Gelecek deniyo ama tarih belli degil, gelmeyedebilir. Reno 5 düz model 1 hafta önce satışa bi anda çıktı mesela. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oppo Reno 4 [Ana Konu] (69. sayfa)
-
-
4 pro düşünürken Reno 5 Teknosada İndirimde 4299TL den satışta gördüm. Telefon bölümünde gezinirken %2 indirim kodu verdi 4213TL ye geldi. 4 proya göre Reno 5 iyi bir tercih midir bu fiyata?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat iyi ama NFC yok bu büyük bir eksiklik bana göre
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konu hakkında bilgisi olan yok mu? -
Ne hakkında
Beyler reno 4 pro kullanıyorum telefon çok hoş sormak istediğim ekran masaya koyunca düz baktigim zaman hafif pembe gibi duruyor yüze doğru direk bakınca beyaz geneli böylemi yoksa ekran ayarı felan mi var
Sen diyince fark ettim çok hafif anlık beyaz sayfada yapıyor ama önemsiz amoled kaynaklı olabilir bir sorun olduğunu düşünmüyorum
Epeyden bir kıyasla reno 5 reno 4 pronun alt segmenti gibi olduğunu görürsün.ekran kalitesinden tut gorillaya kadar hafızadan tut dizayna kadar fark var
-
-
Ben de genelde 7 saat alıyorum fakat zamanla süre artmaya başladı. Oyun oynamıyorum ama
Merhabalar,
GCAM için kurulum hatası alan var mı, 4 farklı kurulum denedim ama "Yüklenemedi." deyip kurulumu kapatıyor.
Not : Bilinmeyen kaynaklara izin ver seçeneği aktif.
-
Harika rakam hakikaten.. Versiyon güncel mi?
Mutlaka birinin yüklenmesi lazım yüklü başka gcam varsa kaldırın sonra yüklemeye çalışın 4 taneden hiç birinin yuklenmemesinin başka izahı yok
Daha önce hiç kurulmadı, ilk defa kuracaktım.
-
-
bende kontrol ettiğimde pil kullanımını bende de chrome yaklaşık %30 pil tüketen uygulama olarak ilk sırada. bunu kaldırmanın bir yolu olmalı.
-
Oppo reno 4 pro için baktım bulamadım da dokunmatik hassasiyeti çok kötü klavyeden yazı yazarken hızlı yazdığım için çoğu zaman algılamıyor bunun hassasiyeti artırmanın bir yolu varmı acep
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asd55samsu -- 3 Mayıs 2021; 19:24:28 >
Çözebildiniz mi ? Google Chrome sistemden kaldırılmıyor.Uygulama bilgisinden durdurmaya zorla yapıyorum 5dk sonra yine arka planda çalışıyor.
Maalesef çözemedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X