapatıp açın tamamdır ben bu şekilde reklamlardan kurtuldum
    (XP/W2K) C:\Documents and Settings\"your username"\Application Data\Opera\Opera\
    (Vista/7) C:\Users\"your username"\AppData\Roaming\Opera\Opera\
    (OSX) /Users/"your username"/Library/Preferences/Opera Preferences/
    (Linux) ~/.opera/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 24 Mart 2010; 23:35:04 >

• Opera link ve opera unite gibi uygulamalar ne işe yarıyor ayrıntılı olarak açıklayabilir misiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

hala 5 para etmez....

Lütfen "neden" belirtin. Forum ortamında nedensiz yorumlar kadar değersiz birşey yoktur.

Veya memnun kalmamaktan ziyade fanatik iseniz lütfen ilk mesajın son satırını dikkatli okuyun.
  • bi deniyim mozilla 3.6 bayaa yavaş geldi bana eski sürüme göre
  • mozilladaki abp block plusın opera sürümü var mı?
  • @augias

opera link senin kişizel ayarlarını operanın serverlarında yedeklemeye, sonra istediğin zaman istediğin pc ye geri almana yarayan bir yedekleme sistemi.
    opera unite ise çok gelişmiş bir araç
    dosya paylaşabiliyorsun, pc ni server olarak kullanabiliyorsun, oyun oynayabiliyorsun, messenger ile arkadşlarınla sohbet edebiliyorsun.
    video izletebiliyorsun.

Yapacaklarının sınırı yok gibi birşey.
  • Opera kullanıyorum güzel de internet download manager le video indirilmiyor sanırım.
  • firefoxtan geçtim şimdi galiba hep opera kullanıcam bana adblock gibi reklam engelleyici lazım opera her reklamı gösteriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

operada şöle bi problemim var.
    sekmeler açık, yeni bir pencere açmak istiyorum, simge tıklıyorum sekme olarak açılıyor, pencere açmıyor. bi ara ayarlardan rasgele kurcalayarak ayarını yapmıştım ama, şimdi beceremedim.

bide mesela 2 pencere açık. bir penceredeki sekmeyi tutup sürükleyerek diğer pencereye nasıl atabilirim (chrome daki gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

firefoxtan geçtim şimdi galiba hep opera kullanıcam bana **** gibi reklam engelleyici lazım opera her reklamı gösteriyor...

sayfada boş biyere sağ tıklayıp içerik engelle deyip istemediklerini engelleyebilirsin.
  • ad b l o c k
  • @qUAreSma17

ek bir programa ihtiyacın yok.
    opera adres satırına opera:cache yaz.
    Gelen ekranda video uzantılarını işaretle ve tümünü listele de.
    ordan sağ tıkla ve hedefi kaydet dersen indirirsin.

@banzai

CTRL+F12 yap
    Gelişmiş sekmesine git.
    Soldaki ilk seçim olan SEKMELER de iken sağda en altta "ek sekme seçenekleri" göreceksin.
    ona bas ve gelen ekranda en alttaki seçimi işaretle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qUAreSma17

quote:

firefoxtan geçtim şimdi galiba hep opera kullanıcam bana **** gibi reklam engelleyici lazım opera her reklamı gösteriyor...

sayfada boş biyere sağ tıklayıp içerik engelle deyip istemediklerini engelleyebilirsin.

teşekkürler...süper
  • quote:

quote:

eyvallah. bende yeni geçtim operaya hakkaten bayaa hızlıymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerek Yok

@qUAreSma17

ek bir programa ihtiyacın yok.
    opera adres satırına opera:cache yaz.
    Gelen ekranda video uzantılarını işaretle ve tümünü listele de.
    ordan sağ tıkla ve hedefi kaydet dersen indirirsin.

@banzai

CTRL+F12 yap
    Gelişmiş sekmesine git.
    Soldaki ilk seçim olan SEKMELER de iken sağda en altta "ek sekme seçenekleri" göreceksin.
    ona bas ve gelen ekranda en alttaki seçimi işaretle.

evet, bende burdan yapmıştım bi ara, ama şimdi olmuyor.
  • banzai ordan olduğuna adım gibi eminim ben de şaşırdım şimdi sen olmuyor yazınca
    sekmelerden birini tutup alttaki görev çubuğuna bırakırsan yeni pencereye taşır onu.

Ama yukarda yazdığımı tekrar dene bence.
    ya da operayı kapatıp aç
    olması lazım.
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler...süper

ben mi yapamıyorum ana sayfada yaptım .. başka sayfalarda yine çıkıyor....o 8 sn lik reklamıda engelledim sadece boş bir sayfa şeklinde çıkıyor...

ad b l o c k gibi değil sanki...

• @dehşetcengiz.

Sen yapamamışsındır dostum, ya da birşeyi yanlış yapmışsındır.

forum anasayfada iken içerik engellemeyi aç ve tüm reklamların üzerine tıkla.
    sonra üstte beliren silik çubuktaki TAMAM butonuna bas.

bir daha gelmez o reklamlar.
  • bookmarklar filan ffdeki yada chrome deki gibi olsaymış belki kullanılabilirdi. +eklenti destegi olması gerekirdi bunun farkında değiller heralde yada işlerinde gelmiyo. firefox iyisi yapana kadar 3.6.2 akar ağa
  • eklenti desteği var
    olmaz olur mu?
    Ama en lazım olan özellikler standart geliyor. ıvız zıvır şeyler kalıyor geriye.
    Onlar için de binlerce widget mevcut zaten.

Chrome ve Firefoxda en temel şeyler için bile eklenti kuruyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.