Şimdi Ara

Oppo Reno 4 [Ana Konu] (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.705
Cevap
31
Favori
104.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackMamba97

Yedeklemem lazım bazı şeyleri o yüzden bir süre hard reset yapamam fakat şarj olarak biraz daha alıştım günü her türlü kurtardığı sürece sıkıntı yapmıyor sadece durduğu yerde gidiyor ama kullanınca daha iyi gidiyor ve eğer android güncellemesi ile çözülüyorsa birkaç gün içinde ben de sürüm guncelleyebilirim.

Ya "durduğu yerde gidiyor ama kullanınca daha iyi gidiyor" diyince zamanında başıma gelen bi sorun aklıma geldi belki sende ki sorunda böyle bişiydir. Zamanında eski telefonumda böyleydi ve daha sonra yüklediğim bir programın telefon uyku moduna geçtiğinde sistem kaynaklarını gözetlemek için çalıştığını, ekranı açip kullanmaya başladiğimda da durduğunu ve bu sebeple uyku süresinde şarjı yediğini keşfetmiştim, sende de böyle sorun çıkaran bi program mı var acaba veya sürekli ekran açık modu varsa o mu çok tüketiyo bilemedim. Bu sistem kaynaklarını sürekli gözetleyen, temizlediğini ram boşalttiğini iddaa eden programların çoğu aslında iyi ve önerilen programlar olmuyo..

Son karar senin ama müsait bir zamanında yedekleme sonrası bi hard format atıp bakabilirsin.. Veya dediğin gibi hiç android güncellemesini yapmadıysan güncellemeyi yaptıktan sonra hard format atıp bakabilirsin.

• Kameraları korumasi için şu kapaktan aldım.
    kilifplus.com
    Oppo Reno 4 Kılıf Karbon Serisi Mat Fiber Silikon Negro Kapak - Siyah - Silikon Kılıflar
    https://www.kilifplus.com/oppo-reno-4-kilif-karbon-serisi-mat-fiber-silikon-kapak-siyah-20409

Kulaklık girişi uyumlu değil kameraların birinide yamuk kapatıyor.

Bana,kendinizin kullandığı bir kılıf atar mısınız kameraları korusun. fotoğraflarını da atin gönül rahatlığıyla alayım, tekrar alacağım mecbur.Model Oppo Reno 4.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• RagnarLothbrok16 R kullanıcısına yanıt

Aynı kılıfı amazon üzerinden aynı satıcıdan bende aldım. Seninki gibi sorunluydu. Kameralara tam oturmuyordu, altta jak girişi için deliği yoktu vs. bende iade ettim, muhtemelen imalat hatası var o seride.

Ben de yerine şunu aldım yine aynı satıcıdan bunu tavsiye ederim hem hissiyatı, hem kalitesi, hem de telefona oturuşu tam oldu gayet fit duruyor ve koruyor.

https://www.kilifplus.com/oppo-reno-4-kilif-rugan-serisi-silikon-deri-gorunumlu-parmak-izi-birakmaz-siyah-20412

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avionics -- 20 Nisan 2021; 15:57:17 >
  • Oppo operatör ismi değiştirme konuma davet ediyorum sizleri. Bilgisi olan birisi yazabilir mi?

Bu kılıfı ben de kullanıyorum. Bu telefon için gayet güzel bir kılıf.. Anlaşılan size gelen ürün imalat hatalı bir ürün. Bence Elinizdekini yollamadan yeni bir tane daha alabilirsiniz ve elinize ulaştığı zaman iki kılıfı mukayese eder sorunlu olanı iade edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avionics kullanıcısına yanıt
    Lens koruması nasıl hocam

Aynadan bu kadar cekebildim hocam. Lensler cok az milim denecek kadar iceride kaliyor cizilmesi soz konusu degil.
    Oppo Reno 4 [Ana Konu] Oppo Reno 4 [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avionics -- 20 Nisan 2021; 17:8:22 >

• Androidde onereceginiz güzel radyo uygulaması var mi arkadaşlar. iosta radyo kulesi kullaniyordum cok memnundum ama play storeda maalesef yok sanırım. Gece yattigimda saatini kurup kebdi kendine kapanması tek istedigim ozellik bir de tabi ulusal radyolari yayinlamasi

Bende bundan kullanıyorum memnunum

• Reno 4 Proya sıvı nano ekran kaplaması (120 TL 6 ay garantili olan) bulan yaptıran varmı acaba? bir kaç yere sordum henüz çıkmadı diyor

Chadio güzel bir radyo uygulaması. Tavsiye edebilirim 

• Arkadaşlar hem Reno 4 hemde Reno 4 Pro kullananlara sormak istiyorum... Telefonun kablolu kulaklık ile müzik performansı nasıl, memnun musun müzik performansından..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 21 Nisan 2021; 15:34:49 >
  • artakalan kullanıcısına yanıt

Çok fazla reklam çıkmaya başladı onda da. Eskiden bende onu kullanırdım. Gayet güzel reklam olmasa

• Sedat. kullanıcısına yanıt

Kendi kulaklığını denemedim LG V30un kulaklıklığı ile kullanıyorum bir V30 quaddac deneyimi vermesede orta kalite sayılabilecek bir tatminkar ses kalitesi var.

• Sedat. kullanıcısına yanıt
    Reno 4 " aptx hd" ve "ldac" destekliyor.Kutudan çikan kablolu kulaklık tatmin etti beni.Kablosuz kullanmak istersen Bu özellikleri destekleyen kulaklik alirsan baya iyi deneyim yaşarsın.Ldac en iyi ses kalitesi veren özellik ancak sony üretiyor sadece, çok pahalı.Haylou t19 kablosuz kulaklık alirsan aptx hd destekliyor.Saf temiz bir deneyim yaşarsın.Oyunlarda düşük gecikmeyle konfor kazanırsın.250-300 arasi fiyati var.

4 pro yu bilmiyorum.

• Reno 4 ü kutusundan çıkardığımda telefonun kendi koruyucu camı vardi.Çok fazla toz tutuyor sağlamlığı nedir bilmiyorum.Sizce dandik mi değiştirmeli miyim?En iyisi hangisi?

• @Gagavuzz

LG'nin yanlış hatırlamıyosam akg-Bo kulaklıkları vardı. O kulaklıklar zaten en iyi LG ile performans veriyodu, ya bi de o kulaklıkla ne dinlesen zaten kaynak iyiyse belli bi standart'in altına düşmez. Siyahi vardı zamanında kaybettim gitti..

@RagnarLothbrok16

Ben telefonda oyun oynamıyorum, sadece nadiren film dizi ve çoook büyük çoğunlukla varsa yoksa sadece Müzik.. O yüzden kulaklıkta tek aradığım kriter 320 kbps mp3'den AIFF, WAV ve Flac'e kadar tüm dosya tipi müziklerde telefonun da verebileceği en iyi kaliteyle birlikte kulaklığın bunu yansıtabilmesi.. Gönül istiyo tabii ki Ldac'li bi Sony alalım ama seninde dediğin gibi LDac dedin mi cüzdan ağlatan cinsten o kulaklıklar.

• Arkadaşlar cihazda gcam denemek istiyorum.Uygun bi versiyonu var mı bildiğiniz?

• spectormap S kullanıcısına yanıt

Bununla ilgili bilgiye ulaşırsanız yazar mısınız. Son versiyonları denedim sıkıntılıydı özellikle gece çekimi, fotoğrafları mavi renk yapıyordu. Gcam ile bilgisi olan arkadaşlar paylaşım yaparsa sevinirim

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.