Şimdi Ara

Operatör ve isim değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim şu anda Turkcell hattım var. Bu hat babamın üzerine. Şu anki taahhüt 10 Temmuz'da bitiyor.

Şimdi hem bu hattı kendi üzerime almak hem de uygun paket fiyatlarından dolayı Vodafone'a taşınmayı düşünüyorum.

Bir 3 ay sınırı varmış galiba. İlk önce hattı üzerime alsam 3 ay boyunca Turkcell'de kalmak zorundayım galiba. Peki önce hattı Vodafone'a geçirip taahhüt olmayan bir pakete geçsem sonra istediğim zaman hattı üzerime alabiliyor muyum?

Mesela "Simple Medium Paketi" güzel görünüyor.

Yurtdışı planım olduğu için ve kışın mobil veri az kullandığım için bu tarz bir paket mantıklı gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 18 Haziran 2022; 1:2:49 >

• Vodafone'a taşıyıp Vodafone'dan devir işlemi yapın. Hem diğer operatörlere göre çok iyi fiyata devir işlemi yapıyor hem kampanyaları bol. Geçerseniz faturasız olarak geçiş yapın, aksi takdir de devir işleminde faturalı olursanız cayma bedeli ödersiniz, ilk 3 ay başka operatöre geçemezsiniz, ilk ay hediye internet tanımlanır.

Ben şunu söyleyim size, Vodafone'a katlanabilirseniz taşıyın. Katlanmak derken, her yerde internet hızınız vasat olur, şarj problemi yaşayabilirsiniz, müşteri hizmetleri'ne zar zor ulaşırsınız, paketler ve tarifeler gereksiz pahalıdır, tavsiyem tt yönündedir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodafone mu?
    🤮

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hic bulasmayin derim hiz olarak dusuk cekimi iyi

• Bim’e geç keyfine bak

• Turkcell hız açısından iyi ama paketleri az ve çok pahalı.

@phasan @murekkep yalamis

Vodafone o kadar mı kötü?  

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    hiz olarak dusuk bazen ben is yerinde 3g olarak kullaniyorum vodafonu cok yavas kaliyor

• phasan P kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi fiyatları iyi diye başka operatörü deneyeyim diyorum. Sonra tekrar geri gelinebiliyor nasılsa.

10 küsur yıldır turkceldeyim, hizmet olarak iyi ama yeni gelenlere uygun paket verirken benim gibilere çok yüksekten paket satmaya başladı. 

turk telekom denemeni tavsiye ederim yeni gelenler uygun paketler var

• phasan P kullanıcısına yanıt

Ona da bakayım bir.

Mümkünse hem deneme açısından hem de planlarım açısından bir süre taaddüt vermeden kullanmak istiyorum.

Kışın evde falan daha çok olduğumdan mobil veri kullanımım epey azalıyor zaten.

Benim şu anda faturalı hat. Bunu doğrudan başka operatör-faturasız hatta geçebiliyor muyum? Bir de faturalı-faturasız ne farklar var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 18 Haziran 2022; 18:19:32 >
  • Vodafone çağrı merkezindeki arkadaslari tehdit edersen cok ucuza kullanirsin.başka operatöre geçiyorum hemen şimdi gibisinden.
    Ama bazi yerlerde super,bazi yerlerde cok kötü çekiyo
    Bulunduğun yere bağli.
    Ben ist avrupa yakasindayim.bizim burda berbat internet hizlari var vodafone'da

kisin evdeyseniz turk telelom onemli olur bir is yerinde turk telekom kullananlar varsa bir test flan yapmanizi tavsiye ederim

• Ben vodafone kullaniyorum cekiminde pek sikinti yasamadim ama genel olarak ankarada hizda dusmeler oluyor ilk 20 gb ile basladim paket olarak bazen 2 mbps zor buluyordu bana tt mi vodafone derseniz tt tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 18 Haziran 2022; 19:33:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.