Şimdi Ara

Oppo Reno 4 [Ana Konu] (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
31
Favori
104.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pil süresi çok çok iyiymiş gerçekten düz reno 4 mü bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SUPERMAN kullanıcısına yanıt
    Pro

• Reno4 mü reno5 lite mı alayım diye sizlere sormaya buraya geldim ama donma kasma gibi yazılar çok şaşırttı beni. Bu işlemci bu ram ve özelliklerde nasıl.kasae telefon ? Kullananlar ne der bu iki telefon arasında ben pek anlamıyorum arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nc.nc N kullanıcısına yanıt

2 aydır düz reno 4 kullanıyorum Android 11 de yükledim ne kasma ne donma yaşamadım bir kaç kişi kasıyor dönüyor diye yazdı ama hiç yaşamadım 11 den sonra format attım sıkıntı yok şuan

• SUPERMAN kullanıcısına yanıt
    Oppo Reno 4 [Ana Konu]

Ben de cihazi yeni aldım 2 haftadır kullanıyorum gayet memnunum hiç donma kasma falan yok bende alırken forumlarda okuyup tereddüt ederek aldım ama pişman değilim 5 senedir iPhone kullanıyordum ben iPhone kullnirken android dünyası kendini epey geliştirmiş alacak arkadaşlara tavsiye ederim

• reno2z den yada düz reno4 e yada reno4 pro ya geçiş yapayım diyorum sırf şu netflix hd olmaması nedeniyle ,reno5 çok pahalı yada reno5lite sizce değer mi bu geçişe ,reno4 pro kasıyor felan diyorlar

• Merhaba,

Bugün telefon konuşmaları yaparken maviyle işaretlediğim gibi bir HD logosu çıkmaya başladı, bu konuda bilgisi olan var mı?

Oppo Reno 4 [Ana Konu]
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnL3507

Merhaba,

Bugün telefon konuşmaları yaparken maviyle işaretlediğim gibi bir HD logosu çıkmaya başladı, bu konuda bilgisi olan var mı?

Merhaba,

Telefon, 4.5G ile birlikte gelen VoLTE desteğinden ötürü, şebeke uygun oldukça hd ses kalitesi ile yayın yapıyor. Gayet güzel ve iyi durum.

• hellar kullanıcısına yanıt
    Bende reno 4 var ve yeni aldım.Guncelleme sonrası garip olaylar oldu.Ufak takılmalar oluyor ama sanki ben paranoya yapıyormuşum gibi hissediyorum.Göster desen gösteremem.Bazen oyun oynarken çevrimdışı bir oyunda sanki ekran kare hizi yavaşlıyor.Genel anlamda inanılmaz memnunum bu fiyata yine olsa yine alırım.4 pro ile arasında özellik farkı yok denecek kadar az.Fiyat farkına değmez.Reno 4 iyidir.

• Cenkteas kullanıcısına yanıt

normlade volte desteği türk telekom vermiyor ,bir anda vermeye mi başladılar anlamadım bende,türk telekom internet ayarlarında sim desteği var cihaz desteği yok diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: RagnarLothbrok16

Bende reno 4 var ve yeni aldım.Guncelleme sonrası garip olaylar oldu.Ufak takılmalar oluyor ama sanki ben paranoya yapıyormuşum gibi hissediyorum.Göster desen gösteremem.Bazen oyun oynarken çevrimdışı bir oyunda sanki ekran kare hizi yavaşlıyor.Genel anlamda inanılmaz memnunum bu fiyata yine olsa yine alırım.4 pro ile arasında özellik farkı yok denecek kadar az.Fiyat farkına değmez.Reno 4 iyidir.

VolTe kapalı ama yine de çıkıyor şu an. Bir de birkaç gündür ilk aradığımda karşı tarafın sesi duymaması gibi bir problem çıktı kapatıp tekrar aramak zorunda kalıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnL3507

VolTe kapalı ama yine de çıkıyor şu an. Bir de birkaç gündür ilk aradığımda karşı tarafın sesi duymaması gibi bir problem çıktı kapatıp tekrar aramak zorunda kalıyorum.

Alıntıları Göster

aynı sorunu bende yaşıyorum tek miyim diye düşünmeye başlamıştım

• hellar kullanıcısına yanıt

Pro kullanıyorum bırak kasmayı kasma eğiliminde bile olmadı stabilitesi en iyi sayılı Android cihazlardan

• Nasıl çözebiliriz acaba? Kendi kendine çıkmaya başladı bende hd logosu, ses gerçekten güzel geliyor, o iyi oldu ama arayınca insanların duymamasındansa eski halini tercih ederim açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: hellar

normlade volte desteği türk telekom vermiyor ,bir anda vermeye mi başladılar anlamadım bende,türk telekom internet ayarlarında sim desteği var cihaz desteği yok diyor

Bence artık destekliyor, site güncellemeleri bazen geç yapılabiliyor.

