Şimdi Ara

Opera 9.64 Kısayol Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Opera 9.64 kullanıyorum. Herhangi bir sayfada bir linkin üstüne gelip "sol tık + shift" yaptık mı link yeni sekmede açılıyor ve "sol tık + shift + ctrl" yaptık mı link arkaplanda yeni sekmede yapılıyor. Arkaplan yeni sekmede açılma neyse de, benim asıl sorum şu: "sol tık + shift" kısayolunu tam olarak nasıl değiştirebilirim? Firefox ve IE deki gibi "sol tık + ctrl" yaptığımda yeni sekmede açılmasını istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: BoZkUrT_001

Merhaba. Opera 9.64 kullanıyorum. Herhangi bir sayfada bir linkin üstüne gelip "sol tık + shift" yaptık mı link yeni sekmede açılıyor ve "sol tık + shift + ctrl" yaptık mı link arkaplanda yeni sekmede yapılıyor. Arkaplan yeni sekmede açılma neyse de, benim asıl sorum şu: "sol tık + shift" kısayolunu tam olarak nasıl değiştirebilirim? Firefox ve IE deki gibi "sol tık + ctrl" yaptığımda yeni sekmede açılmasını istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

1. sag tık basılı iken sola çekersen bi önce ki sayfaya gider
    2. sag tık basılı iken tekerleği hareket ettirsen açık pencereleri görebilirsin
    3. sag tık basılı ' L ' harfi yaparsan açık pencereyi kapatr
    4. sag tık basılı sadece aşşagıya çekersen yeni sekme açar
    5. sag tık basılı yukarı aşşagı yaparsan sayfayı tazelemiş olursun
    6. sag tık basılı aşagı yukarı yaparsan link yeni sekmede açılır (senin istediğinde bu)

fare kısa yollarını aktif yaparsan sadece mouse ile surf yapmanın tadına doya mazsın :)
    aahanda burdan resimler herşeyi anlatıyo :)

• Bilgiler için sağol ama arkadaşım benim istediğim bilgi yok. Benim sorum tam olarak şu: "sol tık + shift" kısayolunu nasıl değiştiririm,yani nasıl "sol tık + ctrl" yaparım ? Dediğin mouse kısayollarını okumuştum başka bir yerde ama, alışmış olduğum hareketi yapmak daha kolay geliyor bana. Eğer sorumun cevabını bilen birisisi varsa yanıtlarsa çok sevinirim. Saygılar...
  • Bilen yok mu? :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Windows 8.1 Grafik sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.