Ben de denedim bı iki tane ama bulamadım uygununu daha < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oppo Reno 4 [Ana Konu] (67. sayfa)
-
-
Hangi konuydu hatırlamıyorum, zamanında bi arkadaş bi site linki paylaşmıştı o sitede eski yeni tüm telefonların uyumlu Gcam sürümleri ve indirme linkleri vardı o siteyi bilen biri eklese güzel olur. Hatta konunun ilk sayfasına eklenmesi lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 22 Nisan 2021; 18:57:9 > -
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-Nikita//
GCam için, Bu adres işinizi fazlasıyla görecektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oppo Reno 4 telefonu bir üste taşıyacak önerileri olanlar var mi? Destekleyici ürünler olur programlar olur koruyucu ürünler olur, mesela adam gibi ekran koruyucu bulamadim, internette yorumlu cam yok.Sağlam, uyumlu bir koruyucu bulamadim.Birde 4 e uyumlu ürünler bulmak zor her yerden 4 pro 4 lite cikiyor karsima filtreleme bile işe yaramıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benzer durumdayım, s9 plus kullanıyorum ama değişim vakti geldi. Reno pro iyi gözüküyor kağıt üstünde ama bildirim sorunu vs tadımı kaçırdı.
whatsapp gelmiyorsa sorun büyük..
Reno 4 pro kullanıyorum, bildirim sorunu hiç yaşamadım. Hatta bunu her gün test ediyor gibiyim, şirket whatsapp grubunda herkesle aynı anda düşüyor bildirimler. Sanırım reno 4 kullanıcılarında bildirim sorunu var.
-
Teşekkürler cevap için. Ois olmaması kamerada sorun oluyor mu?
-
Fotoğraf ve video da hiç sorun yaşamadım. Özellikle video performansı ois destekli bir çok cihazdan daha iyi diyebilirim. Youtube da bir çok karşılaştırma videosu da mevcut
-
4 proda bildirim sorunu yok kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: -KuTLuBeY-Fotoğraf ve video da hiç sorun yaşamadım. Özellikle video performansı ois destekli bir çok cihazdan daha iyi diyebilirim. Youtube da bir çok karşılaştırma videosu da mevcut
Bunu bende anlamadım LG V30 da OİSli kamera olmasına rağmen 4 pronun yanından gecemiyor.
P.tesi reno 4 pro almayı düşünüyorum kamera ve pil performansı nasıl kronik bir sorun var mı dır kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Pil kullanımı ekranında aonunitserver dlye bir şey var. Bu nedir bilen var mı?
Herkese merhaba arkadaşlar. 19 Nisan tarihinde Oppo Reno4 modelini alarak bende aranıza katıldım. Cihaz kutudan android 10 ve color os 7.2 sürümleri ile çıktı fakat telefonu açar açmaz android 11 ve color os 11.1 güncellemeleri geldi fakat hemen yüklemedim. Bir gün boyunca geldiği gibi kullandım fakat nasıl olsa güncellemeleri er yada geç yapacağım diye düşünerek en güncel sürüme geçmek istedim ve yeni sürümleri telefonuma yükledim. Şunu belirtmeliyim ki keşke yüklemeseydim. Güncellemelerden sonra telefonda çok sinir bozucu problemler yaşamaya başladım. Birincisi arayüzde ekranda ve internet sayfalarinda gezerken rahatsız edici derecede donma, kasma, takılma oluyor bu durum gerçekten hiç ama hiç hoşuma gitmiyor. Sanki 5 yıllık eskimiş telefon gibi. Kullanırken hiç keyif alamıyorum. Bir diğer sorunu ise kamerada yaşamaktayım. 4k ,1080 60 fps ve 720 60 fps videolar çekerken takılmalar oluyor. Sanki video duraklayip devam ediyor. 