• Telefonu android 11'e guncellemedim. Telefonda yazılımsal bazı sıkıntılar var. En basiti Bip uygulamasının wifi ve 4g kapadıgım halde ve üstüne pil ayarlarından kapayıp, bildirimlerini kapadıgım halde bipten biri mesaj yazdığında sürekli bildirim geliyor. Ve bazen ben bakana kadar aynı bildirim bir kaç saatte yeni gelmiş gibi tekrar uyarı veriyor.
    Ama şu var 15 sene iphone kullandım bu telefona geçerken özellikle android olduğu için tereddütlerim vardı. Kullanmaya başladıkca aslında ios işletim sisteminin çoğu özelliğini barındırdığını gördüm telefonda. En sevdiğim özellik çift tıklama harici ekran uyandırmadan ziyade, iPhone kullanıcıları iyi bilir telefonu hafif hareket ettirdiğinizde yukarı doğru ekran uyanıyor ve bu özellik Reno 4 telefonda var. Telefonu 2 aydır kullanıyorum genel olarak memnunum. Kamerasından mükemmellik beklemeyin, fiyatının ederi bir kamera var. Eğer ki mükemmel kamera istiyorsanız 8.000 TL ve üstü telefona yönlenin derim. Google Chrome takılıyor bazen buda uygulamayla alakalı anladığım kadariyla

• Son bi kaç gündür Reno 5 ve 5 Pro incelemelerine bakıyorum, Reno 4'den sonra kamera işini biraz daha düzeltmişler.. Birde Android 11 ile Reno 4'lerde sorun yaşayanlar olduğunu söyleniyor ama Reno 5'lerde baya akıcı fişek gibi yağ gibi akıyor.. Sorun Oppo'nun yayınladiği Android 11 olsaydı bence Reno 5'lerde de sorun olurdu diye düşünüyorum.. Mutlaka şuan telefonu donan takılan kişilerin telefonunda farklı Programsal bi sorun var.. Çünkü Android 11 sorunlu olsa HERKESTE TÜM RENO 4 kullanıcılarında olurdu.. Ama görüyoruz işte konuda bile sorun yaşamayan insanlar mevcut..

Kamera konusuna gelirsek, Özellikle Reno 4'lerde gece çekimleri çok kötü olmasa da fiyatının kalitesini sunmuyordu bence izlediğim kadariyla ama Reno 5'lerde gerçekten çok iyi bi yazılım ayarı mı yaptılar yoksa başka bişiy mi var bilmiyorum ama güzel olmuş.. Hele A72'den falan net olarak kat kat iyi iş çıkarıyo Reno 5 düz model.. Pro model ise bi tık daha iyi ama zaten fiyat olarakta bileşen olarakta denk değiller..

Samsung sevmem, xiaomi sevmem redmi poco moco gibi dandik işporta kalitesinde ürünleride asla almak istemem.. Şuan bütçem ile alabileceğim aklıma yatan telefonların başında Reno 5 veya gelirse Reno 5 pro gibi görünüyo..

• reno 5 pronun buraya gelme durumu var mı?

• Arkadaşlar Merhaba
    Telefonumuz da Şebeke Modu yada Şebeke Ayarı yapabileceğimiz bir menü var mı?
    Örneğin 3g kullanıyorum ve 2g ye geçmek istiyorum.
    Ben bulamadım. Oppo müşteri hizmetleri de bunun operatörle alakalı olduğunu savunuyor
    Önceki telefonumda aynı sim kartı kullanıyorken ve Şebeke Modu tercih menüsü varken aynı sim kart ile hu telefonda boyle bir menü yok ve bu oppo ya göre peratör ile alakalı
    Şuraya bir görüntü eklim, hatta bunu kendileriyle de paylaştım.
    Bu normal olarak her telefonda olan bir ayarlama ama ne hikmetse bizim telefonda yok.
    Telefonu edge yani 2g de kullanmak istiyorum ama mümkün değil.
    Oppo son olarak operatörün üçüncü parti uygulaması ike bunu yapmanın mümkün olduğunu belirtmiş..Bunun nasil birsey olduğunu ben bilmiyorum, bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen

Oppo Reno 4 [Ana Konu]

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.