5 kerede video kaydederken kamera uygulamasından attı. Ben böyle birşey görmedim. Güncellemedennn önce böyle sorunlar yoktu. Şarj konusuna gelecek olursak bu sıkıntı dan bir çok arkadaşımız muzdarip zaten. Arka planda hiç bir uygulama çalışmaz iken telefon cebimde durduğu yerde şarj tüketiyor. Hiç bir şey yapmadığım halde telefonu çıkarıp bi bakıyorum 3 sarj gitmiş. Bir süre sonra bakıyorum 2 gitmiş. İyide kullanmıyorum şarj tüketecek özelliklerin bir cogunuda kapatıyorum kullanmıyorum ama yinede gidiyor. Hadi bu sorunu inanın ki o kadar dert etmiyorum. Bu halde 7-8 saat arası ekran süresi alıyorum. Şarj dolu dolu bir günü rahat çıkarıyor buna eyvallah diyorum ama yukardaki sorunlarla gerçekten başım dertte. Dahası var. Bazen ekran parlaklığı sebepsiz yere öyle bir kısılıyor ki anlamıyorum. Geri açabilmek icin ekranı kitleyip yeniden uyandırmam gerekiyor. Ayrıca 4-5 defada ekran dondu yine aynı şekilde ekranı kitleyip açtığımda düzeldi. Bunlar beni oppodan soğutmak için yaşadığım en ciddi ve en can sıkıcı sorunlar eminim dahası da vardır ama henüz farketmedim. Yani o kadar para verip alıyoruz aldığımız karşılık bu olmamalı. Daha telefon elime geceli bir hafta olmadan pişmanlık yaşamaya başladım. Oysa ki almadan önce o kadar inceledim araştırdım ve severek beğenerek almıştım fakat şimdi kara kara ne yapacağımı düşünmeye başladım. Bu sorunları yaşayan muhtemelen tek ben değilimdir. Çözüm bulan arkadaşlar varsa eğer bana yardımcı olmanızı rica ediyorum sizden. Bu sorunlardan kurtulmak için ne yapmalıyım? Ne yapsam düzelir? Hard reset ise yararmı? Deneyen varmı? Lütfen Mesajlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşım ilk önce hayırlı olsun. Ben android 11 sürümüne guncellemedim ama buradaki arkadaşlar güncelleme sonrası hard reset atın diyordu (önceki sayfalarda bununla ilgili yazıları bulabilirsiniz), ayrıca bende ilk aldığım zaman pil çok gidiyordu ama zamanla kendi kendine oturdu, sanırım 7-8 günü buluyor en az pil düzeni. Gereksiz uygulamaları pil kısmından takip edip durdurun ayrıca internetini de kapayın. Androidde daha donanımlı arkadaşlar yardımcı olur size bu konularda içiniz rahat olsun
Hard format atman lazım, youtube'da oppo hard format diye aratırsan nasıl yapılması gerektiğini anlarsın..
Telefonun markası modeli ne olursa olsun, bu şekilde sürüm yükseltme sonrasında sorun olsun veya olmasın, hard format yıllardır önerilen bişiy.. En azından temiz kurulumla birlikte kullanmaya başlarsın. Umarım sorunun çözülür.. Bir de hard format attıktan sonra sorunlar devam ediyor mu etmiyor mu gibisinden yorum da yazarsan iyi olur..
-
Cahilliğimden soruyorum; hard reset atmak telefonu garanti kapsamından çıkarır mı?Bütün uygulamaları baştan yüklemek mi gerekecek reset sonrası?
Yepyeni telefona sakın format vs. atmayın. Bazı uygulamalarda sorun yaşayabilirsiniz. Batarya daha sonra kendini toparlıyor. Bunun güncellemeyle alakası yok. Hiçbir telefonuma güncelleme sonrası temiz kurulum yapmadım. Yapanlar benden daha çok sorun yaşadı. Biraz daha kullanın, normale döner. Pil optimizasyonlarını yapın. Uykuda bekleme, uygulama çalışma planı vs.
Hocam hard reseti önermiş herkes. Gerçekten de güncellemeden sonda nadirende olsa takılmalar oluyor.Operaya girince yavasliyor.Hissediyorum telefon yavasladi.
Oppo reno 4 telefonum güncelleme aldıktan sonra kasmaya başladı inanılmaz sinir bozucu ulan daha yeni aldım telefonu 2 hafta olmadi kasmalar oluyor.Hard reset attım düzelme olmadı ne yapacağımı bilmiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X